Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-20-2007, 14:08
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Smile

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Most megint ott tartunk, hogy azért, mert a SZÖVEGET nem olvasod el (lásd a lap aljára tett átváltási lehetőség), azért legyenek különböző színek. Tessék megtanulni olvasni.
1. szerintem ez nem egy volumenű változtatás
2. szerintem nem én voltam az egyedüli aki nem vette észre a szokásos sok esemény között
3. szerintem nem én vok az egyedüli akitől emiatt esetleg visszavonták amiről nincs értesítés (mivel még el sem fogadtam) és ezért sodrodott a békéből majdnem háborúba, mert azt állította h nem is kapott
4. szerintem van akkora jelentőségű esemény mnt egy hadi esemény
5. szerintem szem kímélő kényelmi dolog
Old 09-20-2007, 14:11
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
1. szerintem ez nem egy volumenű változtatás
2. szerintem nem én voltam az egyedüli aki nem vette észre a szokásos sok esemény között
3. szerintem nem én vok az egyedüli akitől emiatt esetleg visszavonták amiről nincs értesítés (mivel még el sem fogadtam) és ezért sodrodott a békéből majdnem háborúba, mert azt állította h nem is kapott
4. szerintem van akkora jelentőségű esemény mnt egy hadi esemény
5. szerintem szem kímélő kényelmi dolog
Ezentúl kis ikonokkal jelezzük majd, hogy mi történt, hogy ne kelljen olvasni, jó? Ne vicceljünk már. Nem cél, hogy karácsonyfát csináljunk az események listából csak azért, mert nem szeretnéd elolvasni az eseményeidet.
Old 09-20-2007, 14:20
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ezentúl kis ikonokkal jelezzük majd, hogy mi történt, hogy ne kelljen olvasni, jó? Ne vicceljünk már. Nem cél, hogy karácsonyfát csináljunk az események listából csak azért, mert nem szeretnéd elolvasni az eseményeidet.
nem akarok karácsonyfát ...

akkor legyen vastagabb betű...

ok megtanulok ujra olvasni...
xxx országától megérkezett 0 ipari, 0 gazdasági, 4 mezőgazdasági, 0 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 4 hadügyi, 0 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercs.

xyy országától megérkezett 0 ipari, 0 gazdasági, 4 mezőgazdasági, 0 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 4 hadügyi, 0 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercs.

yyy kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél.

xxy országától megérkezett 0 ipari, 0 gazdasági, 4 mezőgazdasági, 0 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 4 hadügyi, 0 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercs.

+ még ehez képzeljetek pár piaci eladtál értesítőt + visszahozták értesítőt, varázslatok értesítőt....

Sztem átfutni szokták a játékosok, nekem könnyebbség lett volna ha vhogy kiemelődik ezek közül, mivel ezekkel nincs teendőm még az mnt-vel van, lenne.
Old 09-20-2007, 14:22
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Az ötleteid kényelmi újításnak tényleg nem rosszak, de inkább nem foglalok állást, mert nem vagyok nagy mnt-s. Csak egy valamit nem értek. Én még sosem kötöttem úgy mnt-t, hogy előtte üzenetváltás ne történt volna. Sőt, az üzenetek nélkül küldött mnt-ket el sem fogadom. Szerintem viszont felesleges, hogy a vezér lássa, ki kitől kap ajánlatot. Az, hogy a szövetség egyik tagja ajánlatot kapott nem jelent semmit.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Old 09-20-2007, 14:25
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Az ötleteid kényelmi újításnak tényleg nem rosszak, de inkább nem foglalok állást, mert nem vagyok nagy mnt-s. Csak egy valamit nem értek. Én még sosem kötöttem úgy mnt-t, hogy előtte üzenetváltás ne történt volna. Sőt, az üzenetek nélkül küldött mnt-ket el sem fogadom. Szerintem viszont felesleges, hogy a vezér lássa, ki kitől kap ajánlatot. Az, hogy a szövetség egyik tagja ajánlatot kapott nem jelent semmit.
de jó látni h tényleg megküldték-e mindenkinek...
üzenetváltás van, de még mindenki megküldi és elfogadja eltlhet több mint 24h is, de van aki gyakrabban van és inkább visszavonja mer már furának tartja... stb.
Old 09-20-2007, 14:27
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
xxx országától megérkezett 0 ipari, 0 gazdasági, 4 mezőgazdasági, 0 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 4 hadügyi, 0 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercs.

xyy országától megérkezett 0 ipari, 0 gazdasági, 4 mezőgazdasági, 0 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 4 hadügyi, 0 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercs.

xxy országától megérkezett 0 ipari, 0 gazdasági, 4 mezőgazdasági, 0 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 4 hadügyi, 0 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercs.
Na most itt ugye le kell ülni a szövivel, és megbeszélni vele, hogy legyen szíves ezeket egyszerre írni, és ne körönként 40 darabot. EGYSZER be kell állítani jól, és máris nem kapsz körönként 8 darab tekercset tőle, hanem 20 körönként egy nagyobb adagot. Máris egyhuszadára csökkentek az ilyen jellegű értesítések.

Ezt szövin belül tessék lerendezni, ne egyből a játékot akard megváltoztatni, amiért a szövid körönként írja a tekercseket...
Old 09-20-2007, 14:33
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
de jó látni h tényleg megküldték-e mindenkinek...
üzenetváltás van, de még mindenki megküldi és elfogadja eltlhet több mint 24h is, de van aki gyakrabban van és inkább visszavonja mer már furának tartja... stb.
Velem még nem fordult elő ilyesmi, és nem is látom reális esélyét. Értem, hogy valakiknek ez problémát jelenthet, de szerintem semmi áthidalhatatlant, úgyhogy megmaradok tartózkodónak.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Old 09-20-2007, 16:09
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
ha nem vagy MNT párti akkor honnan tudod, h máshol mennyire lenne erre szükség?
Nem javasoltam volna ha úgy gondolnám minden fontos esemény benne van-e, és különben is én csupán a Vezérhez kértem h ezt láthassa, a többieknek NEM
ha neked gond ne légy Vezér ha Vezér leszel rájössz jó tudni
Az mnt többször hátráltat mint segít- szuverén vélemény!! Van kiemelt pontlista, jegyzetek ahol meg lehet jeleníteni az mnt-s országokat, sőt, ha tudod, hogy valaki mnt-t fog ajánlani akkor azt az erre kijelölt oldalon meg is tudod nézni. Két katt és kb 3 mp naponta és nem kell oldalakat olvasnod. A vezérnek, nem a tagok, diplomáciai érdekeltségeit kell nézni, hanem azt ami a teljes szövinek jó. A szövi ne háborúzhasson valakivel, mert a másik szöviből az egyik tagnak mnt-je van? ez szerintem hülyeság.
Old 09-20-2007, 16:17
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Originally Posted by pepa View Post
Az mnt többször hátráltat mint segít- szuverén vélemény!! Van kiemelt pontlista, jegyzetek ahol meg lehet jeleníteni az mnt-s országokat, sőt, ha tudod, hogy valaki mnt-t fog ajánlani akkor azt az erre kijelölt oldalon meg is tudod nézni. Két katt és kb 3 mp naponta és nem kell oldalakat olvasnod. A vezérnek, nem a tagok, diplomáciai érdekeltségeit kell nézni, hanem azt ami a teljes szövinek jó. A szövi ne háborúzhasson valakivel, mert a másik szöviből az egyik tagnak mnt-je van? ez szerintem hülyeság.
érdekes dolgokat írsz...

nem kötsz mnt-ket , de a nem kötöteket se szeretnéd h lássa a vezéred

Van kiemelt pontlista amit sztem a többség másra használ
tudom, de vissza is vonhatja mielőtt elfogadnám, mer lehet te nem vagy még vele tisztába de visszalehet élni csúnyán azzal az országnak a bizalmával aki elküldött feléd 1 mnt-t és te még nem fogadtad

A diplomáciai érdekeltségekről meg annyit, h 1 szövinek 1 főnöke van , fontos h tudjon a dolgokról
Te úgy gondolod, h 2 szövetségbe 1-1 tagnak mnt-je van ők nem piszkálák egymást , de attól mehet az adok kapok?
Ilyenről még itt nem hallottam...
Old 09-20-2007, 16:22
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
érdekes dolgokat írsz...

nem kötsz mnt-ket , de a nem kötöteket se szeretnéd h lássa a vezéred

Van kiemelt pontlista amit sztem a többség másra használ
tudom, de vissza is vonhatja mielőtt elfogadnám, mer lehet te nem vagy még vele tisztába de visszalehet élni csúnyán azzal az országnak a bizalmával aki elküldött feléd 1 mnt-t és te még nem fogadtad

A diplomáciai érdekeltségekről meg annyit, h 1 szövinek 1 főnöke van , fontos h tudjon a dolgokról
Te úgy gondolod, h 2 szövetségbe 1-1 tagnak mnt-je van ők nem piszkálák egymást , de attól mehet az adok kapok?
Ilyenről még itt nem hallottam...

Akkor olvasd el amit írtam és utánna kritizálj. azt írtam, azért ne legyen [b]mert[b] egy-egy tagnak mnt-je van. Én mindenkinek megírom, hogy nem kötök mnt senkivel, még régi szövivel sem és ha ezek után valaki küld akkor az magára vessen. Én vagyok annyira gerinces és tisztességes, hogy ne nézzem a felajánlott mnt egy egyoldaló mnt-nek.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules