|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-02-2007, 17:57
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
ezt megis értem... de ha valaki akar kis tartalékot következő szintre hogy nevesszen el akkor mit csinál? a csoport közepén fog gyüjtögetni? hogy mki átgázoljon rajta? vagy mit?
|
A csoport közepén gyűjtöget, miközben képes arra, hogy megvédi magát. Aki tud játszani, az meg tudja védeni magát. Aki nem tudja megvédeni magát, az nem tud játszani. Aki nem tud játszani, az csak emiatt ne akarjon a csoport tetején ücsörögni.
|

12-02-2007, 17:58
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A csoport közepén gyűjtöget, miközben képes arra, hogy megvédi magát. Aki tud játszani, az meg tudja védeni magát. Aki nem tudja megvédeni magát, az nem tud játszani. Aki nem tud játszani, az csak emiatt ne akarjon a csoport tetején ücsörögni.
|
már mondtam... nincs csoport tetején ücsörgés ha az 1. helyeztettig fellehet fedezni és onnan leszedni ... egyáltalán nincs ücsörgés... csak akkor szép nagy országok lesznek , és ezzel sztem nincs is semmi gond. meg akkor legalább lenne harc...
|

12-02-2007, 18:01
|
|
Member
|
|
|
|
ebbe az éve a játékba csak nehezitések voltak és semmi pozitivum ha ez igy folytatódik már értelme se lesz játszani... és itt pedig a minimum hektárra és más egyéb dologra gondolok ami ebbe az évbe bevezettetek.ezzel ellentétben semmi olyasmit nem tapasztaltam ami 1 kicsit jó is lenne a játékosoknak.
|

12-02-2007, 18:04
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
ebbe az éve a játékba csak nehezitések voltak és semmi pozitivum ha ez igy folytatódik már értelme se lesz játszani... és itt pedig a minimum hektárra és más egyéb dologra gondolok ami ebbe az évbe bevezettetek.ezzel ellentétben semmi olyasmit nem tapasztaltam ami 1 kicsit jó is lenne a játékosoknak.
|
Szerencsére ezzel a tapasztalattal erős kisebbségben vagy.
Sajnálom, ha beleszólunk a tamagocsis játékba, és a stratégiai játék irányba fejlesztjük a játékot. Tudom, hogy ez a tamagocsizóknak nem mindig szimpatikus.
De természetesen nem cél, hogy tamagocsit csináljunk, és mindenki csak békésen "tartalékokat gyűjthessen", miközben kizárt, hogy bárki is megtámadja.
|

12-02-2007, 18:06
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerencsére ezzel a tapasztalattal erős kisebbségben vagy.
Sajnálom, ha beleszólunk a tamagocsis játékba, és a stratégiai játék irányba fejlesztjük a játékot. Tudom, hogy ez a tamagocsizóknak nem mindig szimpatikus.
De természetesen nem cél, hogy tamagocsit csináljunk, és mindenki csak békésen "tartalékokat gyűjthessen", miközben kizárt, hogy bárki is megtámadja.
|
nagy tévedésbe vagy... egyáltalán nem tamagocsizok... harcal jutottam 2b tetejére 3i tetejére és nem akarok egyáltalán sokáig ottlenni csak mig lejár a köröm szóval tévedsz
|

12-02-2007, 18:09
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
nagy tévedésbe vagy... egyáltalán nem tamagocsizok... harcal jutottam 2b tetejére 3i tetejére és nem akarok egyáltalán sokáig ottlenni csak mig lejár a köröm szóval tévedsz
|
Remek, ezek szerint ez a változás, ami "hú de meg fogja változtatni az életed, és hú de rossz lesz ezentúl", az egyáltalán nem érint.
Ha valami nem érint, akkor miért lesz tőle iszonyatosan rossz az életed?
Miért érzem azt, hogy ez a kötöszködés semmi másra nem jó, mint szétoffolni egy témát, ami ugyan már eldöntött tény, de az utolsó utáni percben milyen tök jó dolog megjelenni, és azt mondani, hogy de rossz ez. Még véletlenül sem akkor, amikor erre lehetősélged volt, hanem utána. Miért van az, hogy ez annyira jellemző néhány emberre? 
|

12-03-2007, 10:54
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Remek, ezek szerint ez a változás, ami "hú de meg fogja változtatni az életed, és hú de rossz lesz ezentúl", az egyáltalán nem érint.
Ha valami nem érint, akkor miért lesz tőle iszonyatosan rossz az életed?
Miért érzem azt, hogy ez a kötöszködés semmi másra nem jó, mint szétoffolni egy témát, ami ugyan már eldöntött tény, de az utolsó utáni percben milyen tök jó dolog megjelenni, és azt mondani, hogy de rossz ez. Még véletlenül sem akkor, amikor erre lehetősélged volt, hanem utána. Miért van az, hogy ez annyira jellemző néhány emberre? 
|
Mert ez a játékos nagyon valószínű, hogy úgy tudott a B ben játszani, hogy előtte a 3 gyorsban elérhetetlen magasságban (ahova mindenki tudja hogy lehetett feljutni ) sokezer körig termelt.
Esetleg ezt a vagyont a B ben megujrázta párszor.
Ismerek több olyan játékost akik így játszottak.
Sajnos ezzel teljesen felborították a B piacot amikor felléptek.
Benyomtak többmillió tekercset, többszázmillió rúnát a B piacára, az ebből befolyt pénzt pedig a nyers, és a katonapiac uralására használták fel.
Sokszor még a védelem alatt odafedeztek a topba, akkor még nem volt büntetve az építésközbeni fedezés...
Természetes, hogy Rém nem szeretné, hogy ez a lehetőség végetérjen számára.
Szerencsére a játékosok többsége nem így gondolkozik.
Csak azt sajnálom, hogy Rémnek nem lehet a topikba folytatott kártékolony, és buta hozzászólásaiért negatív elismertséget adni. Biztosan ez se véletlen 

12-02-2007, 18:02
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
már mondtam... nincs csoport tetején ücsörgés ha az 1. helyeztettig fellehet fedezni és onnan leszedni ... egyáltalán nincs ücsörgés... csak akkor szép nagy országok lesznek , és ezzel sztem nincs is semmi gond. meg akkor legalább lenne harc...
|
Miért felfedezni akarsz? Tamagocsit emlegetsz, miközben felfedezéssel akarsz feljutni. Tessék harcolni. Tudom, gyors csoport, kevesen vagytok... És akik vannak, azok is csak évek óta gyűjtögetnek, mert nem kell magukat úgyse megvédeni.
|

12-02-2007, 18:04
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Miért felfedezni akarsz? Tamagocsit emlegetsz, miközben felfedezéssel akarsz feljutni. Tessék harcolni. Tudom, gyors csoport, kevesen vagytok... És akik vannak, azok is csak évek óta gyűjtögetnek, mert nem kell magukat úgyse megvédeni.
|
nemkell megvédeni? mégis letudták szedni 5u ba meg 4n be is az 1. orit aki olyan nagyvolt.... szóval nincs ittseemi olyasmi amit nemlehetne megoldani
|

12-02-2007, 18:05
|
|
Member
|
|
|
|
ati most őszintén  ki fog harcolni? hmm? pénmz nélkül ez az 1ik dolog a másik az hogy igyis szabin van mindenki a gyors csoportokba akkor ezekután még hányan lesznek ott hmm? mondd meg...
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|