Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-26-2008, 20:47
Ditke Ditke is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Croissant View Post
Drága Dit,
Asszem, h a hozzászólásomban a kiemelt (azaz az idézett) rész a lényeg...
Korántsem arra akartam utalni, hogy érdemtelenül kaptál volna elismertséget...
Megelőztél Tudom! Csak nem értem....
Old 01-26-2008, 20:49
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Debilke View Post
Lehet félreérthető volt, de azzal nem értettem egyet, hogy vki nem téglalap alapján fogadja meg a tanácsokat, mint írta de azért tarhál mert mégiscsak jó ha van pár zöldkocka a neve mellett.... csak az a szomorú, hogy pont annyi van neki, mint Remynek... innentől azt mondom nincs értelme az egésznek...
Quote:
Originally Posted by Debilke View Post
Senkit nem hordtam le Ati, egyszerűen nem szimpatizálok ezzel a zöld tarhálással, és nem hinném, hogy egy tarhált zöld felér egy komoly felvetés, vagy segítségre kapott zölddel.... Remyvel értek teljes mértékben egyet.... értéktelenné vált az egész...

1. Szerintem is szomorú, hogy Remynek 5 kockája van, mint Attilának vagy Ditkének.

2. Mivel rosszindulatú vagyok, örülök, hogy Remynek fáj a keze, mer egyéb esetet el se tudok képzelni arra nézvést, hogy miért fogadott meg téged szócsőnek. Írd le nyugodtan, hogy Remy az Isten, neked azt is elhisszük. Ebben a topicban mindenképp

3. A magam részéről a zöldjeim túlnyomó részét a Megbeszélések közt szereztem, meg a politikai topicokban. Így karácsonytájt kezdtem látogatni ezt a topicot, aztán megszaladt a ló Részt vettem minden komolyabb fejlesztés megvitatásában, volt egy csomó javaslatom - némelyik be is került a játékba - kiálltam a politikai meggyőződésem mellett, de ettől se jobb hódos, se jobb fórumos nem lettem. Eleve marhaság ez az egész. Hogy lehet valaki jobb fórumos mint a másik??? Az meg nonszensz, hogy a játékbeli teljesítményhez akarjátok páran kötni a fórumos elismertséget, mer akkor Wand, Monro, Serg, Ákos meg jópáran még igencsak meg kell tanuljanak játszani...

4. Bírom azért, hogy bár mindenki azt mondja, értelmetlen az elsimertség, meg nem jelent semmit, azért jópár embert zavar ha más lát fantáziát abban, hogy neki sok legyen. Én pl szeretném utolérni Goldyt meg Atit Akit zavar szerintem egyszerűen kerülje el ezt a topicot.
Old 01-26-2008, 20:54
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
1. Szerintem is szomorú, hogy Remynek 5 kockája van, mint Attilának vagy Ditkének.
Ha felsorolsz,akkor a nőt illik előre írni
Akkor téged Cassandra és Dragi tégláji nem szomorítanak el jahh meg a sajátod se
Ennek örülök és grat az őszinte véleményedhez!
Reply With Quote
Old 01-26-2008, 20:55
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Ditke View Post
Ez így igaz, de sem Gyuláról, sem Kifliről nem tudom elképzelni, hogy ilyet írjanak pusztán irígységből!
Köszönöm, hogy Te legalább objektíven próbálod megítélni a helyzetet...
Old 01-26-2008, 20:55
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ez mondjuk így 8 beírás után azért szerintem elég elhamarkodott vélemény, nem gondolod?
Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Végülis senki nem tudja ki vagy, soha nem beszélsz senkivel, de másokat lehordani azt kapásból megy, a beírásaid 20%-a mostanra már erről szól. Hááát, ha szerinted ez normális, akkor csak hajrá, de jelentős értékkülönbségeink vannak...

Ati, azert ne ebbol indulj mar ki. A 8 beiras nem jelent semmit. En tudom, hogy kicsoda O, es attol, hogy 8 beirasa van, sokkal ertelmesebb velemenye van, mint barmelyik 2000-esnek. Csak nem tartja szuksegesnek, hogy lepten-nyomon beirjon vmit. Ezek utan azt hiszem, a Te velemenyed volt egy kicsit elhamarkodott...
Old 01-26-2008, 20:59
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Ha felsorolsz,akkor a nőt illik előre írni
Akkor téged Cassandra és Dragi tégláji nem szomorítanak el jahh meg a sajátod se
Ennek örülök és grat az őszinte véleményedhez!

Engem a Dité mega tied se szomorít Magamat meg nem akartam idekeverni, mer amúgy is tudja mindenki, hogy nagyképű vagyok
Old 01-26-2008, 21:02
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ati, azert ne ebbol indulj mar ki. A 8 beiras nem jelent semmit. En tudom, hogy kicsoda O, es attol, hogy 8 beirasa van, sokkal ertelmesebb velemenye van, mint barmelyik 2000-esnek. Csak nem tartja szuksegesnek, hogy lepten-nyomon beirjon vmit. Ezek utan azt hiszem, a Te velemenyed volt egy kicsit elhamarkodott...
Talán Ati úgy gondolta,hogy idejön valaki,akit nem ismer senki és megmondja a frankót.
Én pl. nem ismerem Debilkét,de ettől függetlenül nem lehet rólad jó véleményem?
Igaz néha túlzásba esel te is,de ez van!
Az elismertséget jelölő téglákon miért kell ennyit vitázni,én már tényleg nem tudom.
Reply With Quote
Old 01-26-2008, 21:06
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Default Remy!

Az is vicces megállapítás volt,hogy 8 beírás meg 2000!
Most mi nem egy fórumon vagyunk?
Itt nem az irkálás a lényeg?
Akkor most miről beszélünk?

Valaki a játékkal kapcsolatos ötleteivel áll elő.
Valaki a politikai nézeteivel!
Valaki a vicceket írogatja és valaki verseket ír.
Vannak olyanok akik nem írnak be semmit csak huhognak a bagoly topicba.
A lényeg,hogy a fórum,gondolom azt a célt szolgálja,hogy írjanak bele.
Nem?
Reply With Quote
Old 01-26-2008, 21:08
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 15%
Longevity: 94%

Szegény fórum a szülinapján mit kell hallgatnia ...

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 01-26-2008, 21:09
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post

2. Mivel rosszindulatú vagyok, örülök, hogy Remynek fáj a keze, mer egyéb esetet el se tudok képzelni arra nézvést, hogy miért fogadott meg téged szócsőnek. Írd le nyugodtan, hogy Remy az Isten, neked azt is elhisszük. Ebben a topicban mindenképp
Sokaig gondolkodtam, mit irjak erre a beirasodra. Egyszeruen nevetseges vagy, serto, es otromba. Ha egy kocsmaban mondtad volna ezt, velem szemben, lehet arcodra fagyott volna a mosoly...

Innentol kezdve megkernelek, hogy ne is emlitsd a nevem kulonbozo topicocban, es inkabb zarkozz el az ilyen jellegu velemenynyilvanitasoktol. Neked lesz jobb...
Innentol kezdve mar nem tudsz tovabb sullyedni a szememben, meg 23 kockaval sem...
Aztan hogy mit hiszel, ahogy a muvelt francia mondana: "I couldn't care less..."
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules