| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  
	| View Poll Results: Milyen az igazi "vérprofi" ?   |  
	| Bármilyen eszközt felhasznál (amig le nem bukik)cél az eredmény. |      | 9 | 9.38% |  
	| Mindig tiszta eszközökkel játszik. |      | 11 | 11.46% |  
	| Alkalmazkodik a körülményekhez (hol így hol úgy). |      | 38 | 39.58% |  
	| Nem tudom, nem vagyok vérprofi. |      | 17 | 17.71% |  
	| Nem árulom el a módszerem mert vérprofi vagyok   |      | 4 | 4.17% |  
	| Nem csak szabályosan  gyüjti az információit. |      | 0 | 0% |  
	| Nincs a játékban vérprofi. |      | 4 | 4.17% |  
	| Én vagyok itt az egyetlen vérprofi   |      | 13 | 13.54% |  

| 

03-07-2008, 16:40

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 89%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Valezius  Aki csal azért teszi, mert a játék hagyja, és mert egyszerűbb mód. Vagy szimpatikusabb mód. 
de akkor mi benne az élvezet és mitől kihívás a győzelem?   
A vérprofi bármennyit is csal mindig tisztességes marad, és szerintem ez a lényeg. |  Ezt nem értem,elmagyaráznád hogy mire gondolsz légyszi? |  

| 

03-07-2008, 16:41

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 13% Longevity: 94%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Valezius  Aki csal azért teszi, mert a játék hagyja, és mert egyszerűbb mód. Vagy szimpatikusabb mód.
 A vérprofi bármennyit is csal mindig tisztességes marad, és szerintem ez a lényeg.
 |  A tökéletes megfogalmazás. Ehhez nem is kell semmit hozzáfűzni. Ment rá zöld.
				__________________    „A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

|  

| 

03-07-2008, 16:44

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Jujjdejó én már tudom hogy ki a vérprofi :P:P:P 
Vagyis hogy ki tartja magát vérprofinak a szavazás alapján   |  

| 

03-07-2008, 16:45

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by N.a.t.  Jujjdejó én már tudom hogy ki a vérprofi :P:P:P 
Vagyis hogy ki tartja magát vérprofinak a szavazás alapján   |  Elárulnád nekünk is?  
				__________________    „A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”

|  

| 

03-07-2008, 16:48

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Matador  A tökéletes megfogalmazás. Ehhez nem is kell semmit hozzáfűzni. Ment rá zöld. |  Hát szerintem meg nagyon nem. Ugyanis itt nem csak arról van szó (legalábbis én nem csak arra lennék kiváncsi) hogy kit tart a többség vérprofinak, hanem arra is,hogy ki tartja magát annak, és hogy az illetőnek milyen az erkölcsi megitélése saját magáról,és a játék tisztaságáról úgy általánosságban, még ha név nélkül is. :] 
És attól hogy a vérprofi csaló nem bukik le,ettől nekem még mindig nem lesz ő a vérprofi játékos :] |  

| 

03-07-2008, 16:52

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 
 Maradjunk annyiban,hogy ha valaki csaló,attól még lehet 'vérprofi'. 
A kettő nem zárja ki egymást  

|  

| 

03-07-2008, 16:56

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 98%      |  |  

| 
 Lehet már más is írta ezt, de az én véleményem:
 Pár héttel ezelőtt volt itt külsőn egy kis vitám Hóhérral. A téma atz volt meddig bujhatok a "kezdő vagyok, ne bánts" mögé. Én azt montam, hogy büszke vagyok arra mit eddig elértem, erre kiröhögött (lehet nem ez volt a szándéka, de nekem úgy jött le). Én akkor azt mondtam nem létezik kezdő játékos, csak tapasztalatlan. És addig tapasztalatlan egy játékos, amíg másokban keresi a hibát és nem tanul meg veszteni. Egy vérprofi játékost nem az jellemzi, hogy mindig minden eszközt- szabályost és szabálytalant- bevetve győztesen kerül ki minden szituációból. Nem, egy ilyen játékost az jellemzi, hogy tudásának megfelelően, gondolva a jövőre és - ha van- a szövetségesekre cselekszik. amikor veszett a helyzet akkor beismeri vereségét és nem gőgből, vagy dacból folytatja a háborút. A kérdésre "Miről ismerhető fel a vérprofi játékos?", én csak annyit mondanék, hogy arról, hogy tud tisztességesen veszteni.
 |  

| 

03-07-2008, 16:57

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 98%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Matador  Maradjunk annyiban,hogy ha valaki csaló,attól még lehet 'vérprofi'. 
A kettő nem zárja ki egymást   |  Szerintem a kettő kizárja egymást. Ha valaki vérprofi, akkor nincs szüksége csalásha, ha szüksége van csalásra, akkor nem vérprofi. |  

| 

03-07-2008, 17:01

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 
 Akkor szerintem tisztázásra szorul a 'csaló' fogalma is. 

|  

| 

03-07-2008, 17:01

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 96%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by pepa  Szerintem a kettő kizárja egymást. Ha valaki vérprofi, akkor nincs szüksége csalásha, ha szüksége van csalásra, akkor nem vérprofi. |  Persze, hogy nincs rá szüksége, nem is szükségből csal, hanem azt mondanám, hogy kényelemből.

Véleményem szerint csalás és csalás között is hatalmas különbség van. Én úgy látom, vannak a csalásnak megtűrhető formái. |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|