Quote:
Originally Posted by Eke
Nos nem mondom hogy az elején ott voltam,de az elsö hullámban benne voltam.Tehát fejtsd ki hogyan is volt az elején.
|
Ha érdekelne hogy ki mit gondol, akkor kifejteném. De mivel hidegenhagy ezért nincs kedvem a múlton rágódni.
A helyzeten nem változtat úgyse, én pl akkor jöttem fe lamikor 7-8 ori volt A-ban. És most mégis 3x annyi hekin vagyok mint mikor feljöttem, tuti azért mert
nagyon bénák vagyunk és mert lepaktáltunk mindenkivel, na meg a rengeteg MNt miatt
A helyzeten semmi nem változtat, már megbocsáss te is Eke, de nyitottam nagyon régen egy fórumot az A könnyítésére és senki nem foglalkozott vele. (se akkor se most ne mvagyok abban a helyzetben hogy neke mkéne könnyítés) Most meg azok gyalázkodnak itt akik inkább SZK-ra menekültek, meg csak a sírás megy és semmi gondolat.
Már megbocsássatok de amíg nem fogtok értelmes gondolattal előállni, csak azzal hogy nektek milyen rossz mert a gonosz klán mindent ellehetetlenít, addíg tőlem ne várjatok semmilyen együttérzésre.
Ne siránkozzatok már, hanem álljatok elő értelmes gondolattal a megoldásra!
De jó, akkor íme tőlem egy ötlet: 100 oriszám alatt, talán el lehetne érni hogy ne a top30% legyen a fordulási határ, hanem az átlagterület nagysága.
Nincs sok kedvem ezt jobban kifejteni mert álmos is vagyok, de jó lenne ha minden érintett elgondolkodna rajta, hogy hogyan is lehetne valami értelmes dolgot kihozni a dologból...
És ha kellő egyetértés lenne az érintettek között, akkor talán Ati is elgondolkodna azon hogy némi ideiglenes változtatást megérne a dolog...