Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nem akartam beírni, de már a hányinger kerülget tőletek. Nézzük amit eddig beírtatok. Átnéztem, Synkel a közel lapokon 1 hsz-t se produkált. Erre jött Remy.
Nézzétek:
Jön, beleköt Ditkébe...
Majd folytatja...
Syinkel egyetlen válasza:
Remy örül, hogy felvették a kesztyűt...
Remy nem érti...  Vajon miért zavarja Goldyt is???
Gyula te meg adod alá a lovat...
Hát ez alapján, egyértelműen Ti vagytok az agresszorok, kedves Gyula, és Remy. És marhára szánalmas amit műveltek. Rendezzétek le privátban, jöjjetek össze, és verjétek szét egymást. Nem tudom mit csinált Synkel a múltban, de nem is érdekel. Ha majd propaganda érdekel, bekapcsolom a tv-t. 
|
Ne haragudj, Kubbi de ez enyhen durva volt. Egyaltalan nem ereztem magam agresszornak, elmondtam a velemenyem, es mindenki nekem esett. Mostanaban ez a meno, ugytunik

(Hozzatennem, hogy kb ebben a beirasban vannak a legdurvabb sertesek, hanyinger, szanalmas, es tarsai)
Kicsit nezz magadba inkabb Te is...
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Nos én Kubbi beírására adtam egy zöldet!  megfogalmazta amit én is gondolok 
|
Ha ezt gondolod Gergo, sajnalom...
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Azt tudom, hogy te gyerekes vagy, éppen ezért következő talin, csak gyümiteát, meg tejet kapsz, esetleg egy kis kakót
Synkeles dologra meg annyit, hogy tudjuk, hogy Remy nem tartja sokra. De ha Remy megszólal és a mondatában benne van Synkel neve rögtön támadják. Azért a ló másik oldalára se essünk át, hogy senki nem mondhat senkire semmi rosszat csak privátban... Remy őt hozta fel példának, mert szerinte ő sem érdemelné meg a 3kockát. A probléma nem remyvel volt, hanem hogy megint mindenki túlragozza a dolgot. Remynek ilyen nyers stilusa van és kimondja ha vmivel nem ért egyet.
|
Ez igy van, Synk jelen esetben csak pelda volt, es tenyleg ugy tunik, az a meno, hogy barmit mondok, aki vkinek az ismerosenek a baratjanak nem tetszik, kossunk bele, mert az jo... (Itt elsosorban pl Gergore gondolok...)
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Ha te így gondolod tudomásul veszem... nem vagyok tökéletes én is tévedhetek.
|
Cassy: nem volt celom szidni senkit...
Quote:
Originally Posted by Goldy
Hihetetlenek vagytok komolyan  Ez már nagyon LOL
Kubbi: az elemzésed tetszett
Gyula: szokásos nyers stílusa? Én erre a stílusra mást mondanék de inkább nem mondom 
|
Goldi: mondd ki nyugodtan, mondom, mostanaban Toled is kezdem megszokni.
Es lassan dragitol is, hogy mindig belemkot, akarmit irok...
Cseppet megvaltozott a hozzam valo viszonya...
Ugy nez ki, ez a felnottseggel jar nala...