Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-02-2007, 16:52
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Rém View Post
aztán szépen lelehetne verni az 1. t is és nemlenne itt semmibaj.... akkor nemlenne termelgetés csak akkor ha megérdemli az aki igy is megtudja védeni magát....
És két ori kényelmesen kitolja a tophatárt a csillagos égig... Ügyes.
Sponsored Links
Old 12-02-2007, 16:53
Rém Rém is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A megoldás az, hogy a játékot rendeltetésszerűen kell használni, és szintet lépni, amikor a szintlépés feltételeinek megfelel az országod.
ezt megis értem... de ha valaki akar kis tartalékot következő szintre hogy nevesszen el akkor mit csinál? a csoport közepén fog gyüjtögetni? hogy mki átgázoljon rajta? vagy mit?
Reply With Quote
Old 12-02-2007, 16:57
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
ezt megis értem... de ha valaki akar kis tartalékot következő szintre hogy nevesszen el akkor mit csinál? a csoport közepén fog gyüjtögetni? hogy mki átgázoljon rajta? vagy mit?
A csoport közepén gyűjtöget, miközben képes arra, hogy megvédi magát. Aki tud játszani, az meg tudja védeni magát. Aki nem tudja megvédeni magát, az nem tud játszani. Aki nem tud játszani, az csak emiatt ne akarjon a csoport tetején ücsörögni.
Old 12-02-2007, 16:57
Rém Rém is offline
Member

majd nézzétek meg. ennek azlesz a vége mki tamagocsizni fog.... és harc se lesz a csoportokba mert senkinek nemlesz 1 árva fillérje se... de nekem mind1 ti tudjátok.
Reply With Quote
Old 12-02-2007, 16:58
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
majd nézzétek meg. ennek azlesz a vége mki tamagocsizni fog.... és harc se lesz a csoportokba mert senkinek nemlesz 1 árva fillérje se... de nekem mind1 ti tudjátok.
Ha megfigyeled, azokban a csoportokban, ahol nem csücsülnek a csoport tetején a kiskirályok, sokkal több pénz van, mint azokban a csoportokban, ahol el van szállva a top.
Old 12-02-2007, 16:58
Rém Rém is offline
Member

Quote:
A csoport közepén gyűjtöget, miközben képes arra, hogy megvédi magát. Aki tud játszani, az meg tudja védeni magát. Aki nem tudja megvédeni magát, az nem tud játszani. Aki nem tud játszani, az csak emiatt ne akarjon a csoport tetején ücsörögni.
már mondtam... nincs csoport tetején ücsörgés ha az 1. helyeztettig fellehet fedezni és onnan leszedni ... egyáltalán nincs ücsörgés... csak akkor szép nagy országok lesznek , és ezzel sztem nincs is semmi gond. meg akkor legalább lenne harc...
Reply With Quote
Old 12-02-2007, 17:01
Rém Rém is offline
Member

ebbe az éve a játékba csak nehezitések voltak és semmi pozitivum ha ez igy folytatódik már értelme se lesz játszani... és itt pedig a minimum hektárra és más egyéb dologra gondolok ami ebbe az évbe bevezettetek.ezzel ellentétben semmi olyasmit nem tapasztaltam ami 1 kicsit jó is lenne a játékosoknak.
Reply With Quote
Old 12-02-2007, 17:02
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
már mondtam... nincs csoport tetején ücsörgés ha az 1. helyeztettig fellehet fedezni és onnan leszedni ... egyáltalán nincs ücsörgés... csak akkor szép nagy országok lesznek , és ezzel sztem nincs is semmi gond. meg akkor legalább lenne harc...
Miért felfedezni akarsz? Tamagocsit emlegetsz, miközben felfedezéssel akarsz feljutni. Tessék harcolni. Tudom, gyors csoport, kevesen vagytok... És akik vannak, azok is csak évek óta gyűjtögetnek, mert nem kell magukat úgyse megvédeni.
Old 12-02-2007, 17:02
Rém Rém is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
És két ori kényelmesen kitolja a tophatárt a csillagos égig... Ügyes.
milyen 1-2 ori??? lelehet őket szedni onnan simán.... cska utánuk kell fedezni és máris nincs csillagos ég ha harc van.
Reply With Quote
Old 12-02-2007, 17:04
Rém Rém is offline
Member

Quote:
Miért felfedezni akarsz? Tamagocsit emlegetsz, miközben felfedezéssel akarsz feljutni. Tessék harcolni. Tudom, gyors csoport, kevesen vagytok... És akik vannak, azok is csak évek óta gyűjtögetnek, mert nem kell magukat úgyse megvédeni.
nemkell megvédeni? mégis letudták szedni 5u ba meg 4n be is az 1. orit aki olyan nagyvolt.... szóval nincs ittseemi olyasmi amit nemlehetne megoldani
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules