Quote:
Originally Posted by Reni
Nem szoktam hajtóhadjáratot tartani senki után, ha látom a pontlistában vagy az eseményekben a nevét figyelek rá, ha nem akkor nem. Ha mindenkit felraknék az egyéni pontlistámra akire figyelnem kéne, az is lenne majdnem olyan hosszú mint a 200-as listám, némi túlzással persze. Ugyanez vonatkozik azokra akiket nem akarok ütni. Volt már abból kellemetlenségem, hogy olyan ütöttem akit nem akartam, mert megváltoztatta az országai nevét teljesen más névre .... annyira zokon is vette hogy törölt is, pedig régi játékos volt, sok éve támogatta a hódítót a vipjeivel.
Ha mégis belenne vezetve,/ amit nagyon nem szeretnék/ akkor amikor a neve fölé rakom az egér mutatóját megjelenhetne a régi neve/nevei, ne kelljen utánaásni minden névnek külső fórumon, hogy ez most változtatott név e vagy sem.
|
Értem, tehát törlésig ütöttél valakit. Várlak anarchban.
A rámutatós-kijelzős dolgot feleslegesnek tartom.
Miért?
Mert a pontlisták NEM LESZNEK KAOTIKUSAK! És ha annyira lusta valaki, hogy képtelen megnézni egy listát, akkor miről beszélünk? Nekem az ellenzők nagy részének HSZ-eiből az jön le, hogy a kisujját nem mozdítja, ha változik a pontlista...
Ez egy stratégiai játék, és nem az üljünk a popsinkon, és nyomjuk meg a "JÁTÉK MEGNYERÉSE" gombot...