Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-26-2008, 20:49
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Debilke View Post
Lehet félreérthető volt, de azzal nem értettem egyet, hogy vki nem téglalap alapján fogadja meg a tanácsokat, mint írta de azért tarhál mert mégiscsak jó ha van pár zöldkocka a neve mellett.... csak az a szomorú, hogy pont annyi van neki, mint Remynek... innentől azt mondom nincs értelme az egésznek...
Quote:
Senkit nem hordtam le Ati, egyszerűen nem szimpatizálok ezzel a zöld tarhálással, és nem hinném, hogy egy tarhált zöld felér egy komoly felvetés, vagy segítségre kapott zölddel.... Remyvel értek teljes mértékben egyet.... értéktelenné vált az egész...

1. Szerintem is szomorú, hogy Remynek 5 kockája van, mint Attilának vagy Ditkének.

2. Mivel rosszindulatú vagyok, örülök, hogy Remynek fáj a keze, mer egyéb esetet el se tudok képzelni arra nézvést, hogy miért fogadott meg téged szócsőnek. Írd le nyugodtan, hogy Remy az Isten, neked azt is elhisszük. Ebben a topicban mindenképp

3. A magam részéről a zöldjeim túlnyomó részét a Megbeszélések közt szereztem, meg a politikai topicokban. Így karácsonytájt kezdtem látogatni ezt a topicot, aztán megszaladt a ló Részt vettem minden komolyabb fejlesztés megvitatásában, volt egy csomó javaslatom - némelyik be is került a játékba - kiálltam a politikai meggyőződésem mellett, de ettől se jobb hódos, se jobb fórumos nem lettem. Eleve marhaság ez az egész. Hogy lehet valaki jobb fórumos mint a másik??? Az meg nonszensz, hogy a játékbeli teljesítményhez akarjátok páran kötni a fórumos elismertséget, mer akkor Wand, Monro, Serg, Ákos meg jópáran még igencsak meg kell tanuljanak játszani...

4. Bírom azért, hogy bár mindenki azt mondja, értelmetlen az elsimertség, meg nem jelent semmit, azért jópár embert zavar ha más lát fantáziát abban, hogy neki sok legyen. Én pl szeretném utolérni Goldyt meg Atit Akit zavar szerintem egyszerűen kerülje el ezt a topicot.
Sponsored Links
Old 01-26-2008, 20:54
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
1. Szerintem is szomorú, hogy Remynek 5 kockája van, mint Attilának vagy Ditkének.
Ha felsorolsz,akkor a nőt illik előre írni
Akkor téged Cassandra és Dragi tégláji nem szomorítanak el jahh meg a sajátod se
Ennek örülök és grat az őszinte véleményedhez!
Reply With Quote
Old 01-26-2008, 20:59
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Ha felsorolsz,akkor a nőt illik előre írni
Akkor téged Cassandra és Dragi tégláji nem szomorítanak el jahh meg a sajátod se
Ennek örülök és grat az őszinte véleményedhez!

Engem a Dité mega tied se szomorít Magamat meg nem akartam idekeverni, mer amúgy is tudja mindenki, hogy nagyképű vagyok
Old 01-26-2008, 21:09
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:

2. Mivel rosszindulatú vagyok, örülök, hogy Remynek fáj a keze, mer egyéb esetet el se tudok képzelni arra nézvést, hogy miért fogadott meg téged szócsőnek. Írd le nyugodtan, hogy Remy az Isten, neked azt is elhisszük. Ebben a topicban mindenképp
Sokaig gondolkodtam, mit irjak erre a beirasodra. Egyszeruen nevetseges vagy, serto, es otromba. Ha egy kocsmaban mondtad volna ezt, velem szemben, lehet arcodra fagyott volna a mosoly...

Innentol kezdve megkernelek, hogy ne is emlitsd a nevem kulonbozo topicocban, es inkabb zarkozz el az ilyen jellegu velemenynyilvanitasoktol. Neked lesz jobb...
Innentol kezdve mar nem tudsz tovabb sullyedni a szememben, meg 23 kockaval sem...
Aztan hogy mit hiszel, ahogy a muvelt francia mondana: "I couldn't care less..."
Old 01-26-2008, 21:27
Debilke Debilke is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:

3. A magam részéről a zöldjeim túlnyomó részét a Megbeszélések közt szereztem, meg a politikai topicokban. Így karácsonytájt kezdtem látogatni ezt a topicot, aztán megszaladt a ló Részt vettem minden komolyabb fejlesztés megvitatásában, volt egy csomó javaslatom - némelyik be is került a játékba - kiálltam a politikai meggyőződésem mellett, de ettől se jobb hódos, se jobb fórumos nem lettem. Eleve marhaság ez az egész. Hogy lehet valaki jobb fórumos mint a másik??? Az meg nonszensz, hogy a játékbeli teljesítményhez akarjátok páran kötni a fórumos elismertséget, mer akkor Wand, Monro, Serg, Ákos meg jópáran még igencsak meg kell tanuljanak játszani...

4. Bírom azért, hogy bár mindenki azt mondja, értelmetlen az elsimertség, meg nem jelent semmit, azért jópár embert zavar ha más lát fantáziát abban, hogy neki sok legyen. Én pl szeretném utolérni Goldyt meg Atit Akit zavar szerintem egyszerűen kerülje el ezt a topicot.
1. szerintem is szomorú, de ez van, nem tud olyan jó vicceket mint Ditke, és nem is tarhál olyan profin mint Attila

2. nem feltételezem Rólad, hogy rosszindulatú lennél.... Remy nem fogadott meg szócsőnek, és azt hiszem ebbe jobb ha nem megyünk bele, a te szócsöveid még akkor is megszólalnak, ha hülyeséget beszélsz...... ugye nem kell példát mondanom?
Reply With Quote
Old 01-27-2008, 09:10
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
1. szerintem is szomorú, de ez van, nem tud olyan jó vicceket mint Ditke, és nem is tarhál olyan profin mint Attila
Eddig 13 beírásod van, ez alatt hány emberbe is kötöttél bele? 5-6? Ez szerintem világrekord. Az 2 beírásonként egy ember.

Ne haragudj, de a következő legkisebb hasonló megnyilvánulásnál elbúcsúzunk egymástól, az ilyen (és csak ilyen) mentalitásra itt nincs szükség.
Old 01-27-2008, 09:13
Phoenix's Avatar
Phoenix Phoenix is offline
Member

Grat Cassy

[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)

"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."

(BattleStar Galactica)
Reply With Quote
Old 01-27-2008, 11:19
Cassandra Cassandra is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ditke View Post
Egyetértek!
Grat a 6. kockádhoz!
Quote:
Originally Posted by Phoenix View Post
Grat Cassy
Köszönöm szépen, mindenkinek, kicsit meglepődtem... Így járok, ha nem tudok elaludni.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 01-26-2008, 23:03
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Quote:
Nos, akkor egy kicsit benézek ebbe a topicba. (Is. Sokak bánatára.)

Már rég lehagytuk őket egyébként, csak nem látszik... Illetve hát.. Ti lehagytátok őket, én biztos nem.
Asszem 3 kockájuk lenne, ha "member" lenne a státuszuk.

(nyilván valóan akkor sokkal többet kaptak volna, hiszen szerintem azért nem kapnak rengeteget, mert a "minek adjak neki, az a dolga, hogy itt fórumozgasson, és okosakat írjon" meg a "minek adjak neki, úgyse látszik meg..." elv sajna érvényesül - szóval ha Atinak memberként lenne ennyi hsz-e, szerintem akkor is ő vezetné a zöldlistát, mint most)
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules