|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
View Poll Results: Blizzlike vagy fun? Esetleg eredeti?
|
blizzlike
|

|
8 |
29.63% |
fun
|

|
8 |
29.63% |
eredeti
|

|
11 |
40.74% |

11-15-2007, 12:52
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Na most az első probléma, hogy a most kijött patch a 2.3-as. Ergo nem értem a kiemelt mondatot.
Ez meg hogy 60-as szint alattit nem bánt az emberfia... Pár napja Western Plaguelandsben egy 70-es mage 3szor ölt le és campelt a hullám felett, pedig én akkor csak 51-es voltam.(most is csak 53-as, de ez lényegtelen) Mi ilyenkor a megoldás, ha nem hagynak questezni? Elkezdtem csapatot keresni Sunken Temple-be és közben átmentem Hillsbrad Foothills-be. Kb egy órán keresztül köröztem a megyében és ahány hordást láttam, annyit gankeltem le. Persze egyszer meg is jártam: ugye ilyen helyzetben amint meglátsz egy ellenfelet, kapásból bekapcsolod a ragegenerálót és mehet az Intercept. Hát én is így tettem - sikerrel nekimentem egy halálfejes tauren warriornak... 
|
te bajod h ott kempeltek:PPP de tudod nem mindeni 1forma. én megkímélem őket ,mrmint aki kisebb nálam. ezt a patch-eset még mindig nem tom h van  ésh h questeket csinálsz ? én max akkor ha Honored kell nekem vagy vmi más miatt 
|

11-15-2007, 12:59
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by slayer
te bajod h ott kempeltek:PPP de tudod nem mindeni 1forma. én megkímélem őket ,mrmint aki kisebb nálam. ezt a patch-eset még mindig nem tom h van  ésh h questeket csinálsz ? én max akkor ha Honored kell nekem vagy vmi más miatt 
|
Ne viccelj, küldetések nélkül dögunalom lenne a játék, egyhangú hentelés 70 szinten keresztül.
|

11-15-2007, 13:04
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ne viccelj, küldetések nélkül dögunalom lenne a játék, egyhangú hentelés 70 szinten keresztül.
|
de nem gondoltál azokra akik semmit sem tudnak angolul...ha tudnék persze én is csinálnám őket  és azért nem annyira uncsi ha mondjuk segítesz másoknak. én sok embernek szoktam segíteni pl : szintjük gyorsabban meglegyen ,meg ienekben. és persze a felejthetetlen insták  )
|

11-15-2007, 13:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
de nem gondoltál azokra akik semmit sem tudnak angolul...ha tudnék persze én is csinálnám őket  és azért nem annyira uncsi ha mondjuk segítesz másoknak. én sok embernek szoktam segíteni pl : szintjük gyorsabban meglegyen ,meg ienekben. és persze a felejthetetlen insták  )
|
Ez igaz, sajnos... de a legtöbb questet aránylag könnyen meg lehet fejteni, ha utánanézel az Interneten, mit is kell csinálni. Vagy keress egy magyar ismerőst, aki tud angolul 
Segíteni én is szoktam, de elég ritkán kérik... lehet hogy barátságtalan pofája van a törpémnek? 
|

11-15-2007, 13:12
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ez igaz, sajnos... de a legtöbb questet aránylag könnyen meg lehet fejteni, ha utánanézel az Interneten, mit is kell csinálni. Vagy keress egy magyar ismerőst, aki tud angolul 
Segíteni én is szoktam, de elég ritkán kérik... lehet hogy barátságtalan pofája van a törpémnek? 
|
hát törp uram ehez nem tok hozzászólni  biztos nem vesznek észre^^ én most vettem 35k g-ért OG-ban t3-as cuccokat így megnézni mien  és nem tudtam mért fogy az életem . 1gnóm ütött és nem láttam a nagy páncéltól 
|

11-15-2007, 17:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Quote:
hát törp uram ehez nem tok hozzászólni  biztos nem vesznek észre^^ én most vettem 35k g-ért OG-ban t3-as cuccokat így megnézni mien  és nem tudtam mért fogy az életem . 1gnóm ütött és nem láttam a nagy páncéltól 
|
Te most eredetin játszol, vagy törtön?
|

11-16-2007, 14:00
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Te most eredetin játszol, vagy törtön?
|
tört!!! kizárolog azon 
|

11-17-2007, 10:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
tört!!! kizárolog azon 
|
Na most ha törtön játszol és leszedted az eredeti szerverekhez való 2.3-as patchet, akkor ne csodálkozz, hogy nem tudsz játszani. 
|

11-17-2007, 17:03
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Na most ha törtön játszol és leszedted az eredeti szerverekhez való 2.3-as patchet, akkor ne csodálkozz, hogy nem tudsz játszani. 
|
igen már rájöttem  bevolt kapcsolva az automatikus patch download... ha ujra teszem a játékot akkor a karijaim megmaradnak vagy ez h müködik?
|

11-17-2007, 17:13
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
igen már rájöttem  bevolt kapcsolva az automatikus patch download... ha ujra teszem a játékot akkor a karijaim megmaradnak vagy ez h müködik?
|
En nem jatszom vele, de szerintem azok a szerveren tarolodnak 
|
|
Posting Rules
|