Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-12-2007, 21:22
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Inkább nem mesélek,de én pl "lezárt téma folytatása a fórumon" indoklással kaptam 168 kört és akkor most mérlegelhetsz hogy a szövid enyhe büntit kapott vagy súlyosat...

én is ezért kaptam, szóval ha egy téma befejezettnek van nyilvánítva az nem vicc, komolyan kell venni ...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-12-2007, 21:22
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by fáy View Post
Gondolom , az én véleményem nem számit
Minden szubjektivitást félretéve: jó a meglátásod...
Old 10-12-2007, 21:27
fáy fáy is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
Ennek a szellemében :

Pár éve történt az alábbi eset.

Nem kívánom részletezni a dolgokat, azok az idők már rég elmúltak...

rosszkor írtam, rossz helyre (itt a külsőn), rossz éjjel

Másnap teljesen véletlen ,pont azt a heti 6 órás időtöltésemet töltöttem délelőtt, amikor a 168 órából nem voltam otthon a gép előtt...

Ekkor hívott Süti ( megboldogult sutipok) , hogy sorba kapom a 168 köröket az összes orimra

A lényeg, hogy nem véletlen kapja ilyenkor az írásmegvonást az ember, mert hajlamos ilyen kirohanásokra, amikor kilátástalannak látja a helyzetét. Ha én is ezt tettem volna, már biztos nem játszanék itt... Szerencsére nem voltam otthon.

Ha jól emlékszem estig élveztem a kényszer pihenő örömeit a több hónapos függés után, és éjjel írtam egy levelet a megfelelő helyre.

Kedves Fay , biztos lehetsz benne, hogy nem kevés tekercs forgott szóban, és nem is a lopástól féltem, mert azt biztosra tudtam, hogy senki nem fog lelopni, egyszerűen a kopás is érvágás lett volna a gyorscsopikban...

Másnap reggel be tudtam lépni az országokba, Ati elengedte a 168 kört, mert úgyérezte, hogy erős volt a büntetés. Előtte és utána sem beszéltem vele egyszer sem, nem kellett több 10 000 ft ot vippre költeni , vagy egyéb összeesküvés elméletre gondolni...

Ráadásul hozzá kell tennem !!! , hogy azóta szerintem sokkal elnézőbb és sokkal toleránsabb lett a játék szabályosságának felügyelője (Ati), mint abban az időszakban. Sokszor olyanokat lehet olvasni külső fórumon, amik korábban egyből kitiltás lett volna, és többszöri figyelmeztetés után IS jönnek az ilyen beírások, mintha egyesek követelnék, hogy őket "jogtalanul " bannolják innen, és a játékból is... Ettől függetlenül, mint láthattátok a fórum etikett, és az üzenet küldés szabályai még életben vannak...

Sajnálom, hogy Révész így járt mindíg rossz hallani egy régi játékos bannolását, mert ez sokszor több éves játék- munka (?) látja kárát.
Ugyanakkor nem értem , hogy egy ilyen tapasztalt, és sok mindent látott játékos hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe, és miért folyamodtak ilyen buta megoldáshoz.
Persze eszembe jut szegény mártír(5) esete is, ő belőle is kicsalogatták az ellenfelei a játék befejezesét jelentő üzenetet, pedig ő is rutinos róka volt...

168 kör kitiltás , valamint fórumról örökre bannolás után "valahogy" még is írhatok ide, ugyanakkor a játékban minden országomon üzenetjog megvonás van azóta is, amit én privilégiumnak tekintek, nem hiányosságnak. A hirtelen haragú embereknek igencsak ajánlom...

De leginkább a szabályok betartását kell ajánlanom, mert sokkal egyszerűbb, mint utólag magyarázkodni. Ez a rész nagyon jó lett a sugóban, valaki idézte is...
Ha kétely merül fel benned, ne küld el az üzit !!!

Szerintem, ha már direkt virágnyelven fogalmazol , az a kételyed szándékos leplezése...

sok bölcseség van abba amit irtál , biztos régi motoros vagy .
Részemről behodolok Atinak a tolinkat is sikerült lebeszélni az üzi irásról , rév kiheveri a srácot pedig megfosztjuk pár hekitól .
Az első felindulás volt sok részemről , nagyvalószinűséggel kérvényezni fogom , az üzenet menúpont törlését a szövimnél , és valószinű a forumot is melőzöm kicsit , sajna idő kell mire lenyugszom , de mostanra megtörtént , még ha sokáig is tartott
Reply With Quote
Old 10-12-2007, 22:39
Grabi Grabi is offline
Member

Longevity: 99%

amúgy hozzáfűznivaló, hogy G-ben ezt a szövit szedtük ízekre pár hete, volt pár teljesen korrekt üzenetküldésük részükről és leújrázás. semmi sértő üzenet. van ilyen mikor kijön a gőz, csak arra is figyelni kell.

srácok szerintem mégegy újra, egy hét pihi és kezdjétek újra előlről
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 10-12-2007, 23:47
Todi Todi is offline
Junior Member

Longevity: 91%

Nos uraim át olvasva jó pár oldalt pro és kontra valahol mindenkinek igaza van. Atinak is igaza van, hogy a szabályokat be kell tartatni mert különben fejetlenség lenne, de valahol Fáynak is igaza van, hogy ha a büntetés súlyoságát firtatja. Voltak itt olyanok akik azt mondták, hogy a döntést nem lehet kritizálni, illetve, hogy egy már lezárt témát ha valaki meg emlit 168 órát kap. Kedves Ati és játékosok bár igaz, hogy ez csak egy játék, de vannak szabályok, de az is egy szabály, hogy minden ember alkotmányos joga bármiről véleményt alkotni, míg ezt kulturált keretek közt teszi, és ettől a jogától még egy játékban sem fosztható meg. Ugyanis egy játék szabálya nem írhatja felül egy ország alap alkotmányát. Lehet, hogy amit ide leírtam az nevetséges mivel ez csak egy játék, de ez akkor is így van. A másik pedig, ha már a szabályok be tartásánál és betartatásánál tartunk arról csak annyit, hogy anno volt egy orim amit kemény 2 hétig alatomossan gyújtogattak és gőzünk nem volt a szöviben, hogy ki lehet, mert már jó ideje nem volt semmijen akciónk, 2 hétbe és kb 2 milliárdba került a szövinek, hogy engem egy ideig életben tartson és rájöjjünk, hogy ki a csuda gyújtogat és renget engem. Kiderült, hogy 1 olyan szövi akiknek egy másik orijaival már anno volt dolgunk de ők erről sunyin lapítottak és csak akkor vallott az egyik aikor már totál tacsra tették az orimat ártózással úgy, hogy én azoknak az oriknak nem is ártottam, sőt még azt is írták a levelezésben, hogy addig ütik az orimat míg nem törlöm, nos én írtam is a supnak egy szép nyugodt hangvételű levelet, hogy ez és ez történt kértem őket, hogy tartassák be a szabályokat, mire ő szentségei magasról tettek akkor, hogy létezik 1 olyan szabály, hogy tilos a másik oriját törlésig ütni, az illető vétkesek ugyan úgy játszottak tovább én pedig kénytelen voltam törölni az orimat. Nos kedves Ati ha már a szabályokat tartatod be mikor Révészt is bünteted akkor az ilyen esetekben mint az enyém volt is jó lenne ha a support ragaszkodna a szabályokhoz!!!!.
Reply With Quote
Old 10-13-2007, 00:06
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Todi View Post
csak annyit, hogy anno volt egy orim amit kemény 2 hétig alatomossan gyújtogattak és gőzünk nem volt a szöviben, hogy ki lehet, mert már jó ideje nem volt semmijen akciónk, 2 hétbe és kb 2 milliárdba került a szövinek, hogy engem egy ideig életben tartson és rájöjjünk, hogy ki a csuda gyújtogat és renget engem. )
Ajanlom a terkapuk felderitese nevu nagy varazslatot, maskor

ps: hullanal meg a korbepasztazast...
Old 10-13-2007, 00:22
Todi Todi is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ajanlom a terkapuk felderitese nevu nagy varazslatot, maskor

ps: hullanal meg a korbepasztazast...

Alkalmaztuk eme nagy varázslatott de rafinátak voltak és mikor megint észleltük már nem volt nyitott TK ránk valószínű, hogy kivárták az utolsó kört és akkor akcióztak, majd be is zárult a kapu.
Reply With Quote
Old 10-13-2007, 00:27
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Alkalmaztuk eme nagy varázslatott de rafinátak voltak és mikor megint észleltük már nem volt nyitott TK ránk valószínű, hogy kivárták az utolsó kört és akkor akcióztak, majd be is zárult a kapu.
Akkor rafinaltan nezzetek mondjuk 8 koronkent, es tuti meglesz a tettes!
Old 10-13-2007, 00:30
Nogixer Nogixer is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
amúgy hozzáfűznivaló, hogy G-ben ezt a szövit szedtük ízekre pár hete, volt pár teljesen korrekt üzenetküldésük részükről és leújrázás. semmi sértő üzenet. van ilyen mikor kijön a gőz, csak arra is figyelni kell.

srácok szerintem mégegy újra, egy hét pihi és kezdjétek újra előlről
Hali, nem értem miért csodálkoztok, mikor az a G-ben teljesen bevett dolog, hogyha elf vagy, nem úgy nézi meg a sereget hogy dob egy tűzgolyót, hanem kétóránként kettőt, és négyszer!
Szerintetek csoda, hogy néha elszakad a cérna?
Mindenkinek lehet rossz pillanata, gondolom be is látja!
Reply With Quote
Old 10-13-2007, 00:34
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 15%
Longevity: 94%

Quote:
Nos uraim át olvasva jó pár oldalt pro és kontra valahol mindenkinek igaza van. Atinak is igaza van, hogy a szabályokat be kell tartatni mert különben fejetlenség lenne, de valahol Fáynak is igaza van, hogy ha a büntetés súlyoságát firtatja. Voltak itt olyanok akik azt mondták, hogy a döntést nem lehet kritizálni, illetve, hogy egy már lezárt témát ha valaki meg emlit 168 órát kap. Kedves Ati és játékosok bár igaz, hogy ez csak egy játék, de vannak szabályok, de az is egy szabály, hogy minden ember alkotmányos joga bármiről véleményt alkotni, míg ezt kulturált keretek közt teszi, és ettől a jogától még egy játékban sem fosztható meg. Ugyanis egy játék szabálya nem írhatja felül egy ország alap alkotmányát. Lehet, hogy amit ide leírtam az nevetséges mivel ez csak egy játék, de ez akkor is így van. A másik pedig, ha már a szabályok be tartásánál és betartatásánál tartunk arról csak annyit, hogy anno volt egy orim amit kemény 2 hétig alatomossan gyújtogattak és gőzünk nem volt a szöviben, hogy ki lehet, mert már jó ideje nem volt semmijen akciónk, 2 hétbe és kb 2 milliárdba került a szövinek, hogy engem egy ideig életben tartson és rájöjjünk, hogy ki a csuda gyújtogat és renget engem. Kiderült, hogy 1 olyan szövi akiknek egy másik orijaival már anno volt dolgunk de ők erről sunyin lapítottak és csak akkor vallott az egyik aikor már totál tacsra tették az orimat ártózással úgy, hogy én azoknak az oriknak nem is ártottam, sőt még azt is írták a levelezésben, hogy addig ütik az orimat míg nem törlöm, nos én írtam is a supnak egy szép nyugodt hangvételű levelet, hogy ez és ez történt kértem őket, hogy tartassák be a szabályokat, mire ő szentségei magasról tettek akkor, hogy létezik 1 olyan szabály, hogy tilos a másik oriját törlésig ütni, az illető vétkesek ugyan úgy játszottak tovább én pedig kénytelen voltam törölni az orimat. Nos kedves Ati ha már a szabályokat tartatod be mikor Révészt is bünteted akkor az ilyen esetekben mint az enyém volt is jó lenne ha a support ragaszkodna a szabályokhoz!!!!.

Szerintem a TK felderítésével egészen nyugodtan meg lehetett volna állípítani,hogy ki az,aki tolikkal bánt
Abban az esetben pedig,ha "levelezésben" azt írja neked,hogy törlésig fog ütni .. egyetlen gombnyomással feljelenthetted volna azon nyomban,mikor megkaptad az említett levelet. És akkor valószínűleg elbírálásra is kerül az ügy.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules