Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Felvehető a segély? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2788)

Droszka 02-23-2008 23:11

Felvehető a segély?

Sziasztok! Tudom hogy nem teljesen ide való, de jobb helyet nem találtam!
A súgóban nem teljesen egyértelmű (nekem) szintlépésnél az 1milla segély nem vehető fel két hétig! Ez idáig ok!
Vittem magammal maradék segélyt amit a VIP köreimért kaptam, azt miért nem vehetem fel?
Pedig a súgó így írja: VIP tagjaink az alap 1 millió aranyon felül a segélykeretet tovább növelhetik. ..........amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz.
Bocs ha rossz helyre írtam! :(

Ati 02-24-2008 08:58

Idézet a súgóból:

"Ezt az egyes szinteken bármikor felhasználhatod, azzal a megkötéssel, hogy minimum 2 hete már az adott szinten kell játszanod, mielőtt ehhez hozzányúlhatnál."

Droszka 02-24-2008 09:19

Elolvastam a súgót, probáltam értelmezni is! :)
Nekem ugy sikerült hogy az 1millához nem férhetek hozzá!
A VIP-ért kapotakat bármikor felhasználhatom! Ez benne is van a súgóbban!

Droszka 02-24-2008 10:23

Minden ország rendelkezik egy általa szabadon felhasználható segélykerettel, ami induláskor 1.000.000 arany. Ezt az egyes szinteken bármikor felhasználhatod, azzal a megkötéssel, hogy minimum 2 hete már az adott szinten kell játszanod, mielőtt ehhez hozzányúlhatnál.
VIP tagjaink az alap 1 millió aranyon felül a segélykeretet tovább növelhetik. Mivel nekik a bónusz felvételéhez (lásd: bónusz súgó) nem szükséges reklámokat nézegetni, az ezért járó összeget automatikusan megkapják minden nap a játékba való első belépéskor. Mivel azonban így nem akkor kapod meg ezt a pénzt, amikor szeretnéd, hanem mindenképp az első belépéskor, ezért ugyanezt az összeget a segélykeretbe is jóváírjuk ilyenkor, amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz.
Itt üti egymást a kettő! Szerintem! :)

ddjjm 03-01-2008 15:27

Quote:

Originally Posted by Droszka (Post 160745)
Minden ország rendelkezik egy általa szabadon felhasználható segélykerettel, ami induláskor 1.000.000 arany. Ezt az egyes szinteken bármikor felhasználhatod, azzal a megkötéssel, hogy minimum 2 hete már az adott szinten kell játszanod, mielőtt ehhez hozzányúlhatnál.
VIP tagjaink az alap 1 millió aranyon felül a segélykeretet tovább növelhetik. Mivel nekik a bónusz felvételéhez (lásd: bónusz súgó) nem szükséges reklámokat nézegetni, az ezért járó összeget automatikusan megkapják minden nap a játékba való első belépéskor. Mivel azonban így nem akkor kapod meg ezt a pénzt, amikor szeretnéd, hanem mindenképp az első belépéskor, ezért ugyanezt az összeget a segélykeretbe is jóváírjuk ilyenkor, amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz.
Itt üti egymást a kettő! Szerintem! :)

A napi első belépésnél jóváírttal állítja szembe, hogy azt mindig napi első belépésnél kapod meg, ezt akkor veszed ki, amikor csak akarod (feltétel a 2 hét)

All times are GMT +1. The time now is 23:28.