|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

09-19-2007, 16:45
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Szerintem nem kéne már azt a kilométeres fontos események listáját túlberhelni, valahol a MNT menüpontban legyen egy szövi mnt fül, oszt szevasz!
|

09-19-2007, 20:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tyborrex
Szerintem nem kéne már azt a kilométeres fontos események listáját túlberhelni, valahol a MNT menüpontban legyen egy szövi mnt fül, oszt szevasz!
|
Én nem vagyok mnt párti ez mindenki tudja rólam. Anniyra nem, hogy nincsen csak nagyon ritkán és nagyon véletlenül. Ha belépek egy szövibe - fehér holló- akkor bemásolom, hogy kikkel van- ha van- és az utánna lévőkről úgy is tudni fognak. A vezér meg jegyezze fel ha akarja, vagy kérdezze meg szövifórumon, vagy zöldbe, hisz erre vannak. Azért nem írom, hogy támogatom, nem támogatom, mert úgyse használnám.
A szövetség fontos eseményeibe szerintem MINDEN fontos dolog megvan. A rendszer a mnt-t nem tartja annyira fontosnak, hisz visszavont el nem fogadott mnt-ről még rendszerinfó se jön.
|

09-20-2007, 10:46
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Én nem vagyok mnt párti ez mindenki tudja rólam. Anniyra nem, hogy nincsen csak nagyon ritkán és nagyon véletlenül. Ha belépek egy szövibe - fehér holló- akkor bemásolom, hogy kikkel van- ha van- és az utánna lévőkről úgy is tudni fognak. A vezér meg jegyezze fel ha akarja, vagy kérdezze meg szövifórumon, vagy zöldbe, hisz erre vannak. Azért nem írom, hogy támogatom, nem támogatom, mert úgyse használnám.
A szövetség fontos eseményeibe szerintem MINDEN fontos dolog megvan. A rendszer a mnt-t nem tartja annyira fontosnak, hisz visszavont el nem fogadott mnt-ről még rendszerinfó se jön.
|
ha nem vagy MNT párti akkor honnan tudod, h máshol mennyire lenne erre szükség?
Nem javasoltam volna ha úgy gondolnám minden fontos esemény benne van-e, és különben is én csupán a Vezérhez kértem h ezt láthassa, a többieknek NEM 
ha neked gond ne légy Vezér  ha Vezér leszel rájössz jó tudni 

09-20-2007, 16:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
ha nem vagy MNT párti akkor honnan tudod, h máshol mennyire lenne erre szükség?
Nem javasoltam volna ha úgy gondolnám minden fontos esemény benne van-e, és különben is én csupán a Vezérhez kértem h ezt láthassa, a többieknek NEM 
ha neked gond ne légy Vezér  ha Vezér leszel rájössz jó tudni 
|
Az mnt többször hátráltat mint segít- szuverén vélemény!! Van kiemelt pontlista, jegyzetek ahol meg lehet jeleníteni az mnt-s országokat, sőt, ha tudod, hogy valaki mnt-t fog ajánlani akkor azt az erre kijelölt oldalon meg is tudod nézni. Két katt és kb 3 mp naponta és nem kell oldalakat olvasnod. A vezérnek, nem a tagok, diplomáciai érdekeltségeit kell nézni, hanem azt ami a teljes szövinek jó. A szövi ne háborúzhasson valakivel, mert a másik szöviből az egyik tagnak mnt-je van? ez szerintem hülyeság.
|

09-20-2007, 16:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Az mnt többször hátráltat mint segít- szuverén vélemény!! Van kiemelt pontlista, jegyzetek ahol meg lehet jeleníteni az mnt-s országokat, sőt, ha tudod, hogy valaki mnt-t fog ajánlani akkor azt az erre kijelölt oldalon meg is tudod nézni. Két katt és kb 3 mp naponta és nem kell oldalakat olvasnod. A vezérnek, nem a tagok, diplomáciai érdekeltségeit kell nézni, hanem azt ami a teljes szövinek jó. A szövi ne háborúzhasson valakivel, mert a másik szöviből az egyik tagnak mnt-je van? ez szerintem hülyeság.
|
érdekes dolgokat írsz...
nem kötsz mnt-ket , de a nem kötöteket se szeretnéd h lássa a vezéred
Van kiemelt pontlista amit sztem a többség másra használ 
tudom, de vissza is vonhatja mielőtt elfogadnám, mer lehet te nem vagy még vele tisztába de visszalehet élni csúnyán azzal az országnak a bizalmával aki elküldött feléd 1 mnt-t és te még nem fogadtad
A diplomáciai érdekeltségekről meg annyit, h 1 szövinek 1 főnöke van , fontos h tudjon a dolgokról
Te úgy gondolod, h 2 szövetségbe 1-1 tagnak mnt-je van ők nem piszkálák egymást , de attól mehet az adok kapok? 
Ilyenről még itt nem hallottam...

09-20-2007, 16:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
érdekes dolgokat írsz...
nem kötsz mnt-ket , de a nem kötöteket se szeretnéd h lássa a vezéred
Van kiemelt pontlista amit sztem a többség másra használ 
tudom, de vissza is vonhatja mielőtt elfogadnám, mer lehet te nem vagy még vele tisztába de visszalehet élni csúnyán azzal az országnak a bizalmával aki elküldött feléd 1 mnt-t és te még nem fogadtad
A diplomáciai érdekeltségekről meg annyit, h 1 szövinek 1 főnöke van , fontos h tudjon a dolgokról
Te úgy gondolod, h 2 szövetségbe 1-1 tagnak mnt-je van ők nem piszkálák egymást , de attól mehet az adok kapok? 
Ilyenről még itt nem hallottam...
|
Akkor olvasd el amit írtam és utánna kritizálj. azt írtam, azért ne legyen [b]mert[b] egy-egy tagnak mnt-je van. Én mindenkinek megírom, hogy nem kötök mnt senkivel, még régi szövivel sem és ha ezek után valaki küld akkor az magára vessen. Én vagyok annyira gerinces és tisztességes, hogy ne nézzem a felajánlott mnt egy egyoldaló mnt-nek.
|

09-20-2007, 16:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Akkor olvasd el amit írtam és utánna kritizálj. azt írtam, azért ne legyen [b]mert[b] egy-egy tagnak mnt-je van. Én mindenkinek megírom, hogy nem kötök mnt senkivel, még régi szövivel sem és ha ezek után valaki küld akkor az magára vessen. Én vagyok annyira gerinces és tisztességes, hogy ne nézzem a felajánlott mnt egy egyoldaló mnt-nek.
|
hiába olvaslak nem értelek 
két oldalű nem lehet egyoldalú... Erről beszélek, h van némi visszaélési lehetőség vele és ezért inkább visszavonja ha nincs gép előtt aki küldi ,erre céloztam.
Ergo nem látom a dipi oldalon h küldött, mérges leszek h átverés, mer az eseményeimbe meg bele olvad, a szövi eseményeknél se látom h küldtek-e nekik...
Ez bizalom kérdése 4-4 ismeretlen ember között, senki nem tudja a másikról h ki tisztességes és ki él vele vissza...
Személyes kérdés :ha nem kötsz mnt-t akkor mér akarsz engem meggyőzni arról, h jó így ahogy van hisz téged egyáltalán nem érint! Azért írom mer volt belőle probléma, csupán a bold-ot v színt szeretet volna ez ember, de látom feleslegesnek tartják ezt a részét...

09-20-2007, 16:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
. Azért nem írom, hogy támogatom, nem támogatom, mert úgyse használnám.
|
Én nem gyözködlek semmiről.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|