Quote:
Originally Posted by Ati
Ha már úgyis megmaradt ez a téma azért, hogy "más tanulhasson az esetből...
|
Ennek a szellemében

:
Pár éve történt az alábbi eset.
Nem kívánom részletezni a dolgokat, azok az idők már rég elmúltak...
rosszkor írtam, rossz helyre (itt a külsőn), rossz éjjel
Másnap teljesen véletlen ,pont azt a heti 6 órás időtöltésemet töltöttem délelőtt, amikor a 168 órából nem voltam otthon a gép előtt...
Ekkor hívott Süti ( megboldogult sutipok) , hogy sorba kapom a 168 köröket az összes orimra
A lényeg, hogy nem véletlen kapja ilyenkor az írásmegvonást az ember, mert hajlamos ilyen kirohanásokra, amikor kilátástalannak látja a helyzetét. Ha én is ezt tettem volna, már biztos nem játszanék itt... Szerencsére nem voltam otthon.
Ha jól emlékszem estig élveztem a kényszer pihenő örömeit a több hónapos függés után, és éjjel írtam egy levelet a megfelelő helyre.
Kedves Fay , biztos lehetsz benne, hogy nem kevés tekercs forgott szóban, és nem is a lopástól féltem, mert azt biztosra tudtam, hogy senki nem fog lelopni, egyszerűen a kopás is érvágás lett volna a gyorscsopikban...
Másnap reggel be tudtam lépni az országokba, Ati elengedte a 168 kört, mert úgyérezte, hogy erős volt a büntetés. Előtte és utána sem beszéltem vele egyszer sem, nem kellett több 10 000 ft ot vippre költeni , vagy egyéb összeesküvés elméletre gondolni...
Ráadásul hozzá kell tennem !!! , hogy azóta szerintem sokkal elnézőbb és sokkal toleránsabb lett a játék szabályosságának felügyelője (Ati), mint korábban volt. Sokszor olyanokat lehet olvasni külső fórumon, amik korábban egyből kitiltás lett volna, és többszöri figyelmeztetés után IS jönnek az ilyen beírások, mintha egyesek követelnék, hogy őket "jogtalanul " bannolják innen, és a játékból is... Ettől függetlenül, mint láthattátok a fórum etikett, és az üzenet küldés szabályai még életben vannak...
Sajnálom, hogy Révész így járt mindíg rossz hallani egy régi játékos bannolását, mert ennek sokszor több éves játék- munka (?) látja kárát.
Ugyanakkor nem értem , hogy egy ilyen tapasztalt, és sok mindent látott játékos hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe, és miért folyamodtak ilyen buta megoldáshoz.
Persze eszembe jut szegény mártír(5) esete is, ő belőle is kicsalogatták az ellenfelei a játék befejezesét jelentő üzenetet, pedig ő is rutinos róka volt...
168 kör kitiltás , valamint fórumról örökre bannolás után "valahogy" még is írhatok ide, ugyanakkor a játékban minden országomon üzenetjog megvonás van azóta is, amit én privilégiumnak tekintek, nem hiányosságnak. A hirtelen haragú embereknek igencsak ajánlom...
De leginkább a szabályok betartását kell ajánlanom, mert sokkal egyszerűbb, mint utólag magyarázkodni. Ez a rész nagyon jó lett a sugóban, valaki idézte is...
Ha kétely merül fel benned, ne küld el az üzit !!!
Szerintem, ha már direkt virágnyelven fogalmazol , az a kételyed szándékos leplezése...