|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-22-2008, 12:16
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Teljes mértékig támogatom az ötletet. Mármint az eredeti felvetést, hogy a szétosztott pénz 10%-a menjen a segélybe. Ezzel szerintem értelmet nyerne egy eddig alig használt, céljátvesztett menüpont, és így színesedne a játék. Én sem itt tárolnám a pénzemet, de szerintem nem is ez a cél. Ellenben viszonylag hamar összegyűlne pár száz milla és ha valami nagy gáz lenne tudnék hová nyúlni. Azt viszont, hogy fordulásnál is megmaradjon egy agyrémnek tartom!!! Nézzétek én elismerem hogy rengeteg idő meg energia akár csak két személyiséget is összeszedni, de azért gondoljatok már abba is bele hogy így 43000%- kal több pénzel kezdenétek mint az aki esetleg csak most fedezte fel és még csak tanulja ezt a játékot  . Ha meg "csak" 500 millát vihetne valaki le az "csak"+ 5000%  . Így aztán tényleg komoly kihívás lenne egy tudathasadásos orival végiggyalogolnotok az 5-ös csopin 
|

02-22-2008, 13:28
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Naponta 10-15 millát össze tudok harácsolni. 200 hekin. Termelésből, piacolgatásból, üres orik kipucolásából.
|
Jogos, én tekercset írok, és úgy csinálok ennyit, hogy 1k varázsló, néhány tolvaj, és 400íj van az országomban. Ezzel annyit keresek, hogy szégyellem magam. És akkor azt a 13k tekercset nem számoltam bele naponta! Ha ennyit egy kezdő nem is tud megtenni, de elvileg ha elolvasná egyátalán a súgót, akkor tudná, hogy hogyan védekezhet, és mit tehet amikor 200íjjásszal kifosztom az 5.csoport közepén...
Szerintem sem lenne semmi baj, ha le lehetne fordítani a pénzt, mert akkor senki sem menne ki a nagyok közül fosztogatni a kezdőket 1-2milláért... A 4-ban meg ha valakinek sok pénze van, akkor nem kezdő és elvileg tud is rá vigyázni!
|

02-22-2008, 13:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Szerintem sem lenne semmi baj, ha le lehetne fordítani a pénzt, mert akkor senki sem menne ki a nagyok közül fosztogatni a kezdőket 1-2milláért... A 4-ban meg ha valakinek sok pénze van, akkor nem kezdő és elvileg tud is rá vigyázni!
|
Ezzel egyáltalán nem értek egyet.....
A morált úgyis kellene tartaniuk....
Másrészt mai napig találkozom olyan több szemcsis orikkal akik már a gömbözési kísérletre szárazviharral, mészivel és pusztival válaszolnak, mert a "hírnevüket" meg kell védjék, és akkor még nekik adjunk pluszba 100 milliókat az 5.szintre, sőt milliárdokat......?
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

02-22-2008, 13:45
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by fefe013
.. és akkor még nekik adjunk pluszba 100 milliókat az 5.szintre, sőt milliárdokat......?
|
Nem mi adjuk neki. Ő adja saját magának.
Én is találkoztam már hasonló idegbeteg állattkirállyal,aki gömbkísérlet miatt kezdett hadjáratba .. ha nem fér be a seregével,akkor lehet akármennyi pénze,akkor sem fog bevernii. Ilyen piti indokkal átépíteni pedig badarság.
|

02-22-2008, 13:57
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Másrészt mai napig találkozom olyan több szemcsis orikkal akik már a gömbözési kísérletre szárazviharral, mészivel és pusztival válaszolnak, mert a "hírnevüket" meg kell védjék, és akkor még nekik adjunk pluszba 100 milliókat az 5.szintre, sőt milliárdokat......?
|
A szemenkénti 100 millás javaslattal 10 szem kéne ahhoz, hgoy 1 mrd-t levigyél 5. szintre.
Szerintem atomreális.i annyiszor körbemegy, megérdemel 1 mrd-t. (Soha többé senki nem fog körbemenni annyiszor egyébként.)
Mindig abból indulunk ki, hogy jaj de hát a kezdő nem ért hozzá.
Miért nem? Én nem voltam kezdő amikor újrakezdtem, csak kihagytam pár évet. És? Úgy kezdtem, hgoy 2 napig a súgót olvastam, hgoy mi változott....
Ja, egy kezdő nem ovlas súgót? Tehát nem tudja, hogy a sokszemessel nem kéne a 200 hekis üres 4 napos orijával babrálni?
Ez nem a játék hibája, nem a többszemes hibája...
Ez a súgó elolvasásának hiányából származó hátrány.
Nyilván nem próbálok meggömbölni egy 4 szemes totál agresszor orit 197 varázslóval, tekercs nélkül. (Ennek feltétel a súgó ismerete.)
|

02-22-2008, 14:16
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Ezek az ilyeneket eljátsszák full kezdők ellen, mert más ellen már nem olyan egyszerű. Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy 120 védős ori lealázásában bármekkora segítséget jelent nekik a segélyben betárolt pénz?

02-22-2008, 14:25
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Pár hónapig tekercset írok és mikor úgy gondolom elindulok, akkor is ott van a több milliárd tartalékba. Akkor az nem számít előnynek egy frissen regisztrált országhoz (vagy egy leforduló kékszámoshoz) képest? Ez az anyagi előny most is megszerezhető.
És mikor szegény kétszemélyiséges ori lefordulna az A-ból 4,2 milliárdos segély kerettel és lent megtámadja egy idegbeteg szövi aki féléve írogatja a tekiket és 10-20 milliárdos piaci tartlékokkal rendelkeznek. Passzióból leírtják, mert kék száma van? Az nem lenne igazságtalanság?
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy szerintem hülyeség arra hivatkozni kinek kivel szemben mekkora anyagi előnye van az ötös szinten.
|

02-22-2008, 14:48
|
Senior Member
|
|
|
|
Mellesleg az 5. szint merőben nevetséges. 0db íjásszal(semmi egyéb nem volt) lopkodtam magam tele minden nap 2x, és csak 1sereg jött felém, amikor 10milla bennt volt, mert bejött a piacról. Ha nekem ott lett volna 1mrd-om, akkor segített volna az valamit, ebben? Az életben nem vennék ki az 5. szinten a segélyből 1aranyat sem, mert egyáltalán nincs szükség rá! 2kocsmával és tekercsekkel majd' mindenkit lelopsz az alsó 50%-ban, és mindenkinek annyi rengeteg bányája van, hogy meg is éri! Ha netán nincs nyersem, azt a pár hektáros foglalást felhúzom pár millábó, ami mindig csordogál valahonnan. Miért is nyúlnék hozzá a segélyhez? Még 4-ben sem nagyon, mert ott sincs rá szükség! Majd a 3alsó csoportban, aki meg odáig eljutott nem kezdő, és volt esélye arra, hogy összeharácsoljon ő is magának annyit, sőt többet is!
|

02-22-2008, 14:52
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Mellesleg az 5. szint merőben nevetséges. 0db íjásszal(semmi egyéb nem volt) lopkodtam magam tele minden nap 2x, és csak 1sereg jött felém, amikor 10milla bennt volt, mert bejött a piacról. Ha nekem ott lett volna 1mrd-om, akkor segített volna az valamit, ebben? Az életben nem vennék ki az 5. szinten a segélyből 1aranyat sem, mert egyáltalán nincs szükség rá! 2kocsmával és tekercsekkel majd' mindenkit lelopsz az alsó 50%-ban, és mindenkinek annyi rengeteg bányája van, hogy meg is éri! Ha netán nincs nyersem, azt a pár hektáros foglalást felhúzom pár millábó, ami mindig csordogál valahonnan. Miért is nyúlnék hozzá a segélyhez? Még 4-ben sem nagyon, mert ott sincs rá szükség! Majd a 3alsó csoportban, aki meg odáig eljutott nem kezdő, és volt esélye arra, hogy összeharácsoljon ő is magának annyit, sőt többet is!
|
Melyik 5-ös csopiról beszélsz? Jöhet priviben is! Komolyan! 
|

02-22-2008, 14:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Melyik 5-ös csopiról beszélsz? Jöhet priviben is! Komolyan! 
|
Az ne kavarjon meg, kimarad, hogy 200hektárról beszélek!  És normál 5.csoportról beszélek a W-ről, ahol igencsak meglepődtem, hogy a csoport felére kerültem,amikor 2nap alatt beépítettem az össz hektárt, és ott álltam 10tolvajjal, és 210varázslóval  És senki hozzám sem nyúlt! Még a top 30-ban is sok olyan ország van, aki azt sem tudja, hogy létezik súgó menüpont... x k támadó, meg 200varázsló hullánál...Azért ott igazán jól lehet haladni! 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|