Quote:
Originally Posted by Zsáni
örülök a gondolkodásodnak, eddig nem is hittem volna, hogy TE, amikor eladod a tekit, nem pénzt kapsz érte 
|
Igen, pénzt kapok érte, de egy másik játékos meg pénzt ad érte.

Nem a semmiből terem a pénz, tehát nem értem milyen sok pénz bejöveteléről beszélünk, és félünk...
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ha tekercset írsz, akkor a pénz nem fog elértéktelenedni, sőt a nyersi és a kati sem 
egyedül a tekercsek fognak valamivel kevesebbet érni, lévén több lesz belőlük a játékban 
de a 200 hekis tekercsírás ekkora mennyiségű készpénz és áru esetén nem nagyon változtatná meg az áruk értékét
|
Ez így igaz.
Amikor kezdtem a játékot még 3600ért mentek a tekik, most már 2200-2400 ért.
ÉS?
Quote:
Originally Posted by Stev
A kopásnak annyi értelme lenne, hogy nem üttetnék le magukat annyian, és a vipes tekiíró gnómoknak sem lenne annyira "dögunalom", mert legalább a kopást számon kéne tartani, és napi egyszer kitenni piacra a tekercseket. Bár nem értem miért beszélünk dögunalomról, mikor jelenleg be sem kell lépnie fél évig.
|
Gondolom nem írtál még tekit. Tudod itt milyen harcok mennek néha egy egy tekiíróért? Ha egy évig nem lépsz be, kapsz 4x fosztást, és a tekid pápá...
Szóval nem értem miről is beszéltek.
Quote:
Originally Posted by Stev
Ezzel az a bibi, hogy ilyen gondolatmenettel akkor is leütteted magad, ha 200on nem kopik a teki, mert akkor sem fognak abajgatni 195hekin. Tehát ilyen módon a másik javaslat sem alkalmas a JKSZ teljes kiszűrésére, mindkettő csak csökkentené kb ugyanolyan mértékben. Azért szimpatikusabb a kopós javaslat, hogy aki írni akar annak legalább legyen vele munkája.
|
A lényeget kivastagítottam.
Ez alapján se érné el a kívánt cél ez a javaslat.
(Miszerint kevesebb legyen a jksz, aminek itt a játék elején óriási tétje van.

)
Inkább csak azt a gondolatmenetet erősíti, hogy ha én lusta vagyok tekit írni, nehogymáá Józsi megtehesse....