|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-19-2008, 11:21
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez a JAVASLAT szól erről. Mégcsak el sincs döntve, hogy lesz-e ilyen, nemhogy már meg is legyen.
|
Pedig már azt hittem. No, akkor ma még figyelni fogok, mit is írok...
De ehhez miért is kell párbajt csinálni? Figyelni fogod, milyen hamar derül ki, ki kicsoda?
|

02-19-2008, 11:24
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Pedig már azt hittem. No, akkor ma még figyelni fogok, mit is írok...
De ehhez miért is kell párbajt csinálni? Figyelni fogod, milyen hamar derül ki, ki kicsoda?
|
Hmm? Annak, hogy csináltam egy párbajt, semmi köze ehhez igazából. Felvetődött, csináltam egyet. A fejlesztésekhez nincs köze.
És akkor most térjünk vissza a megbeszélésekhez, ne offoljuk szét a témát általános beszélgetésekkel. 
|

02-19-2008, 11:42
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ok
na, akkor sztem jó ötlet, de minden azon múlik majd, hogy valaki így nem fedi fel magát...
de az meg ne jöjjön már anonimra
aki meg a haverokkal akar párbajozni, az ne csináljon anonimust 
|

02-19-2008, 11:44
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
ok
na, akkor sztem jó ötlet, de minden azon múlik majd, hogy valaki így nem fedi fel magát...
de az meg ne jöjjön már anonimra
aki meg a haverokkal akar párbajozni, az ne csináljon anonimust 
|
Már mért ne:-)))
Milyen jó mikor jól elvernek és utána sör mellett oda szól,hogy én voltam ám:-)
|

02-26-2008, 17:28
|
Administrator
|
|
|
|
Ebből az a változat fog bekerülni (majd a 7-es verzióval), hogy a fórumon mindenki az eredeti nevével és sorszámával írhat, miközben a játékban A, B, C, ... neveket vesz részt. Így a beszélgetések nem befolyásolják a névtelenséget.
Diplomáciai hirdetések, és esetleges szövetségi fórumok (van ilyen párbajon?    ) továbbra is anonymak, hogy még azt se tudd, hogy ki a szövid.
Természetesen ha valaki elárulja valahol, hogy melyik ő, akkor semmi értelme az egésznek. Eddig azonban a fórumon levő írás stílusából sok esetben ki lehetett ezt következtetni, ezentúl erre nincs lehetőség, hiszen a fórum és a tényleges játékbeli név között nincs összefüggés.
|

02-26-2008, 17:30
|
Administrator
|
|
|
|
És bár nem szorosan ide kapcsolódik, de valaki felvetette, hogy a párbaj végeztével még egy rövid idő legyen a beszélgetésre és elbúcsúzásra. Azt hiszem, hogy ennek nem volt külön téma.
A párbaj végeztével még 5 perc fog a jövőben rendelkezésre állni, hogy a tapasztalatokat megbeszéljétek, elbúcsúzzatok, és megbeszéljétek, hogy mikor lesz a visszavágó. 
|

02-26-2008, 18:40
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
És bár nem szorosan ide kapcsolódik, de valaki felvetette, hogy a párbaj végeztével még egy rövid idő legyen a beszélgetésre és elbúcsúzásra. Azt hiszem, hogy ennek nem volt külön téma.
A párbaj végeztével még 5 perc fog a jövőben rendelkezésre állni, hogy a tapasztalatokat megbeszéljétek, elbúcsúzzatok, és megbeszéljétek, hogy mikor lesz a visszavágó. 
|
Egy kérdés. A +5 perces hosszabbításban lehet az orikkal támadó cselekményt végrehajtani?
|

02-26-2008, 18:44
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Egy kérdés. A +5 perces hosszabbításban lehet az orikkal támadó cselekményt végrehajtani?
|
Mindent lehet, mintha még menne a játék, de a végeredmény ekkorra már megszületett, a weboldal is kész, ami a párbaj eredményeit tartalmazza, és a nyeremények is már jóváíródtak.
|

02-26-2008, 21:39
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Király 
Jó kis újítás.
Köszi.Amint tudom,kipróbálom.
|

02-26-2008, 21:41
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Király 
Jó kis újítás.
Köszi.Amint tudom,kipróbálom.
|
Mint mondtam, ez majd a 7-es verzióval kerül be a játékba, addig nem tudod kipróbálni. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|