Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Jó lenne egy ilyen lehetőség?
Igen, szerintem ez nagyon jó lenne! 17 44.74%
Nem, szerintem ez egyáltalán nem lenne jó! 17 44.74%
Talán jó lenne, de nem így. Más ötletem van! (Ötletkifejtés hsz formájában.) 4 10.53%
Voters: 38. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-14-2008, 08:18
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Gee, L-ben most 1900 ori van, B-ben közel 1200. A G-t most nem tudom, de az se kicsi. Te képes vagy szintlépéskor ezeket mind átnyálazni, változott-e valakinek a neve? A harcra felkészülést meg elég gyerekesen értelmezed, már bocs. Ha megyek felfele, és ott van előttem egy ellenségem nem fogom beelőzni, hogy aztán alulról jöhessen nekem, hanem ütöm amíg el nem szabizik míg jobb helyzetben vagyok. Ez spec elég körülményessé válik ha nem tudom, hogy kit takar egy név...
1.
Te 3 csoportot hoztál fel, a 3 csoportban összesen 4000-4500 ország van. Az egész létező Hódítóban 60 (egész pontosan 57) ország neve változott meg. Ha csak ez a 3 csoport létezne összesen, akkor is nevetségesen hat az a 60 névváltozás. Az egész lista úgy ahogy van elfér bármelyik országod Jegyzetek menüjében...
Régi ellenséget utolérsz egy csoportban? Ha régi ellenséged, tudod a nevét igaz? Rákeresel a pontlistán, és nem találod. Bekattintassz a 'Beállítások' menübe, és rákeresel az ott található megváltozott nevűek listájában. Megtalálod, és megnézed az új nevét.
Ez a művelet elrabolt az életedből kb 30 másodpercet. Ugye nem 30 másodpercig vagy védelem alatt a következő szinten?
Akiknek a neve nem érdekel, arra meg mindek mondod, hogy káoszt okoz?
Ha te a büdös életbe nem játszol gyors csoportban, akkor milyen alapon mondod, hogy számodra káoszt okoz, ha ott megváltoztatja valaki a nevét?
Szeretném, ha éreznéd, hogy sántít ez a 'káoszelmélet'...
57 országnevet is meg lehetne jegyezni a védelem ideje alatt... Nemám azt az 1-et vagy 2-t, aki téged érdekel... Szerintem súlytalan érv ez a káosz sztori.

2.
Lehet, hogy gyerekesen értelmezem a harcra készülést, de ha én gyerekes vagyok, akkor az, aki meg nyitva hagyja az oriját, és csak akkor védekezik, amikor látja, hogy az egyik ellenlábasa (vagy ellenlábas szövije) van a közelben, elkezd védekezni, az meg bal....! Remélem, ebben egyet értünk. Az ilyen orikat szokták tönkreverni az 'ismeretlenek', hiszen a tulaj csak az ellenségeire készül rá. Én meg odamegyek, sose láttam, de előttem van, és úgy szétalázom, hogy bexarik. Remélem nyilvánvaló, hogy ez a 'rákészülök az ismert ellenségeimre' szori nem csak hogy súlytalan, de mondhatni nevetséges...

Kb olyan, mintha mondjuk Magyarország leszerelné az összes katonáját, mert minek? Nincs a közelben ellenség, hiszen Uniós tagok vagyunk, meg NATO tagok is meg minden. és majd ha majd valaki hadat üzen, elkezdek készülődni, és behívom a férfiakat sorozásra. Mindeközben természetesen a jövendőbeli ellenség ad nekem időt arra, hogy felfegyverkezzem. (Párhuzam a 'ha látom hgoy ellenség támad, rákészülök, átépülök'-kel. Nyilván ez egy vicc volt, amit csak azért írt le a hozzászóló, hogy az irántam érzett utálatát kifejezze, mivel egy ilyen baromsággal senkit nem tud meggyőzni, viszont a változás bevezetésének ellenzésére szülhet +1 hozzászólást.)

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules