|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-30-2008, 15:36
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A szabadságról nem ez a téma szól. A szabadsággal foglalkozó téma linkje már előrébb be lett ide téve.
|
Nem a szabiról szólok, hanem hogy hogyan lehetne pörgősebbé tenni a játékot. Egy megoldást próbáltam leírni, pekkemre a szabisok eltüntetése teccik a legjobban.
/Richard Nixon/
Ahhoz, hogy az ember győzni tudjon,
hozzátartozik, hogy tudjon veszíteni is.
/ Segal/
|

01-30-2008, 15:37
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by stampi
Nem a szabiról szólok, hanem hogy hogyan lehetne pörgősebbé tenni a játékot. Egy megoldást próbáltam leírni, pekkemre a szabisok eltüntetése teccik a legjobban.
|
Ez a már belinkelt, szabis témában részletesen ki van fejtve, hogy milyen komoly hátrányokkal jár. Kérlek, hogy olvasd el (tényleg!), és itt pedig térjünk vissza az anarchista csoport fordulására, mint téma. Köszönöm. 
|

01-30-2008, 15:40
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nemtom, szabad-e itt nekem mint anarchban nem játszónak megszólalnom ( remélem igen, mert lehet a jövőben fogok ott is játszani), de szerintem Gárdi ötlete jó, és ami legalább ilyen fontos, egyszerű is. Tetszik.

01-30-2008, 15:44
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS
Az 1/A és a 2/D csoportban személyiségek számától függetlenül csak a top30%-ban szükséges eltöltened a 336 kört.
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nemtom, szabad-e itt nekem mint anarchban nem játszónak megszólalnom ( remélem igen, mert lehet a jövőben fogok ott is játszani), de szerintem Gárdi ötlete jó, és ami legalább ilyen fontos, egyszerű is. Tetszik.
|
Erre gondolsz? Vagy melyikre? Mert volt már jópár ötlet itt...
Ha valaki valamire közli, hogy tetszik az ötlet, és előtte 4-5 variáció fel volt sorolva, akkor az egyértelmnűség kevdéért érdemes azt is megírnia, hogy MELYIK ötletről van szó.

|

01-30-2008, 15:47
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Jogos.
Arra az ötletre gondolok, hogy csak bizonyos hekiig számítsanak bele a pontlistába a topos orik.
Veled ellentétben engem az se zavarna, ha az anarchosok könnyebben szerezhetnének esetleg kék számot mint a normálosok, mert a normál játékot ez semmiben nem befolyásolja.

01-30-2008, 16:23
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Jogos.
Arra az ötletre gondolok, hogy csak bizonyos hekiig számítsanak bele a pontlistába a topos orik.
|
Akkor pláne tessék idézni, mert így még a javaslattevő személye se stimmelt, és így beazonosítani, hogy mit támogatsz, nem túl egyszerű.
Quote:
Originally Posted by Ati
Egy másik lehetőslg, hogy a csoportlétszám meghatározásával játszunk el, vagy a topX% ne az első helytől, hanem egy adott hektárszám ALATT kezdődjön. Persze ez minden csoportra kihatással lenne, ezért ezzel csak óvatosan lehet babrálni...
|
|

01-30-2008, 16:45
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akkor pláne tessék idézni, mert így még a javaslattevő személye se stimmelt, és így beazonosítani, hogy mit támogatsz, nem túl egyszerű. 
|
jogos Ati ötlete én csak továbogndoltam hogy hogyan is lenne jó 
NewGárdony (#200400)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|