|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-22-2008, 10:35
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha nem kell tartalék, akkor nem gyűjtesz. De hogy a kezdő országok ellen használja valaki, annak semmi értelmét nem látom.
|
Ati, ne mondd már nekem, hogy fordulás után 5 szintnyi tapasztalattal a háta mögött BÁRKINEK is kell 4 mrd arany hogy a kezdők közül kiemelkedjen...

02-22-2008, 10:37
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ati, ne mondd már nekem, hogy fordulás után 5 szintnyi tapasztalattal a háta mögött BÁRKINEK is kell 4 mrd arany hogy a kezdők közül kiemelkedjen...
|
Akkor miért akarod levinni magaddal? 
|

02-22-2008, 10:40
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akkor miért akarod levinni magaddal? 
|
Nem egyszerűen levinni akarom, hanem megtartani. Hogy ha már vésztartalékot gyűjtök, akkor legyen nekem vésztartalékom, ne kelljen elfagyizzam legkésőbb fordulás előtt.
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy mi értelme egy rettentő drága, nem újrázható pénzalapnak ha ráadásul el is vész fordulás előtt?

02-22-2008, 10:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Az ötletet mindenképpen támogatom, 10:1 aránnyal, ha nem is használná mindenki kifejezetten pénz félretételre /sőt sztem kevesen/ , de úgyis kell pénzt oszatani és ha nem is sokat, de a semminél többet kapunk vissza az osztott pénzből....
Azzal h lehozzák a pénzt fordulás után nem értek egyet, esetleg olyan formában, ahogy Gee felvette és akkor sem engedném az 5 szinten történő felhasználását....
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

02-22-2008, 10:44
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nem egyszerűen levinni akarom, hanem megtartani. Hogy ha már vésztartalékot gyűjtök, akkor legyen nekem vésztartalékom, ne kelljen elfagyizzam legkésőbb fordulás előtt.
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy mi értelme egy rettentő drága, nem újrázható pénzalapnak ha ráadásul el is vész fordulás előtt?
|
A játéknak nem alapvető célja, hogy a 9 személyiségig halmozz fel különböző javakat. Amikor furdulsz, akkor egy új országot kapsz, nem milliárdos tartalékokat ajándékba. A mostani segélyrendszerrel egy MINIMÁLIS tartalékot ugyen le tudsz vinni, és ez sem biztos, hogy szerencsés, de ez általánosságban olyan kevés, hogy nem befolyásolja számottevően az új országgal való játékot. Egy 4 milliárdos tartalék azonban már számottevően befolyásolja.
|

02-22-2008, 10:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Na azt hiszem, ebben a témában én mindent elmondtam amit akartam, vagy az álláspontom mellett lehetett, úgyhogy visszafogom magam kicsit, mert kezdjük magunkat ismételgetni
Ha lenne szavazás a témában, és arra voksolnék most, hogy ne változzon a segély.

02-22-2008, 10:57
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Ha nekem fordulásnál a segélyalapom maxpénz lenne,akkor zicher,hogy kivennék belőle egy adagot és abból kezdenék hozzá az új országhoz. Ez bár rettentő nagy előnyt jelent a kezdőkkel szemben,úgy érzem az,aki 10x befektetéssel összegyűjtött ekkora összeget az megérdemli,tehát nem lenne szabad csak úgy veszni hagyni. Az arányt támogatom,mert nem fog csak úgy minden kékszámos maxpénzzel kezdeni,viszont kellően honorálva van abbéli igyekezete,hogy tovább játssza a játékot.
Ha új ország kezdésénél két hétig nem lehet a segélyt piszkálni,akkor az emberke nem tudja fordulás után egyből a fejére helyezni a koronát. Szerintem 10:1 jó,viszont ne vesszen el fordulásnál. Vagy a kéthetes korlát vagy csak a felső 4 szinten lehesssen felhasználni. Paff ..
|

02-22-2008, 11:05
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
nem fog csak úgy minden kékszámos maxpénzzel kezdeni,viszont kellően honorálva van abbéli igyekezete,hogy tovább játssza a játékot.
|
A kezdők kedve viszont azonnal el lesz véve a játéktól, így az új játékosok utánpótlása meg is szűnt.
Hát nem tűnik egy túl optimista jövőképnek.
|

02-22-2008, 11:13
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A kezdők kedve viszont azonnal el lesz véve a játéktól, így az új játékosok utánpótlása meg is szűnt.
Hát nem tűnik egy túl optimista jövőképnek.
|
Egy-két földelés miatt csak nem megy el a kedve senkinek .. hisz ha már valaki felhasználja az előnyét,akkor nem fogja a friss játékos 2-3 millió aranyát lefosztani,vagy porig mészárolni egy gömbkísérlet miatt. Én legalábbis eddig nem tettem és nem is fogom ezt tenni.
Nem vagy Te egy kicsit pesszmista?
|

02-22-2008, 11:35
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy a kék számos orimban ez látszik:
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 6.523.404 arany áll rendelkezésedre.
Naponta 10-15 millát össze tudok harácsolni. 200 hekin. Termelésből, piacolgatásból, üres orik kipucolásából.
Ezt minden kezdő megteheti.
Ezt az söszeget 14 nappal felszorozva 140-210 milliót kapunk.
Erre bármelyik 'szemtelen (  )' ország -vagyis hát 1 szemes- képes... Nem hiszem, hogy elfogadhatatlan előnyhöz jutna valaki, aki segélyként eltartalékol mondjuk 500 millát.
Az nem pénz. 500 milla 1 háború. És akkor még nem is a legdrágább fajtára gondolok. (Mondjuk nem engedtél el sereget, nem támadtál 2 óránkként, ilyenek..)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|