|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-14-2007, 15:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nogixer
Vicc volt, de törlöm, ha zavar 
|
hát nem volt vicces 
|

10-14-2007, 15:50
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
ez nekem nem teljesen tiszta  főleg a vége, lefordítaná nekem valaki?
|
Mit nem értesz Drága? 
|

10-14-2007, 15:54
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ha vicc volt nem kell megmagyarázni
egyébként azt nem értettem, hogy írjon a körülötte levőknek ha ki van tiltva
|

10-14-2007, 15:58
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
ha vicc volt nem kell megmagyarázni
egyébként azt nem értettem, hogy írjon a körülötte levőknek ha ki van tiltva
|
Gondolom előtte...  Elküldi az anyázó levelet, majd mivel tudja, hogy ezt nem kellett volna, ír, hogy mindjárt ki lesz tiltva, ne bántsák.  ))
|

10-14-2007, 16:01
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
|
|
Vagy írnak a szövijei 
|

10-14-2007, 16:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nogixer
Vicc volt, de törlöm, ha zavar 
|
zavar, ugyanis a vicc topic kicsit odébb van, de azért nem kell törölni.

10-14-2007, 19:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Gondolom előtte...  Elküldi az anyázó levelet, majd mivel tudja, hogy ezt nem kellett volna, ír, hogy mindjárt ki lesz tiltva, ne bántsák.  ))
|
MIt tett szegeny Muter hogy bantsak?  D Nem ertem en az ijet  Azt mondjak az ember a sajat karan tanul de ez csak a buta emberre vonatkozik az okos ember mindig a mas karan tanul  D Ha tudja hogy ki lessz tiltva akkor haggya logva a Mutert 
|

10-14-2007, 19:29
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Puppi
MIt tett szegeny Muter hogy bantsak?  D Nem ertem en az ijet  Azt mondjak az ember a sajat karan tanul de ez csak a buta emberre vonatkozik az okos ember mindig a mas karan tanul  D Ha tudja hogy ki lessz tiltva akkor haggya logva a Mutert 
|
Sajnos volt már olyan ember, aki pontosan tudta, hogy ki lesz tiltva, és azt mondta, sőt az országát is felkészítette, hogy "24 kört megér ez az üzenet". A szóbanforgó üzenet nem 24 körös volt, úgyhogy ezután reklamált. Azt gondolom, hogy ha valaki tudja, hogy ki lesz valamiért tiltva, és ennek pontos tudatában küldi el, akkor ott már komoly problémák vannak.
|

10-14-2007, 21:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt honnan tudod? Úgy értem, a kitiltás látszik a fórumon. Mi van, ha nem olvasod? Mi van, ha 72-168 kört kapott, és 24 óra múlva már nem is látszik, hogy valaha ki volt tiltva?
Honnan tudod, hogy egy kitiltott országgal találkoztál, akit nem kell bántani, nem pedig egy magárahagyott országgal, vagy simán egy rossz játékossal?
|
Friss játékos vagyok. Ám minden nap olvasom a fórumot, mind a magyarban, mind az angolban és a németben is (nem, nem vagyok függő-> ezt bizonyítja, hogy most is órákra itt hagytam a gépet...  ), ezért a kitiltottakat látom és tudom is, hogy kit mikor. Abban igazad van, hogy az angol 5 szintjén ha a közöst akartam nézni nem sikerült, mert mindíg ide a külsőre rakott ki. Tehát jogos a kérdés  , de már ez is megoldódott.
Hozzátenném, mert valószínű nem jól fogalmaztam, ha én jelenteném fel mert olyasmit írt, akkor gátlás nélkül elégtételt vennék rajta, de nem óhajtok "hiénázni". Nem műerkölcsről van szó, engem nem irritál az, hogy más bemegy, nem is ítélem el, csak én nem megyek és nem is áll szándékomban.
Mikor hozzászóltam akkor is csak azt ítéltem el, hogy valaki a saját haverjához megy be kitiltás alatt...
|

10-15-2007, 02:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Én sem tudok róla hogy ütöttem volna kitiltottat eddigi pályafutásom alatt, és nem is szoktam figyelni a kitiltásokat, de ha pont látnám fórumon hogy egy "szomszédomat" kirakták valszeg mérlegelném, hogy származhat-e hasznom belőle, ha rámegyek, vagy okozott-e nekem kárt amit eddig nem volt lehetőségem megtorolni.(pl hadignómként lefosztotta az elfemet/tolignómomt párszor) Ha én jelenteném mert olyat szólt be, akkor viszont gátlások nélkül elszedném minden ingó és ingatlanvagyonát míg elérhető távolságban van.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|