![]() |
Anonym párbaj -- még anonymabban
Sziasztok!
Anno az anonym párbaj bevezetése sokaknak tetszett. Egy gond van vele: stílus alapján viszonylag hamar fel lehet ismerni a fórumon, hogy ki kicsoda, hiába van mindenki álnév mögé bújtatva a párbaj idejére. Javaslat: a fórumon mindenkinek az eredei neve jelenne meg, így ott nem kell titkolni, hogy ki kicsoda, így nem lehet a fórumon elhangzottak alapján beazonosítani az országokat, ezzel mégnagyobb névtelenséget biztosítva. Hátrányok: ha csak 2 ember van jelen, akkor ez nem segít, egyből lehet tudni, hogy ki kicsoda. :D Ezen kívül innentől a fórumos beírásokra kattintva a párbajon nem lehet üzenetet küldeni a másiknak, hiszen az egyből elárulná, hogy ő kicsoda. Bár ha eléggé ráérek, akár az üzeneteket is meg lehet oldani, hogy elküldöd az 123456-os játékosnak, és az 1000000-es kapja meg, ha az éppen ő... Szerintem ez nagyon jó ötlet ;), úgyhogy egy komolyann párbaj-aktivitás mellett akár meg is valósítható. Ehhez az kell, hogy legyen jópár párbaj, és ne csak úgy a semmibe dolgozzak. :) |
Összezavartál. Az írásodból az jött le mintha az itteni fórum tagoknak szeretnél egy névtelenségbe burkolódzó párbaj lehetőséget.
Első látásra nem sok értelmét látom. Szerintem kár időt fecsérelni rá. A párbajnak nem épp az elsődleges célja, hogy pontosan tud, hogy kit győztél le, és utána párszor a képébe vágd:confused:? |
Szóval a fórumon az eredeti országnév látszik az eredeti sorszámmal?
Ez jó ötlet! Bár nem valami sok párbaj van:-/ Lehetne valami reklámot csinálni neki:) |
Quote:
Ez a téma azoknak szól, akik már voltak, tudják mi az, és találkoztak ezzel a jelenséggel. |
Tetszik az ötlet :)
Bár az anonym párbajozók eddig is meglepő hatékonysággal derítették ki ki kicsoda,szerintem ezután sem fog ez változni. |
Quote:
Most ép nincs sok, de vannak időszakok amikor napi 3-4 is van (főleg szünetekben:D) |
Szerintem csak párbajkedvet kéne csinálnia Atiéknak,hogy a játékosok merjék kipróbálni.
Az emberek többsége nem is ismeri és azt se tudja mijaza párbaj,aztán ha buknak XX vipet a rendezés miatt már el is megy a kedvük. A párbajok fejlesztését ott is lehetne kezdeni,hogy kedvet kéne csinálni a kockáknak:) |
Igaz.
Én A-ban a klánunkból akartam hívni embereket és mindenki megijedt,mert nem is ismerték a párbajt.Kedvet viszont nem tudom,hogy lehetne csinálni,hogy többen jöjjenek,de fejlesztgetni azért jó:) |
Nekem az a baj, hogy nem a kedvem a párbajoktól, sőt. Én így se tudtam rá jönni ki kicsoda de sztem a javaslat után se fogom tudni:) Tehát nekem teljesen mind1, h bekerül-e a játékba.
|
Quote:
Szerintem nem feltetlen szukseges ez a dolog, aki azt akarja, hogy ne tudjak ki o, ne forumozzon, vagy ne ugy, hogy ra lehessen ismerni, ennyi az egesz... |
All times are GMT +1. The time now is 01:05. |