|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-23-2008, 23:11
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Felvehető a segély?
Sziasztok! Tudom hogy nem teljesen ide való, de jobb helyet nem találtam!
A súgóban nem teljesen egyértelmű (nekem) szintlépésnél az 1milla segély nem vehető fel két hétig! Ez idáig ok!
Vittem magammal maradék segélyt amit a VIP köreimért kaptam, azt miért nem vehetem fel?
Pedig a súgó így írja: VIP tagjaink az alap 1 millió aranyon felül a segélykeretet tovább növelhetik. ..........amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz.
Bocs ha rossz helyre írtam! 
|

02-24-2008, 08:58
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Idézet a súgóból:
"Ezt az egyes szinteken bármikor felhasználhatod, azzal a megkötéssel, hogy minimum 2 hete már az adott szinten kell játszanod, mielőtt ehhez hozzányúlhatnál."
|

02-24-2008, 09:19
|
Junior Member
|
|
|
|
Elolvastam a súgót, probáltam értelmezni is! 
Nekem ugy sikerült hogy az 1millához nem férhetek hozzá!
A VIP-ért kapotakat bármikor felhasználhatom! Ez benne is van a súgóbban!
|

02-24-2008, 10:23
|
Junior Member
|
|
|
|
Minden ország rendelkezik egy általa szabadon felhasználható segélykerettel, ami induláskor 1.000.000 arany. Ezt az egyes szinteken bármikor felhasználhatod, azzal a megkötéssel, hogy minimum 2 hete már az adott szinten kell játszanod, mielőtt ehhez hozzányúlhatnál.
VIP tagjaink az alap 1 millió aranyon felül a segélykeretet tovább növelhetik. Mivel nekik a bónusz felvételéhez (lásd: bónusz súgó) nem szükséges reklámokat nézegetni, az ezért járó összeget automatikusan megkapják minden nap a játékba való első belépéskor. Mivel azonban így nem akkor kapod meg ezt a pénzt, amikor szeretnéd, hanem mindenképp az első belépéskor, ezért ugyanezt az összeget a segélykeretbe is jóváírjuk ilyenkor, amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz.
Itt üti egymást a kettő! Szerintem! 
|

03-01-2008, 15:27
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Droszka
Minden ország rendelkezik egy általa szabadon felhasználható segélykerettel, ami induláskor 1.000.000 arany. Ezt az egyes szinteken bármikor felhasználhatod, azzal a megkötéssel, hogy minimum 2 hete már az adott szinten kell játszanod, mielőtt ehhez hozzányúlhatnál.
VIP tagjaink az alap 1 millió aranyon felül a segélykeretet tovább növelhetik. Mivel nekik a bónusz felvételéhez (lásd: bónusz súgó) nem szükséges reklámokat nézegetni, az ezért járó összeget automatikusan megkapják minden nap a játékba való első belépéskor. Mivel azonban így nem akkor kapod meg ezt a pénzt, amikor szeretnéd, hanem mindenképp az első belépéskor, ezért ugyanezt az összeget a segélykeretbe is jóváírjuk ilyenkor, amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz.
Itt üti egymást a kettő! Szerintem! 
|
A napi első belépésnél jóváírttal állítja szembe, hogy azt mindig napi első belépésnél kapod meg, ezt akkor veszed ki, amikor csak akarod (feltétel a 2 hét)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|