|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-12-2007, 19:53
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
csak egy kis vélemény alkotnék, amúgy nem kívánok belemerülni ebbe a kissé elfajult vitába:
1. az ÉN megítélésem szerint valóban nem ér 168 kört az az üzenet, ami ide ebbe a topicba lett bemásolva, de más értékrend szerint ítéljük meg a dolgokat, ez természetes
2. küzdeni az ítélet ellen (mégha igazságtalannak is érzem) nem érdemes, mert csak még jobban felhergeled magad rajta (feleslegesen), ami sok jót nem szül (ezt tapasztalatból tudom)
3. én is forró fejű vagyok (ezt sokan tudják rólam), mégis meg tudtam tanulni, hogy ki az úr a háznál. ha tetszik ha nem, ezt tudom nektek is ajánlani fáy
4. kitiltott orit nem bántok én sem és ez nem "betyárbecsület", hanem többre tartom magam annál, mint hogy olyan emberbe rúgjak, akinek esélye sincs visszarúgni
|
Nos Fáy javaslom hogy főleg a 2-es és 3-as pontokat vedd át. Szeretném leszögezni, hogy minden egyes pontjával egyetértek a fenti kis szösszenetnek, és csak annyit tennék hozzá, hogy számtalan internetes oldalon az van kiírva a szabályok közé: " A staffnak vagy bárminemű munkájának intézkedésének kritizálása azonnali törlést von maga után..."
Ezek után mondhatod, hogy én is beállok a sorba Ati mögé...
|

10-12-2007, 19:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Elnézést hogy nem idézem be pontosan a fórum etikettet, de ha jól emlékszem valami olyasmiröl van szó benne hogy ha felmerüld benned a kétej hogy szabad e akkor azt nem szabad leírni.
Én is úgy gondolom hogy Ati bizonyos eseteket túlreagál, de ez szerintem maradjon így. Legyen inkább néhány ártatlan áldozat. Amióta nincsenek moderátorok rengeteget lazult a fórumon a fegyelem. Itt a külsőn meg főleg!
Azt látom hogy sok ember egyre többet enged meg magának.
Azt is gondolom, hogy az ilyen esetekben meg kellene tekinteni az érintet felek üzeneteinek előzményeit is. Tudod Remy te is ahogy én is hogy vannak olyan játékosok akik előszeretettel provokálnak, ilyenkor egy egy üzenet nem feltétlen sértő. de a beszélgetést teljes egészében olvasva, lehet hogy adott esetben a jelentő fél sokkal többet kaphatna mint akit lejelentett.
|
Egyetértek veled , én most se a büntetést kifogásolom , csak a súlyát , és igazad van volt elözménye a levélnek , de már nem áll modunkba jelenteni , 5 nap alatt törlödnek , és sajna 5 napig nincs belépés .
Nem akartam a hód ellen fordulni , igen is kell szabály , annélkül megbolondulna a világ Révész level itt forumba nem volt szabályos , ha azért kizárják törlik fájdalmasan de fejet hajtok . Ha bárkit megsértetem , azért elnézést kérek , nem ált szándékomba .De máskor is kifogok állni az igazamért , ha az én véleményem szerint igazam van .
|

10-12-2007, 20:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pali papa
Nos Fáy javaslom hogy főleg a 2-es és 3-as pontokat vedd át. Szeretném leszögezni, hogy minden egyes pontjával egyetértek a fenti kis szösszenetnek, és csak annyit tennék hozzá, hogy számtalan internetes oldalon az van kiírva a szabályok közé: " A staffnak vagy bárminemű munkájának intézkedésének kritizálása azonnali törlést von maga után..."
Ezek után mondhatod, hogy én is beállok a sorba Ati mögé...
|
Kezdem belátni , nég ha fáj is.
|

10-12-2007, 20:00
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
De máskor is kifogok állni az igazamért , ha az én véleményem szerint igazam van .
|
Tedd, de ne ebben a formában. Minden további nélkül visszakaphatta volna az írási lehetőségét egy ilyen üzenet után még. Most már nem teheti az extra kirohanása miatt.
Legközelebb ilyen esetben a supportra tessék írni, és ne a fórumon ilyen látványos kirohanásokat rendezni.
Hidd el, hogy sokkal több értelme van.
Még anarchból is volt már, aki visszakerült. Nem úgy, hogy itt írt, hanem úgy, hogy supportra írt.
Köszönöm.
|

10-12-2007, 20:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tedd, de ne ebben a formában. Minden további nélkül visszakaphatta volna az írási lehetőségét egy ilyen üzenet után még. Most már nem teheti az extra kirohanása miatt.
Legközelebb ilyen esetben a supportra tessék írni, és ne a fórumon ilyen látványos kirohanásokat rendezni.
Hidd el, hogy sokkal több értelme van.
Még anarchból is volt már, aki visszakerült. Nem úgy, hogy itt írt, hanem úgy, hogy supportra írt.
Köszönöm.
|
oké ezentul használni fogjuk a supportot , és megprobálom melözni a forumba a topik nyitását
|

10-12-2007, 20:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Itt jön az a kérdés, hogy a két fél közül ki az, akit sértett az adott üzenet. Ilyenkor az egyik felet nyilván nem, hiszen nem jelentette. Ha sértette volna, akkor jelentette volna az üzenetet. Mivel ezt nem tette, nincs mit egészében olvasni.
Ha úgy gondolja, hogy egy kapott üzenet sérti, akkor jelentse, ahogy ezt más is teszi.
Ha nem jelenti, akkor utólag ne reklamáljon azon, hogy "dehát a másik"...
Ilyen esetben ez egyértelműen csak a bosszú, és semmi más. Erre pedig semmi szükség. Ha ténylegesen baja lett volna az üzenettel, akkor nem utólag kerülne elő...
|
Ha valaki nem jelent egy üzenetet az nem jelenti azt is hogy nem találja sértőnek.
Lehet elbeszélünk egymás mellett, arra próbáltam célozni hogy ügyes klaviatúra koptatók tudnak úgy üzenetet írni hogy egy egy üzenet magában nem biztos hogy sértőnek tünik, de a teljes beszélgetést olvasva már az. Másrészt mégha nem is sértő, a provokátor szerintem ugyan úgy büntetést érdemel mint akit provokálnak és esetleg kis mértékben vét a fórum etikett ellen.
Gyulaword (#79796)
|

10-12-2007, 20:10
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
arra próbáltam célozni hogy ügyes klaviatúra koptatók tudnak úgy üzenetet írni hogy egy egy üzenet magában nem biztos hogy sértőnek tünik, de a teljes beszélgetést olvasva már az.
|
Több üzenet jelentésére is van lehetőség (egyesével), ilyen esetben mindegyiket látjuk.
|

10-12-2007, 20:24
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
4. kitiltott orit nem bántok én sem és ez nem "betyárbecsület", hanem többre tartom magam annál, mint hogy olyan emberbe rúgjak, akinek esélye sincs visszarúgni
|
Bizonyára igazad van a magad szemszögéből nézve, csakhogy ez az ember először odarúgott...

10-12-2007, 20:25
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Bizonyára igazad van a magad szemszögéből nézve, csakhogy ez az ember először odarúgott...
|
Kifli, ne eroltesd, igenis elitellek ha kitiltottat bantasz, es hogy erkolcsi aggalyaid sincsenek, meg aggasztobb... Es hogy megprobalod megmagyarazni, az a legszornyubb 

10-12-2007, 20:25
|
Member
|
|
|
|
Ati , most nagyon felhuztalak?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|