Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-12-2007, 16:13
kiep's Avatar
kiep kiep is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%
Smile

És utána lehetne már kapálózni, hogy "de hát izé az nem is én voltam..."

Meg szerintem ez az egész értelmetlen. Az anarch azért anarch, mert ott nincsenek szabályok, nem??
kiepland (#147523)
II. kiepland (#429776)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 06-14-2007, 20:53
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by kiep View Post

Meg szerintem ez az egész értelmetlen. Az anarch azért anarch, mert ott nincsenek szabályok, nem??
Inkább csak kevés szabály mert azért vannak amik oda is vonatkoznak.
Amúgy sztem arra ne számitsatok, hogy majd vki felügyeli minden ori átadását, akár a support, akár admin vagy akárki.
Az e-mail feltörésre meg annyit,hogy ott tök mind1 mit csinálsz, vagy hogy van szabályozva.
Sztem az lenne jó, ha lenne egy ori átjelentő anarchban amiről mind2 fél kap egy -egy példányt(+1 maradna a szerveren az átirásig) és ha ilyen eset történne akkor azzal tudna reklamálni esetleg a supportnál. Nem hiszem hogy ezzel akkora fölös munkát okoznánk nekik. Főleg, hogy ezek a visszalopások amúgy is ritka esetek, ráadásul ha visszanyomozhatóak akkor sztem már ettől a ténytől is 0-ra redukálodnának

Reply With Quote
Old 07-01-2007, 00:36
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Longevity: 99%
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Inkább csak kevés szabály mert azért vannak amik oda is vonatkoznak.
Amúgy sztem arra ne számitsatok, hogy majd vki felügyeli minden ori átadását, akár a support, akár admin vagy akárki.
Az e-mail feltörésre meg annyit,hogy ott tök mind1 mit csinálsz, vagy hogy van szabályozva.
Sztem az lenne jó, ha lenne egy ori átjelentő anarchban amiről mind2 fél kap egy -egy példányt(+1 maradna a szerveren az átirásig) és ha ilyen eset történne akkor azzal tudna reklamálni esetleg a supportnál. Nem hiszem hogy ezzel akkora fölös munkát okoznánk nekik. Főleg, hogy ezek a visszalopások amúgy is ritka esetek, ráadásul ha visszanyomozhatóak akkor sztem már ettől a ténytől is 0-ra redukálodnának
áááá! tényleg, jogos az 5 pont, ezzel tényleg rövidre lehetne zárni az ilyen lopásos eseteket.
Reply With Quote
Old 07-01-2007, 00:44
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by kiep View Post

Hát szabélyok nincsenek de becsületnek kellene azért lenni. Ha valaki átvesz egy orit azárt általában vipet ad, pénzt. Egy egy átvett orinál a pénz mennyisége talán még a szabálysértési értékhatárt is meghaladja.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 08-01-2007, 06:35
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by puma View Post
jajj nemár
átveszel orit=jelszóváltoztatás+szabi 72 körönként
innentől lopja el az admin
most komolyan mit susogtok ezen a semmi problémán?????
Namármost... Kedves Puma...

Amennyiben lekéri az új jelszót a saját e-mail címükre, majd belépnek, nekik is milliomodmásodpercre pontosan ki fogja írni, hogy mikor jár le a szabadság... Belép, és visszalopja az országát.

Ez nem sértés lesz amit írok, de van egy olyan érzésem, hogy soha nem adtál el országot, sőt, soha nem is vettél országot, sőt, nem is játszol anarchista csoportban...

A topic egy nagyon fontos problémával foglalkozik, és szerintem megoldásra volna szükség, és nem arra, hogy röhögcsélve benyomj egy olyan szöveget, hogy kit érdekel az a kis semmiség...

Erre annyit tudok neked mondani, hogy ha veszel egy szépen felépített, jó, erős országot tele pénzzel, meg vagyonnal, és fizetsz érte (most modnok egy számot, általában 1-3 VIP az átlagár) mondjuk 10 VIP-et, az már a becses magyar forintban is látható összeg... De akár 1 VIP is. Majd fogják és elveszik.

Ez kb olyan lenne, mintha bemennél a boltba, vennél egy kiló kenyeret, mert éhes vagy, odamész a kasszához, kifizeted, elindulsz vele haza, és a kapuban a biztonsági őr elveszi tőled a kenyeret, és:
- ledobja a földre és összepiszkolja
- összetapossa meg széttépi
- visszaviszi a pultra, és visszateszi rá az árcimkét
.

Nos nem tudom milyen jó képet vágnál ehhez. Ez ugyanolyan. Fizetsz valamiért, majd elveszik tőled.

És Ati-nak is igaza van, hiszen ez nem a játék konkrét része.

Ez a két tűz közötti helyzet.
Reply With Quote
Old 08-01-2007, 11:58
Tavacska Tavacska is offline
Member

Longevity: 92%

"Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!"

igy kezdődik a hóditó főoldala...
ha veszel egy gazdag orit, akkor nem te bizonyitottál, hogy képes vagy ezzel a játékkal játszani, hanem más tollával ékeskedsz...
én sosem adtam el és sosem vettem orit, ha átkerültem anarchba, töröltem, sőt amit oda reggeltem és már untam azt is töröltem...

én Ati helyébe meg sem engedném az orik eladását, habár tudom, hogy ezt már fizikai képtelenség lenne lekövetni...

hamár megtörtént, akkor megtörtént, az életben is csinál az ember rossz boltot....
sajnálatos, hogy ilyen van....
Reply With Quote
Old 08-01-2007, 12:10
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Ez kb olyan lenne, mintha bemennél a boltba, vennél egy kiló kenyeret, mert éhes vagy, odamész a kasszához, kifizeted, elindulsz vele haza, és a kapuban a biztonsági őr elveszi tőled a kenyeret, és:
- ledobja a földre és összepiszkolja
- összetapossa meg széttépi
- visszaviszi a pultra, és visszateszi rá az árcimkét
.

Nos nem tudom milyen jó képet vágnál ehhez. Ez ugyanolyan. Fizetsz valamiért, majd elveszik tőled.
Igen, csakhogy utána többet nem megyek abba a boltba, sőt az ismerőseim se, stb. Szóval aki ilyet csinál anarchban, az a saját üzletét teszi tönkre.
Jópáran gyártanak/adnak el országokat, a megbízhatóaktól kell venni.
Szóval nem érzem ezt akkora problémának.
Old 08-01-2007, 12:40
Never Never is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Igen, csakhogy utána többet nem megyek abba a boltba, sőt az ismerőseim se, stb. Szóval aki ilyet csinál anarchban, az a saját üzletét teszi tönkre.
Jópáran gyártanak/adnak el országokat, a megbízhatóaktól kell venni.
Szóval nem érzem ezt akkora problémának.
Általában nem az origyártóktól vesznek orikat,mert azok 90%-ban komolytalanok,hanem átrakottaktól.
Reply With Quote
Old 08-01-2007, 12:43
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Arden View Post
nem,végülis igazad van
velem is fordult elő már egyszer h visszalopták az orit...
szerencsére annak pozitív lett a vége.
mi?
Megveretted ? És visszaadta?
Old 08-01-2007, 12:50
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
mi?
Megveretted ? És visszaadta?
Szerintem megvette mégegyszer
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules