|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

12-10-2007, 18:22
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
szerintem nagyon sok ország a katonaképzésből tartja el magát és jut egyről a kettőre, úgy-ahogy..
|
Ne feledjük, hogy olyan csoport is van, ahol nincs egy szem katona se soha a piacon, holott igény az lenne rá bőven.
|

12-10-2007, 18:26
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ne feledjük, hogy olyan csoport is van, ahol nincs egy szem katona se soha a piacon, holott igény az lenne rá bőven.
|
én A-ról beszélek főleg, mert a többi csoport anyagi hátterét nem látom át.. bár néha az A is meglep
ha pedig az üres katipiacokra bekerülnének milliós tételek (bár alsóbb szinteken ez nem valószínű), akkor extrém vagyonokra tennének szert bizonyos országok, és ezzel akár pillanatok alatt fel tudnák borítani, az eddigi, amúgy stabil piacrészeket..
persze lehet, hogy rossz a logikám.. 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-10-2007, 18:29
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Olyan csoport is van, ahol nincs egy szem katona se a piacon, az elotte levo csoportokban pedig igen? (ahonnan fel lehetne igy vinni...?)

12-10-2007, 18:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Már miért gyengitené??? nem kötelező rögtön fajt választani 
|
JÁF   
És micsinálsz azzal ki odalenn törpe?  
Satovári Klán (#327287)
|

12-10-2007, 18:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Olyan csoport is van, ahol nincs egy szem katona se a piacon, az elotte levo csoportokban pedig igen? (ahonnan fel lehetne igy vinni...?)
|
Gyorscsopi
Satovári Klán (#327287)
|

12-10-2007, 18:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Nem az alkalmazkodással van gond... egy katipiac nélküli csoportba felvinni egy halom egységet túl nagy előny. Egy elve gazdag ország fogja alkalmazni ezt a technikát (olyan gazdával, aki megteheti hogy nonstop a gép előtt van  ) -szinte biztos hogy köze van ezeknek a játékosoknak az éppen aktuális tophoz. Minek adnál még fegyvert a kezükbe?
Támogatom Remy ötletét: az első 20 körben ne lehesen képezni.
|
Honnan viszi fel?
Amikor németben megnyíltak a csopik akkor lett volna értelme ennek a dolognak.
De ott se ebben az ipari mértékben.
Melyik az a csopi, ahol nincs katona, de az alatta lévőben van elég?
Épp fordítva szokott lenni azt hiszem.
Talán egyedül a gyors csoport kivétel, hányan is játszanak ott 4. és 3. szinten? Nem tenné jót annak a csopinak a megjelenő egység?
Remy elfogadom a katona pénzként viselkedik. 4-szer beújrázza, addig nem csinál semmit az ori. Aztán elindul felfelé. Ha sietsz felfelé, akkor 1orit hányszor tudsz beütni? Én csak egyszer tudnék.
Hogy jó dolog-e? Nem tudom, de érvek nélkül nem mondom rá, hogy borzasztó lenne. Úgy érzem, hogy a régi rendszer jobb volt, de ez nem igazán fontos.
tehát egyszerűen megszűnne a 4,3milliárdos limit. Talán jót fog tenni a játéknak, talán nem. Majd az okosabbak megmondják.
|

12-10-2007, 18:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
igen, és olyan csopi is ahol a 15k a nyersanyag, és tuti 3-4k-ért is igen nagy igény lenne rá.. 
mégse lehet millió számra vinni egyik csopiból a másikba a követ.
|

12-10-2007, 18:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
igen, és olyan csopi is ahol a 15k a nyersanyag, és tuti 3-4k-ért is igen nagy igény lenne rá.. 
mégse lehet millió számra vinni egyik csopiból a másikba a követ.
|
Ne adj ötleteket 
|

12-10-2007, 18:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Remy ezért zöldet adnék, de előbb másnak kéne  Engem is érdekelne a válasz  sejtésem, h nincsi ilyen
Én még mindig a legegyszerűbb esetet támogatnám, ha van hely akkor lépéskor megmarad a képzés aminek meg nincs az pápá 1 körbe elvándorol...
Nem érdekel ki milyen fajra akar váltani, annak eddig is vállalni kellett a váltással járó problémákat... eddig rosszabb volt a szitu, most javulna azzal h legalább a szabadhelynek megfelelő képzés nem veszne el!!!
Semmi 20 kör (befokozodás) + TF taktikai elemet nem támogatok...

12-10-2007, 18:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Szerintem is gond lenne ha valaki 500 körönként 5 milla varit újrázgatna A-ban. Azért A-ban, mert a lentebbi csoportokban elképzelni se tudom, hogy valaha is összejöjjön annyi katona, meg azt sem, hogy megérje ezeket ilyen mennyiségben felvásárolni. A magam részéről azt is kétlem, hogy B-ben könnyen megoldható lenne egy ilyen buli, és mostantól a gazdagabbak teki helyett több millió egységekkel lépnének, merthogy nincs annyi egység. De a probléma elvi szinten fennáll, úgyhogy akár lépni is lehet ellene.
A magam részéről nekem eddig Remy javaslata volt a legértelmesebb, valamint a visszaállás a régi rendszerre, de arról Ati kijelentette, hogy olyan nem lesz.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|