Nem ideézem be a hsz-t mert túl hosszú.
Okosan kitalált taktika ami színesíti a játékot? Na ne röhögtess lécci. Mennyiben lesz színesebb a játék attól, hogy tudok ütni, ellenem meg nem tudnak csinálni semmit, mert védelem alatt állok? Ráadásul nagyobbat tudok ütni mint valaha, csak némi pénz kell hozzá...
Ez ebben a formában ahogy most van hiba. Illetve nem is annyira hiba, mint előre nem látott következménye a 25%-os földosztásnak foglaláskor. A 25% már eleve elég visszás helyzetet teremt, és sokféleképpen ki lehet használni, védelemmel párosítva viszont nincs fegyver ellene.
Igen, erős szövik mindig lesznek, akik fel tudnak szaladni, mert van tartalékuk és sokat tudnak a játékról. Szerintem megérdemlik a feljutást a csoport tetejére. Attól nem leszel se erős, se jó játékos, hogy olyanokat ütsz akik nem tudnak visszaütni.
Fegya ötlete tetszik, tegyük hasonlatossá a szabihoz katonai téren, akkor sereget nem küldhet, de némi plusz védelem jár az atív szövitagnak cserébe. Nekem nincs kedvem mindig szabira menni ha alattam fellép egy újabb szövi, ráadásul azt se feltétlen tartom jó dolognak, ha előlem szabiznak el legközelebb.