|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-01-2007, 13:48
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
egy 180xxx mennyit ér a piacon???
eredeti, első tulajtól való 
|
A fejlesztés topicból kéretik az általános cseverészést mellőzni. Rengeteg egyéb topic van ahol ez elfér. Köszönöm. 
|

08-23-2007, 16:49
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tavacska
"Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!"
igy kezdődik a hóditó főoldala...
ha veszel egy gazdag orit, akkor nem te bizonyitottál, hogy képes vagy ezzel a játékkal játszani, hanem más tollával ékeskedsz...
én sosem adtam el és sosem vettem orit, ha átkerültem anarchba, töröltem, sőt amit oda reggeltem és már untam azt is töröltem...
én Ati helyébe meg sem engedném az orik eladását, habár tudom, hogy ezt már fizikai képtelenség lenne lekövetni...
hamár megtörtént, akkor megtörtént, az életben is csinál az ember rossz boltot....
sajnálatos, hogy ilyen van....
|
egyetértek Tavacskával
ha tudok erős orit csinálni, akkor nem veszek, hanem csinálok
ha csak azért veszek, mert nincs időm, akkor késöbb az erősebb orira sem lesz annyi időm
ha nem tudok erős orit csinálni akkor rendesen ki sem tudom használni minden adottságát, tehát értelmetlen
|

08-24-2007, 10:29
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tavacska
igy kezdődik a hóditó főoldala...
ha veszel egy gazdag orit, akkor nem te bizonyitottál, hogy képes vagy ezzel a játékkal játszani, hanem más tollával ékeskedsz...
én sosem adtam el és sosem vettem orit, ha átkerültem anarchba, töröltem, sőt amit oda reggeltem és már untam azt is töröltem...
én Ati helyébe meg sem engedném az orik eladását, habár tudom, hogy ezt már fizikai képtelenség lenne lekövetni...
|
Én nem egészen értek egyet.
Hiába fizets sokat egy nagy és erős országért, nem tudsz más tollával ékeskedni, ha úgy összevernek, hogy fogpiszkálót sem lehet szecskázni belőled utána....
Ha meg vagy olyan jó játékos, hogy megtartsd, megvédd, rendbe tedd, stb, a megvett országot, akkor meg megérdemled. Ugyanis ha ott ahol van meg tudod tartani, akkor odaáig felvinni is fel tudod... A vétellel ez esetben időt spórolsz magadnak, semmi többet.
Ha meg csak azért veszed, mert menő, meg élvezed a vagyont és a hatalmat, akkor az nem fog sokáig tartani....
A vagyont elherdálod, az országodat meg szétverik. Ez esetben meg nem vagy képes "ékeskedni".
Más:
Lehet, hogy ez csak anarchista csoportban megengedett, sőt, inkább csak megtűrt, de maga a játék állati jól él belőle... rengeteg sok + bevétel származik az eladásokból. Pl alap esetben 1 országot 2 hetente VIP_elsz be egy sms-sel... Egy jó országért akár 10-20-30 VIP sms-t is simán elkérnek.
Ati ezt nem fogja megtiltani nekünk, anarchistáknak. Ez mindenkinek előnyös. A hódító pénzt keres, az eladó + VIP köröket keres más országára, a vevő meg kap egy szép és erős országot.
Szerintem ezzel nincs gond. Aki nem bírja, hiába vesz erős orit... Elforgácsolódik minden erő, ha nem tartják karban.
|

09-13-2007, 10:07
|
Administrator
|
|
|
|
És írom ide is, hogy mi lett a végleges, mi az, ami be fog kerülni:
A vevő és az eladó valamilyen módon megegyeznek, ahogy eddig. Ez lehet játékon belül, msn-en, szóban, akárhogy.
Az eladó ezután bejelenti, hogy kinek szeretné az országot átadni, és megjelöli a feltételeket: melyik országra hány sms-t kér.
Az átadást vissza kell igazolnia a saját e-mail címéről. Az országnak a tranzakció kezdetekor szabadságon kell lennie, hogy ne érhesse meglepetés a vevőt később.
A visszaigazolás után a vevő értesítést kap, és remélhetőleg a feltételek ugyanazok, amikben megállapodtak.  Ha nem ugyanazok, akkor nem foglalkozik tovább a dologgal, 72 órán belül az átadás automatikusan megszűnik, és a szabadság lejártakor a régi tulaj használhatja az országot tovább.
Ha a feltételek stimmelnek, akkor a vevő elkezdi teljesíteni azokat. Amint teljesítette, az ország az eredeti kapcsolási láncból kikerül, az e-mail címe az új gazda e-mail címére azonnal átíródik, valamint új felhasználói nevet és jelszót kap.
A feltételek teljesülését a Hódító rendszere automatikusan figyeli, óránként egyszer.
Ezért nincs olyan, hogy "dehát nem is teljesítetted", nincs olyan, hogy a régi tulaj belép, és visszaveszi az országot, hiszen a sikeres átadás után már se az e-mail cím nem egyezik, sem a régi belépési adatok nem élnek.
Csak anarchista csoportban levő országot lehet másnak átadni. Ez remélem egyértelmű volt eddig is, hiszen a nem anarchista csoportban levő ország másnak átadása szabályellenes.
Sms-t kérni bármilyen országra lehet, anarchista csoportban levőre, és normál csoportban levőre egyaránt.
Röviden ennyi, remélem nem hagytam ki semmit. 
|

09-13-2007, 10:09
|
Administrator
|
|
|
|
És természetesen ide is vonatkozik, hogy ez a változás a többi mostani változással együtt fog a játékba bekerülni. Pontos időpont nincs meghatározva.
|

09-13-2007, 10:54
|
Guest
|
|
|
|
Csak azt szeretném kérdezni, hgoy ez az új átadás rendszer alkalmas lesz-e arra, hogy 'semmiért' adjam el az orim?
Pl teszem azt az egy jó barátomtól nem akarok SMS-t kérni, de az orit át akarom adni, hogy ő vigye, akkor mi a helyzet?
Ergó meg lehet-e adni 0 SMS kifizetését feltételnek?
|

09-13-2007, 10:57
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Csak azt szeretném kérdezni, hgoy ez az új átadás rendszer alkalmas lesz-e arra, hogy 'semmiért' adjam el az orim?
Pl teszem azt az egy jó barátomtól nem akarok SMS-t kérni, de az orit át akarom adni, hogy ő vigye, akkor mi a helyzet?
Ergó meg lehet-e adni 0 SMS kifizetését feltételnek?
|
Nem lehet, viszont ezt remekül ki lehet kerülni: megadod a saját országodat, amit amúgyis vipelnél, és teszel rá egy vipet, így a feltétel teljesült, és máris átadtad az országot.
Valamilyen feltételhez mindenképp kötve van alapból, de ilyen módon megoldható a 0 vipes átadás is.
|

09-13-2007, 11:09
|
Guest
|
|
|
|
Köszönöm ezt az infót is 
Remek lett az átadás 
|

09-13-2007, 11:20
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Valamilyen feltételhez mindenképp kötve van alapból, de ilyen módon megoldható a 0 vipes átadás is.
|
No meg a havernak való átadás azt hiszem, hogy eddig se okozott problémát, és a visszaélések nem ezzel voltak. Így a havernak anarchista csoportban akár ezt az egész "vezetett átadást" kikerülve is átadhatod az országot, ahogy eddig.
|

09-13-2007, 11:24
|
Guest
|
|
|
|
Persze, ez tiszta. Csak arra gondoltam, hogy azt lehessen elkerülni, hogy bár a haveromnak adom oda, ingyen, modnjuk ha ő beállít e-mail értesítőt, 30 napig ne az én fiókom teljen meg számomra értéktelen elektronikus hulladékkal  Tehát ha a haveromnak adok orit, akkor is alkalmazni fogom ezt a módszert, ami most kialakult. 
Szóval köszi Ati, ez már nagyon kellett!  
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|