Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > PC (hardver, szoftver, játékok stb.)
Register Stats Members List Today's Posts

PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb.

View Poll Results: Blizzlike vagy fun? Esetleg eredeti?
blizzlike 8 29.63%
fun 8 29.63%
eredeti 11 40.74%
Voters: 27. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-15-2007, 12:52
slayer slayer is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by BeeLord View Post
Na most az első probléma, hogy a most kijött patch a 2.3-as. Ergo nem értem a kiemelt mondatot.

Ez meg hogy 60-as szint alattit nem bánt az emberfia... Pár napja Western Plaguelandsben egy 70-es mage 3szor ölt le és campelt a hullám felett, pedig én akkor csak 51-es voltam.(most is csak 53-as, de ez lényegtelen) Mi ilyenkor a megoldás, ha nem hagynak questezni? Elkezdtem csapatot keresni Sunken Temple-be és közben átmentem Hillsbrad Foothills-be. Kb egy órán keresztül köröztem a megyében és ahány hordást láttam, annyit gankeltem le. Persze egyszer meg is jártam: ugye ilyen helyzetben amint meglátsz egy ellenfelet, kapásból bekapcsolod a ragegenerálót és mehet az Intercept. Hát én is így tettem - sikerrel nekimentem egy halálfejes tauren warriornak...
te bajod h ott kempeltek:PPP de tudod nem mindeni 1forma. én megkímélem őket ,mrmint aki kisebb nálam. ezt a patch-eset még mindig nem tom h van ésh h questeket csinálsz ? én max akkor ha Honored kell nekem vagy vmi más miatt
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-15-2007, 12:59
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by slayer View Post
te bajod h ott kempeltek:PPP de tudod nem mindeni 1forma. én megkímélem őket ,mrmint aki kisebb nálam. ezt a patch-eset még mindig nem tom h van ésh h questeket csinálsz ? én max akkor ha Honored kell nekem vagy vmi más miatt
Ne viccelj, küldetések nélkül dögunalom lenne a játék, egyhangú hentelés 70 szinten keresztül.
Reply With Quote
Old 11-15-2007, 13:04
slayer slayer is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Ne viccelj, küldetések nélkül dögunalom lenne a játék, egyhangú hentelés 70 szinten keresztül.

de nem gondoltál azokra akik semmit sem tudnak angolul...ha tudnék persze én is csinálnám őket és azért nem annyira uncsi ha mondjuk segítesz másoknak. én sok embernek szoktam segíteni pl : szintjük gyorsabban meglegyen ,meg ienekben. és persze a felejthetetlen insták)
Reply With Quote
Old 11-15-2007, 13:06
laci laci is offline
Member

Quote:
de nem gondoltál azokra akik semmit sem tudnak angolul...ha tudnék persze én is csinálnám őket és azért nem annyira uncsi ha mondjuk segítesz másoknak. én sok embernek szoktam segíteni pl : szintjük gyorsabban meglegyen ,meg ienekben. és persze a felejthetetlen insták)
Ez igaz, sajnos... de a legtöbb questet aránylag könnyen meg lehet fejteni, ha utánanézel az Interneten, mit is kell csinálni. Vagy keress egy magyar ismerőst, aki tud angolul
Segíteni én is szoktam, de elég ritkán kérik... lehet hogy barátságtalan pofája van a törpémnek?
Reply With Quote
Old 11-15-2007, 13:12
slayer slayer is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Ez igaz, sajnos... de a legtöbb questet aránylag könnyen meg lehet fejteni, ha utánanézel az Interneten, mit is kell csinálni. Vagy keress egy magyar ismerőst, aki tud angolul
Segíteni én is szoktam, de elég ritkán kérik... lehet hogy barátságtalan pofája van a törpémnek?
hát törp uram ehez nem tok hozzászólni biztos nem vesznek észre^^ én most vettem 35k g-ért OG-ban t3-as cuccokat így megnézni mien és nem tudtam mért fogy az életem . 1gnóm ütött és nem láttam a nagy páncéltól
Reply With Quote
Old 11-15-2007, 17:25
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Quote:
Quote:
hát törp uram ehez nem tok hozzászólni biztos nem vesznek észre^^ én most vettem 35k g-ért OG-ban t3-as cuccokat így megnézni mien és nem tudtam mért fogy az életem . 1gnóm ütött és nem láttam a nagy páncéltól
Te most eredetin játszol, vagy törtön?

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote
Old 11-16-2007, 14:00
slayer slayer is offline
Junior Member

Quote:
Te most eredetin játszol, vagy törtön?
tört!!! kizárolog azon
Reply With Quote
Old 11-17-2007, 10:06
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Quote:
tört!!! kizárolog azon
Na most ha törtön játszol és leszedted az eredeti szerverekhez való 2.3-as patchet, akkor ne csodálkozz, hogy nem tudsz játszani.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote
Old 11-17-2007, 17:03
slayer slayer is offline
Junior Member

Quote:
Na most ha törtön játszol és leszedted az eredeti szerverekhez való 2.3-as patchet, akkor ne csodálkozz, hogy nem tudsz játszani.
igen már rájöttem bevolt kapcsolva az automatikus patch download... ha ujra teszem a játékot akkor a karijaim megmaradnak vagy ez h müködik?
Reply With Quote
Old 11-17-2007, 17:13
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
igen már rájöttem bevolt kapcsolva az automatikus patch download... ha ujra teszem a játékot akkor a karijaim megmaradnak vagy ez h müködik?
En nem jatszom vele, de szerintem azok a szerveren tarolodnak
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules