|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

12-17-2007, 18:21
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Hihetetlenek vagytok komolyan  Ez már nagyon LOL
Kubbi: az elemzésed tetszett
Gyula: szokásos nyers stílusa? Én erre a stílusra mást mondanék de inkább nem mondom 
Last edited by Goldy; 12-17-2007 at 18:34..
|

12-17-2007, 18:26
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Eddig a vicctopikba jártam röhögni de ez üti  Nincs jobb a zöldrinyánál  Kubi grat jó volt 
|

12-17-2007, 18:43
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
ööö...többet nem nyitok topicot  
hozzáfűzni meg nem szeretnék semmit...én már megmondtam mit gondolok erről és, hogy esetleg mi lenne "megoldás", de már alapból gáznak tartom, hogy erre "megoldás" kéne, vagy hogy ez valakinek hasfájást okoz 
|

12-17-2007, 18:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
én teljes mértékben igazat adok Remy-nek abban, hogy nem sok értelme van így ebben a formában ennek a pöttyözősdinek.. de engem speciel nem is nagyon érdekel, hogy valakinek 4 zöldje van, vagy csak 1, de az is piros.. csupán zavar, hogy manapság már lassan trendi a Remy-t leugatni.. gondolom amiatt is sokan kapnak zöldet, hogy jól megmondták neki.. gratulálok az egészhez 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-17-2007, 19:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
én teljes mértékben igazat adok Remy-nek abban, hogy nem sok értelme van így ebben a formában ennek a pöttyözősdinek.. de engem speciel nem is nagyon érdekel, hogy valakinek 4 zöldje van, vagy csak 1, de az is piros.. csupán zavar, hogy manapság már lassan trendi a Remy-t leugatni.. gondolom amiatt is sokan kapnak zöldet, hogy jól megmondták neki.. gratulálok az egészhez 
|
Én marha kényelmetlen halyztben vagyok, mert mind Remyvel, mind Synkkel jóban vagyok, azthiszem ezt egykük sem cáfolja majd (Bár lehet tévedek. ).
Szerintem most Remy követett el hibát, mert provokált...
Synk tudja, hogy én neki is megmondom, ha nem tetszik amit csinál. Én ilyen vagyok, marhára nem volt célom Remyt sikkből leugatni, ha így tünt elnézést érte... én már csak ilyen vagyok...
Nem hiába tartanak sokan bunkónak.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

12-17-2007, 19:05
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
|
Teljesen egyetértek!
Remy mindig csak építő jellegű kritikával él, pozitív irányba próbálja terelni a játékosok gondolatmenetét.
Bár tény, kissé nyers a stílusa...
|

12-17-2007, 19:21
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nem akartam beírni, de már a hányinger kerülget tőletek. Nézzük amit eddig beírtatok. Átnéztem, Synkel a közel lapokon 1 hsz-t se produkált. Erre jött Remy.
Nézzétek:
Jön, beleköt Ditkébe...
Majd folytatja...
Syinkel egyetlen válasza:
Remy örül, hogy felvették a kesztyűt...
Remy nem érti...  Vajon miért zavarja Goldyt is???
Gyula te meg adod alá a lovat...
Hát ez alapján, egyértelműen Ti vagytok az agresszorok, kedves Gyula, és Remy. És marhára szánalmas amit műveltek. Rendezzétek le privátban, jöjjetek össze, és verjétek szét egymást. Nem tudom mit csinált Synkel a múltban, de nem is érdekel. Ha majd propaganda érdekel, bekapcsolom a tv-t. 
|
Ne haragudj, Kubbi de ez enyhen durva volt. Egyaltalan nem ereztem magam agresszornak, elmondtam a velemenyem, es mindenki nekem esett. Mostanaban ez a meno, ugytunik  (Hozzatennem, hogy kb ebben a beirasban vannak a legdurvabb sertesek, hanyinger, szanalmas, es tarsai)
Kicsit nezz magadba inkabb Te is...
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Nos én Kubbi beírására adtam egy zöldet!  megfogalmazta amit én is gondolok 
|
Ha ezt gondolod Gergo, sajnalom...
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Azt tudom, hogy te gyerekes vagy, éppen ezért következő talin, csak gyümiteát, meg tejet kapsz, esetleg egy kis kakót
Synkeles dologra meg annyit, hogy tudjuk, hogy Remy nem tartja sokra. De ha Remy megszólal és a mondatában benne van Synkel neve rögtön támadják. Azért a ló másik oldalára se essünk át, hogy senki nem mondhat senkire semmi rosszat csak privátban... Remy őt hozta fel példának, mert szerinte ő sem érdemelné meg a 3kockát. A probléma nem remyvel volt, hanem hogy megint mindenki túlragozza a dolgot. Remynek ilyen nyers stilusa van és kimondja ha vmivel nem ért egyet.
|
Ez igy van, Synk jelen esetben csak pelda volt, es tenyleg ugy tunik, az a meno, hogy barmit mondok, aki vkinek az ismerosenek a baratjanak nem tetszik, kossunk bele, mert az jo... (Itt elsosorban pl Gergore gondolok...)
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Ha te így gondolod tudomásul veszem... nem vagyok tökéletes én is tévedhetek.
|
Cassy: nem volt celom szidni senkit...
Quote:
Originally Posted by Goldy
Hihetetlenek vagytok komolyan  Ez már nagyon LOL
Kubbi: az elemzésed tetszett
Gyula: szokásos nyers stílusa? Én erre a stílusra mást mondanék de inkább nem mondom 
|
Goldi: mondd ki nyugodtan, mondom, mostanaban Toled is kezdem megszokni.
Es lassan dragitol is, hogy mindig belemkot, akarmit irok...
Cseppet megvaltozott a hozzam valo viszonya...
Ugy nez ki, ez a felnottseggel jar nala... 

12-17-2007, 19:30
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ne haragudj, Kubbi de ez enyhen durva volt. Egyaltalan nem ereztem magam agresszornak, elmondtam a velemenyem, es mindenki nekem esett. Mostanaban ez a meno, ugytunik  (Hozzatennem, hogy kb ebben a beirasban vannak a legdurvabb sertesek, hanyinger, szanalmas, es tarsai)
Kicsit nezz magadba inkabb Te is... 
|
A véleményedet lassan már sajnos már több hónapja hallgatjuk és nekem személyszerint a könyökömön jön ki hogy utálod Synkelt ... Utáld csak ne kelljen minden hsz.-edbe ezt olvasni mert baromira irritáló
(ha bárki másról volna szó még az is idegesítő lenne ennyi idő után)
és én ennyi voltam ebbe a témába elegem van már az egészből!!!  megyek felnőni kimegyek kocsmába megnézem hogy verik össze egymást az emberek megyek megnézek egy gyilkoságot attól talán felnővök... és rájövök hogy szar a világ és marhára lényegtelen dolgokon tudunk a gép előtt ülve baromságokról vitatkozni: hogy ki mire kapott zöldet
elgondolkodtatok rajta hogy ezen normális ember elkezd-e vitázni ? na mindegy én nem vagyok normális vállalom
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

12-17-2007, 19:33
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
A véleményedet lassan már sajnos már több hónapja hallgatjuk és nekem személyszerint a könyökömön jön ki hogy utálod Synkelt ... Utáld csak ne kelljen minden hsz.-edbe ezt olvasni mert baromira irritáló
(ha bárki másról volna szó még az is idegesítő lenne ennyi idő után)
és én ennyi voltam ebbe a témába elegem van már az egészből!!!  megyek felnőni kimegyek kocsmába megnézem hogy verik össze egymást az emberek megyek megnézek egy gyilkoságot attól talán felnővök... és rájövök hogy szar a világ és marhára lényegtelen dolgokon tudunk a gép előtt ülve baromságokról vitatkozni: hogy ki mire kapott zöldet
elgondolkodtatok rajta hogy ezen normális ember elkezd-e vitázni ? na mindegy én nem vagyok normális vállalom
|
Egy apro kerdes: ha ennyire irritallak, ki kenyszerit arra, hogy elolvasd, amit irok? Tudod, lehet ignoralni is...
Ezert nem ertem a hozzaallasod. Engem nem _kell_ olvasni. Egyszeruen barmikor letilthatsz, de azert nem fogok megvaltozni, mert lepten-nyomon belemkotsz...

12-17-2007, 19:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Cassy: nem volt celom szidni senkit...
|
Én ilyet nem is mondtam.:S
Hol láttad te ezt? 
Azt Gyulának írtam, egy szóval se említettem, hogy te bárkit is szídtál.
Ha így tünt nagyon sajnálom, de én itt tényleg abbahagyom mert nem akarok vitatkozni egy ilyen kis hülyeségen.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
|
|
Posting Rules
|