|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-30-2008, 21:20
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ricsi
Én annyival kiegészíteném a módosítást, hogy bizonyos számú kékszám felett a 90 napos lépési kényszer nőjjön valamelyest, mert pl a 3/H-ban ettől még fél évet kell eltölteni egy kék négyesnek mire lépni tudna, és lesznek kék ötösök is idővel.
Egyik javaslatom, hogy ahányas kék száma van, annyiszor 10 nappal tovább maradhasson az adott szinten, AMENNYIBEN a topköre nincs meg (mint tudod, vannak íratlan szabályok minden szinten, azaz pl Yban 600, Mben 1100, Hban 1700 heki felett nincs ütés). Ha megvan a topkör vagy esélyes hogy meglesz, akkor maradjon a 90 nap.
Második lehetőségként szintenként 10 nap grátisz igénybevehető lenne, azaz nem kékszám méretétől lenne függő, hanem szinttől, a 4. szinten 10 nap plusz, a 3. szinten pedig 20 nap plusz lehetne, de kékszám meglétéhez kötődne, nem minden orira értendő.
Vagy 3. lehetőségként honorálni, ha valaki csaták során jutott elég magasra, és mondjuk X %-os (mondjuk 60 vagy 40%) fedezési arány mellett jutott fel valameddig, és akkor igénybe vehető lenne 10 nap "maradási" jutalom, függetlenül attól, hogy később még mennyit kell fedeznie.
Mindenesetre valamit kéne tenni a 90 napos lépési kényszerrel.
Ricsi
|
szerintem ennek a témának nyiss külön topikot 
NewGárdony (#200400)
|

01-31-2008, 04:40
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Ez a téma szerintem eléggé ki lett vesézve, itt már a legnagyobb javaslat az lehet, hogy valaki azt mondja, hogy ne 15, hanem 14 vagy teszemazt 16X-os szorzó legyen 
Szerintem ha másik topikot nyitok, azok lesznek ott maximum, akiket most is érint, de itt se vagyunk többen 6-8 embernél! Én már szembesültem a kék négyes problémájával és gondoltam arról szól a fórum, hogy a kék számos orikkal hogy lehet könnyebben fordulni, de ha mást nem érint a jövőben sem a téma, akkor nem szóltam 
|

01-31-2008, 08:40
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ricsi
Szerintem ha másik topikot nyitok, azok lesznek ott maximum, akiket most is érint
|
Ha itt kezdesz másik témáról beszélni, akkor viszont többet nem fórumozol, úgyhogy ezek közül lehet választani.
Tessék már végre megtanulni, hogy adott témáról való megbeszélés során nem teljesen más témákat kell felvetni. Arra is megvan a lehetőség, másik téma nyitásával.
Köszönöm.
Az itteni téma az anarchosta csoportban való fordulás esetleges könnyítése, a D-ben levő giga-országok jelenléte kapcsán.
|

01-31-2008, 09:02
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
kell még hozzátenni valamit a témához, Ati? 
vagy várunk még több emberre, hátha...? 
|

01-31-2008, 09:15
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arden
kell még hozzátenni valamit a témához, Ati? 
vagy várunk még több emberre, hátha...? 
|
Egyelőre szerintem nem kell semmit hozzátenni.
Még hagyjuk itt a témát, hogy idetaláljanak mások is, senki ne mondhassa, hogy nem volt elég idő a hozzászóláshoz.
|

01-31-2008, 11:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egyelőre szerintem nem kell semmit hozzátenni.
Még hagyjuk itt a témát, hogy idetaláljanak mások is, senki ne mondhassa, hogy nem volt elég idő a hozzászóláshoz.
|
maradhat a téma hátha mások is hozzászolnad de szerintem ez nem olyan mint a fedezés téma hogy valakinek rosz lenne
az én véleményem szerint ez nem okozna gondot senkinek de hátha még valaki ír aki eddig nem tete meg 
NewGárdony (#200400)
|

01-31-2008, 15:06
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Nekem még mindig nagyon tetszik az ötlet, de azt meg lehetne tudni, hogy mikor lehetne leghamarabb bevezetni a játékba?
|

02-05-2008, 15:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Gárdi 15-szörös szorzós ötletét én is támogatom 
remélem be is lessz minél elöbb vezetve 
|

02-05-2008, 15:29
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
továbbra is támogatom a 15* szorzós ötletet.
Ákos, sajnos nem sokan szólnak hozzá itt a külsőn az anarchot érintő kérdésekhez. fixen 5-6 ember van, és ennyi. 
|

02-05-2008, 15:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arden
továbbra is támogatom a 15* szorzós ötletet.
Ákos, sajnos nem sokan szólnak hozzá itt a külsőn az anarchot érintő kérdésekhez. fixen 5-6 ember van, és ennyi. 
|
várd ki a végét, majd ha kész a módosítás

persze ez a javaslat nem tud úgy hatni, hogy ne mindenkinek legyen jó.
nem lehet belekötni, általános gyengítés mindenkinek.
esetleg az köthet bele, aki eddig rohadt nehezen szerezte meg a személyiségekeket, de azoknak is jó a javaslat, mert most még tovább tudnak forogni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|