|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

04-20-2008, 22:49
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
kíváncsi lennék, hogy a több ori irányítása itt egészen pontosan mit takart ill. az érintettek reakcióaira is.
|
Sajnos ez nem vitatéma, valahol meg is értem, de azért (és 1-2 másik áthelyezés) engem is érdekelne, itt pl azt csiripelik, hogy az egyik ori már a pontlistából is kiesett, ami azt jelenti hogy nem mostanában lett belépve oda.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

04-20-2008, 22:56
|
Member
|
|
Activity: 3%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Csak azt tudom, hogy mind2 csopiban akik ezt művelték/művelik/ Pannonföldés ( a nagy és dicső TOP1 klán!  ) kötődésűek. Most véletlen az X csopi tetején is egy ilyen trónol...
Várom a tagadó jellegű és engem támadó hsz-eket, hogy "én így csalok és úgy csalok, meg ezt csináltam és azt csináltam, meg különben is 2/B"...
Majd ha lesz hozzá kedvem elolvasom. 
|
Az X tetején is ilyen trónol???Arwyl te nem vagy komplett mind a 45k pontommal az X tetején trónolok?Most hogy 4 orit kivágtak előlem megörököltem az első helyet,de semmi több.Kezdem azt hinni hogy amikor kijöttél az IQ vizsgálatról örvendeztél hogy negatív lett...
|

04-20-2008, 22:56
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
Longevity: 94%
|
|
U-ban jelenleg nincs akkora gáz,a top1 ori (bár csalással jutott fel oda,szóval teljesen mindegy  ) 1200 heki körül lebzsel. Ez addig szerintem ilyen szinten is fog maradni,míg valami mÁkos játékos neki nem áll feltolni azt.
Ahogy sasolom épp mindenhol levereti magát,szóval hamarosan újabb roham várható 
|

04-20-2008, 23:00
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Az X tetején is ilyen trónol???Arwyl te nem vagy komplett mind a 45k pontommal az X tetején trónolok?Most hogy 4 orit kivágtak előlem megörököltem az első helyet,de semmi több.Kezdem azt hinni hogy amikor kijöttél az IQ vizsgálatról örvendeztél hogy negatív lett...
|
Azért ez se semmi. Áruld már el, hogy bírtál 45k pontot összeszedni tisztességes úton???

04-20-2008, 23:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
|
Köszünjük Serg, hogy a leglényegtelenebb szavakat és kiragadtad, és belekötöttél a fogalmazásomba.
Bár már régen volt amikor 1x sorozáson tölteni kellett ki IQ tesztet, és azóta rohamos tempóban hülyülök, de ott akkor gratuláltak hogy nekem lett a legjobb.  (milyen lehetett a többi!?   )
|

04-20-2008, 23:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ennek csak az a szépséghibája, hogy van egy 5/W csopi is, ahol leplezetlen földleadások mentek. (orikicserélések miután a gyújtogatás elviselhetetlen lett)
Utalgatások piacon, 1 napos orikban több 100M-ák, védelem alól kijövő tanyafree orikkal...
Van egy 5/U csopi ahol megbeszélt ütögetéssekkel fel lettek tolva orik...
Ebben a 2 csopiban sosem "hibázik" senki? Itt nincs "porszem"?
Csak azt tudom, hogy mind2 csopiban akik ezt művelték/művelik/ Pannonföldés ( a nagy és dicső TOP1 klán!  ) kötődésűek. Most véletlen az X csopi tetején is egy ilyen trónol...
Várom a tagadó jellegű és engem támadó hsz-eket, hogy "én így csalok és úgy csalok, meg ezt csináltam és azt csináltam, meg különben is 2/B"...
Majd ha lesz hozzá kedvem elolvasom. 
|
bár szerintem most kivételesen nem hozzám szóltál, de megkérdezem hogyan lehet szerinted egy topklánt csinálni? mert szerintem alapvetően úgy ahogy a pannon.
meg kell szerezni folyamatosan legalább egy freemailes csopit meg a gyorsot és extrém termelőket csinálni a tetejére. eköré a pénzmennyiség köré kell szervezni tíz aktív játékost. és ezt folyamatosan legalább egy évig csinálni és folyamatosan minél több piacot átvenni.
a recept szerintem ilyen egyszerű.
alapvetően a pannon is így csinálta. hogy az "alapvetően" mellé még mik kerültek az már kérdéses és beszédtéma lehet. de a receptel - amit te úgy látom ahol lehet szapulsz - maximálisan egyetértek.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

04-20-2008, 23:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Köszünjük Serg, hogy a leglényegtelenebb szavakat és kiragadtad, és belekötöttél a fogalmazásomba.
Bár már régen volt amikor 1x sorozáson tölteni kellett ki IQ tesztet, és azóta rohamos tempóban hülyülök, de ott akkor gratuláltak hogy nekem lett a legjobb.  (milyen lehetett a többi!?   )
|
Arwyl válaszoltam arra amit nekem írtál,de még arra is rávílágíthatnál hogy mit művelnek a Pannonföldések az X csoportban,de semmi mellé dumálás csak a tényeket!Hozzá teszem hogy a W ben is sorolhatod kire gondoltál,de szintén tényekkel légyszi légvárakra nem vagyok vevő!
|

04-20-2008, 23:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
bár szerintem most kivételesen nem hozzám szóltál, de megkérdezem hogyan lehet szerinted egy topklánt csinálni? mert szerintem alapvetően úgy ahogy a pannon.
meg kell szerezni folyamatosan legalább egy freemailes csopit meg a gyorsot és extrém termelőket csinálni a tetejére. eköré a pénzmennyiség köré kell szervezni tíz aktív játékost. és ezt folyamatosan legalább egy évig csinálni és folyamatosan minél több piacot átvenni.
a recept szerintem ilyen egyszerű.
alapvetően a pannon is így csinálta. hogy az "alapvetően" mellé még mik kerültek az már kérdéses és beszédtéma lehet. de a receptel - amit te úgy látom ahol lehet szapulsz - maximálisan egyetértek.
|
Nem szapulok, így kell csinálni! Egyetértek én is. Ha meg lehet csinálni, hogy JKSZ-el orikat feltolva termeljen az ember akkor miért ne tennék meg!? 
Én nem tettem meg ezt, mert nem akartam anarchot kockáztatni a JKSZ-el. Más megtette kék szám nélküli orikkal amiket nem sajnált. Ennyi. Jó éjt! 
|

04-20-2008, 23:11
|
Member
|
|
|
|
"Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten:
2007-09-19 16:05:18 ***baba*** (#228471) elfoglalt 145 hektárt Cyby_Birodalma (#338863) országától."
Ez is teljesen szabályosan történt ugye ejnye ejnye
|

04-20-2008, 23:13
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
tt pl azt csiripelik, hogy az egyik ori már a pontlistából is kiesett, ami azt jelenti hogy nem mostanában lett belépve oda.
|
Igen ez igaz....
ezért is érdekes ez a porszem dolog ..
Legalább is számomra....
Lehet direkt csináltak porszemet pl....
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|