|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

12-10-2007, 18:01
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Én még mindig nem értem, hogy mi a baj az újonnan bevezetett rendszerrel.
Látom hogy zavar 5-6-10embert, de nem mondja meg egyik se, hogy miért.
A hódító játékos állománya pedig tudtommal nem 10emberből áll, és nem csak az A-ról szól a játék.
|
Igaz már vagyok az A-ba is de ahozz még nemigen szólnék hozzá  ) De az anarchot is érinti ugyhogy ittvagyok  )
|

12-10-2007, 18:05
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
El lett magyarazva parszor, ha nem erted, nem erted. Jobban nem tudjuk elmondani... :P
|
Hát ha te azt hiszed, hogy el lett mondva, akkor azt hiszed. Jobbat nem tudok mondani
Megmondom, mit gondol erről az egész témáról egy laikus:
A jó nagy orik tulajai elkezdenek sírni, ugyanazok, akik a katipiacot is a kezükben tartják, mert így elvesztik ennek az irányításnak egy részét. És még a alkalmazkodniuk kell az új feltételekhez.
Mit fog tapasztalni egy +normális méretű ország": jön fel valaki jó sok egységgel, és halad felfelé eközben egyszer beüti. Ugyanúgy egyszer ütné be, ha nem tudna egységet hozni, hanem tekercset elad, és abból finanszírozná.
Másik hatás, hogy megborítja a piacot? És? Az mindenkit egyformán érint, alkalmazkodni kell ozzá ennyi. Ez sem indokolja, hogy ezt vissza kellene csinálni.
Bocs hosszú voltam.
Ha rosszul látom kérem javítsatok ki, lehetőleg ne Remy, mivel őt sokan utálják, és nem hiszik el neki amit mond (én elhiszem, de nemcsak engem kell meggyőzni)
|

12-10-2007, 18:06
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Az a kivetni való, hogy lehet raktározni egységet, és így vinni fel a köv szintre!
Szerintem legyen visszaállítva a régi rendszer, elveszik minden!
|
Ezt az egyet nyugodtan kizárhatjuk. De ezt már mondtam.
|

12-10-2007, 18:06
|
Member
|
|
|
|
Ha továbbképzed akkor csak 4környi fog elmenni...sztem 
|

12-10-2007, 18:07
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Igazán nagy elönyt csak olyan csopikban jelentene ahol halott a kati piac, és így már felhozott egységekből fedezhetnél... esetleg még ezzel egy 4fős szövi hazavághatná kisebb csopik kati piacát...
|
ezt nem feltétlenül érzem olyan hatalmas gondnak.
|

12-10-2007, 18:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ha rosszul látom kérem javítsatok ki, lehetőleg ne Remy, mivel őt sokan utálják, és nem hiszik el neki amit mond (én elhiszem, de nemcsak engem kell meggyőzni)
|
1. Rosszul latod, de akkor nem javitalak ki.
2. Eleg gaz lenne, ha ez igy lenne, amit mondasz. Mar azt is ketlem, hogy sokan utalnak. De ha igen, azt megjobban, hogy _ezert_ nem hiszik el, amit mondok. Ha meg igen, ugy kell nekik...
3.
"Ugyanúgy egyszer ütné be, ha nem tudna egységet hozni, hanem tekercset elad, és abból finanszírozná."
Nem, nem beuti. Hanem ujrazgat. Szerinted jo dolog, hogy mondjuk 1/A-ban 500 koronkent ujrazgatnak extrem esetben 5 milla varit? Szerinted ez mennyi termelesnek felel meg?
Ha esetleg nem latnal bele 1/A-ba: Belegebednel, mire annyit tekit el tudsz adni, hogy 5 milla varit vegyel. Szerintem esely nincs ra, mert 1/Aban egyszeruen nincs kereslet tekire.
Egysegre pedig mindig van. Remelem, igy mar erthetobb, es elnezest, hogy en irtam :P
Last edited by Remedy; 12-10-2007 at 18:20..
|

12-10-2007, 18:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt az egyet nyugodtan kizárhatjuk. De ezt már mondtam.
|
Ati :ez a dolog hol volt tárgyalva?
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

|
Member
|
|
|
|
Quote:
Megmondom, mit gondol erről az egész témáról egy laikus:
A jó nagy orik tulajai elkezdenek sírni, ugyanazok, akik a katipiacot is a kezükben tartják, mert így elvesztik ennek az irányításnak egy részét. És még a alkalmazkodniuk kell az új feltételekhez.
|
Nem az alkalmazkodással van gond... egy katipiac nélküli csoportba felvinni egy halom egységet túl nagy előny. Egy elve gazdag ország fogja alkalmazni ezt a technikát (olyan gazdával, aki megteheti hogy nonstop a gép előtt van  ) -szinte biztos hogy köze van ezeknek a játékosoknak az éppen aktuális tophoz. Minek adnál még fegyvert a kezükbe?
Támogatom Remy ötletét: az első 20 körben ne lehesen képezni.

|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Ati :ez a dolog hol volt tárgyalva?
|
A Hódító fejlődésének irányvonalát nemcsak a megtárgyalt fejlesztések alkotják, és ez a jövőben sem lesz másként.
|

12-10-2007, 18:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Aki Remyt utálja, az vagy nem ismeri, vagy irigy.. vagy csak már dafkéból nyomja, meg ez már lassan mintha trend lenne itt a fórumon.. kicsit szánalmas
de ne offoljuk sztem szét ezzel ezt a topicot..
én továbbra is gondnak látom azt, hogy a jelenlegi rendszerrel több millió egységet lehet átvinni következő szintre..
tönkre vágná a katipiacot, ha a semmiből bekerülne a csoport véráramába olyan mennyiségű egység, amit a csoport nem vesz fel.. szerintem nagyon sok ország a katonaképzésből tartja el magát és jut egyről a kettőre, úgy-ahogy.. arról nem is beszélve, hogy ez is csak a gazdagok játéka lenne ismét, nem a kisembereké..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|