Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Anonym párbaj -- még anonymabban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2749)

Ati 02-11-2008 08:43

Anonym párbaj -- még anonymabban

Sziasztok!

Anno az anonym párbaj bevezetése sokaknak tetszett.

Egy gond van vele: stílus alapján viszonylag hamar fel lehet ismerni a fórumon, hogy ki kicsoda, hiába van mindenki álnév mögé bújtatva a párbaj idejére.

Javaslat: a fórumon mindenkinek az eredei neve jelenne meg, így ott nem kell titkolni, hogy ki kicsoda, így nem lehet a fórumon elhangzottak alapján beazonosítani az országokat, ezzel mégnagyobb névtelenséget biztosítva.

Hátrányok: ha csak 2 ember van jelen, akkor ez nem segít, egyből lehet tudni, hogy ki kicsoda. :D Ezen kívül innentől a fórumos beírásokra kattintva a párbajon nem lehet üzenetet küldeni a másiknak, hiszen az egyből elárulná, hogy ő kicsoda.

Bár ha eléggé ráérek, akár az üzeneteket is meg lehet oldani, hogy elküldöd az 123456-os játékosnak, és az 1000000-es kapja meg, ha az éppen ő...

Szerintem ez nagyon jó ötlet ;), úgyhogy egy komolyann párbaj-aktivitás mellett akár meg is valósítható. Ehhez az kell, hogy legyen jópár párbaj, és ne csak úgy a semmibe dolgozzak. :)

BigPi 02-11-2008 09:38

Összezavartál. Az írásodból az jött le mintha az itteni fórum tagoknak szeretnél egy névtelenségbe burkolódzó párbaj lehetőséget.

Első látásra nem sok értelmét látom. Szerintem kár időt fecsérelni rá.
A párbajnak nem épp az elsődleges célja, hogy pontosan tud, hogy kit győztél le, és utána párszor a képébe vágd:confused:?

J.Ati 02-11-2008 09:39

Szóval a fórumon az eredeti országnév látszik az eredeti sorszámmal?
Ez jó ötlet!

Bár nem valami sok párbaj van:-/
Lehetne valami reklámot csinálni neki:)

Ati 02-11-2008 09:47

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 157745)
Összezavartál. Az írásodból az jött le mintha az itteni fórum tagoknak szeretnél egy névtelenségbe burkolódzó párbaj lehetőséget.

Első látásra nem sok értelmét látom. Szerintem kár időt fecsérelni rá.
A párbajnak nem épp az elsődleges célja, hogy pontosan tud, hogy kit győztél le, és utána párszor a képébe vágd:confused:?

Szerintem még nem voltál anonym párbajon. Eltaláltam? :)

Ez a téma azoknak szól, akik már voltak, tudják mi az, és találkoztak ezzel a jelenséggel.

Tsobi 02-11-2008 10:23

Tetszik az ötlet :)
Bár az anonym párbajozók eddig is meglepő hatékonysággal derítették ki ki kicsoda,szerintem ezután sem fog ez változni.

Kutyuleee 02-11-2008 11:15

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 157746)
Szóval a fórumon az eredeti országnév látszik az eredeti sorszámmal?
Ez jó ötlet!

Bár nem valami sok párbaj van:-/
Lehetne valami reklámot csinálni neki:)

én is jó ötletnek tartom.
Most ép nincs sok, de vannak időszakok amikor napi 3-4 is van (főleg szünetekben:D)

Harcosok 02-11-2008 12:35

Szerintem csak párbajkedvet kéne csinálnia Atiéknak,hogy a játékosok merjék kipróbálni.
Az emberek többsége nem is ismeri és azt se tudja mijaza párbaj,aztán ha buknak XX vipet a rendezés miatt már el is megy a kedvük.
A párbajok fejlesztését ott is lehetne kezdeni,hogy kedvet kéne csinálni a kockáknak:)

J.Ati 02-11-2008 12:40

Igaz.
Én A-ban a klánunkból akartam hívni embereket és mindenki megijedt,mert nem is ismerték a párbajt.Kedvet viszont nem tudom,hogy lehetne csinálni,hogy többen jöjjenek,de fejlesztgetni azért jó:)

Kós00792 02-11-2008 17:53

Nekem az a baj, hogy nem a kedvem a párbajoktól, sőt. Én így se tudtam rá jönni ki kicsoda de sztem a javaslat után se fogom tudni:) Tehát nekem teljesen mind1, h bekerül-e a játékba.

Remedy 02-11-2008 17:58

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 157837)
Nekem az a baj, hogy nem a kedvem a párbajoktól, sőt. .

Hö?

Szerintem nem feltetlen szukseges ez a dolog, aki azt akarja, hogy ne tudjak ki o, ne forumozzon, vagy ne ugy, hogy ra lehessen ismerni, ennyi az egesz...

All times are GMT +1. The time now is 01:05.