|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

09-07-2007, 08:15
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
-részklánlista? pontlista? valahogy megjelentetni?
Monro mielőtt azt mondanád, hogy tiltakozok az új ellen (remélem nem vagyok maadi) aki támadni akar az ne sunnyogjon, vállalja, hogy Ő is elérhető klánnal, mint a mostani rendszerben.
|
Ha különpontlista publikus lesz,akkor sajnos sürü mezönybe klánszinten fogják lehiénázni a támadó klánt,elég ha az egyéni pontlistából vezsik észre,h kint aklán több mint50% aki szemfüle súgy is letudja szedni a "vámját".Ha publikus a részklánpontlista akkor azt kell figyelni és a nagyklán sebezhetö lesz nagyon könnyen.
a termelö orik felhozata a megfontolásban lévő javaslat által átépithetök hadisabbá és akkor nem lesz akkora kiszolgáltatotsága,mint most pl mert egy törpéböl igy se ugyse bontanak a jelenegi helyzet szerint!
|

09-07-2007, 20:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Mo. ezt teljesen máshogy gondolta kezdetben.
Ha jól emlékszem dinamikus lista alapján ki be pakolhatok a kis táblázatban országokat, és folyamatosan vűltozik a részklán értéke.
De ennek elképesztő veszélyei vannak.
|
Nos nem egészen dinamikus... És nincs ráállás sem ugymond ahogy a kláncsatáknál.
Ez ugy működne ahogy leírtam az összefoglalóban is.
X klán 3 orija 300.000 pontos keres magának célpontot Y klán 6 tagjából pld. A klánháború részklánnal oldalon megjelenik a két teljes klán (saját és akik a hadüzit kapták) Kijelölöm a támadó 3 orit akiknek az éppen aktuális egyéni pontjait látom és a célpont orikat is kijelölöm amiknek szintén az aktuális pontjait látom. Ez kb 3 mp. Ha ezalatt az idő alatt változik drasztikusan a célorik pontja akkor a körtáv is változhat, mint most is az egyéniben.
|

09-07-2007, 20:47
|
 |
Member
|
|
|
|
És semmilyen pontlistát nem szeretnék belevonni az elképzelésbe hiszen ha egy részklán megjelenne bárhol a pontlistában az olyan lenne mintha kiírnám az orinevem mellé, hogy üres vagyok(leszek) támadjatok. Ez nagyon fontos elem ugyhogy a hiénázások elkerülése végett próbáljunk elvonatkoztatni a megszokásoktól! Ez a klánháború forma az egyéni támadás és a kláncsaták ötvözete ugyhogy ne akarjuk ráhúzni a megszokott klánháborúzási jegyeket amik ráadásul nem is tetszenek a legtöbbünknek.
Ha pontlistáznánk akkor elveszne az 1 körre lévő klánsereg visszakísérés lehetősége is! Ne kreáljunk új pontlistát mikor a mostanival is vannak gondjaink.
|

09-07-2007, 20:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
Szerintem is a mostani klánrendszeres támadást kellene alkalmazni,tehát 1körig vállaljaa támadó,h az ellen is feleszméljen,ugyanis több mint a klán feléröl van szó,nem egy oriról van szó,mint egyéniben,mert ott ha bevernek éjjel pl akkor másik éjjel visszaütöm és kész.
|
Nos erről van szó! Egyéniben most ha megy rád egy sereg és csak akkor veszed észre ha 1 körre van már akkor visszaütöd és kész. Klánnal ugyanez nem igaz, mert elbont és cseszheted nem tudsz visszatámadni! Ha beteszel egy mostani klánpontlistás rendszert akkor itt sem tudsz majd visszatámadni egy 1 körre lévő sereget. Ha nem teszel be pontlistát hanem maradunk az eredeti felvetésnél akkor az 1 körre lévő részklán is simán visszatámadható mielött a serege beérne.
|

09-07-2007, 21:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Következő észrevételeim vannak még.
-Ha van egy vezére egy klánnak akkor ne lehessen már kirekeszteni a részkláncsatából.
Azaz ha 1 vezérségre alkalmas ember van a klánban, akit a klánja megválasztott, indokolt lenne, hogy mindenképp Ő vezethesse a részklán seregeit is. Tehát a hadüzenetet kapott klán nevezhesse ki a részklán vezérségét ellátó országot.
Hasznos lehet ez akkor is, ha egyszerre támadják klánsereggel, és részklánsereggel az adott szövetséget.
|
Srácok asszem nem értik sokan, hogy mi a részklán.
A részklán akkor jön létre amikor elindul támadni! Akit éppen támad az nem részklán! Ez nagyon fontos! Az a pár ori akit támadnak csak akkor válik részklánná ha visszatámad. És egyáltalán nem biztos, hogy az a 3 ori fog visszatámadni akit éppen támadnak!
Példa:
Támadó részklán: Védőklán:
Támadó1 100K Védő1 100K
Támadó2 150K Védő2 150K
Támadó3 200K Védő3 200K
Nem támad:
Támadó4 100K Védő4 50K
Támadó5 150K Védő5 100K
Nem kötelező Védő1, Védő2, Védő3 orikkal visszatámadni és nem kötelező Támadó1,2,3 orikat visszatámadni! Lehethogy Védő1, Védő3 és Védő5 fogja visszatámadni Támadó1,2,és Támadó4 orikat.
|

09-07-2007, 22:04
|
Member
|
|
|
|
Monróbá előző posztja bebiztosította azt a vélemény, hogy ez az ötlet túl bonyolult a hódító rendszeréhez.
Steve`sfield (#324643)
|

09-07-2007, 22:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Monróbá előző posztja bebiztosította azt a vélemény, hogy ez az ötlet túl bonyolult a hódító rendszeréhez.
|
mert nem látod a gépeden, hogy mennyire egyszerű ha megjelenik  hiába nem vagy túl vizuális alkat  a tolvajok működése a szövik térkapuján keresztül jóval bonyolultabb mégis átlátja mindenki 
|

09-07-2007, 22:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nos erről van szó! Egyéniben most ha megy rád egy sereg és csak akkor veszed észre ha 1 körre van már akkor visszaütöd és kész. Klánnal ugyanez nem igaz, mert elbont és cseszheted nem tudsz visszatámadni! Ha beteszel egy mostani klánpontlistás rendszert akkor itt sem tudsz majd visszatámadni egy 1 körre lévő sereget. Ha nem teszel be pontlistát hanem maradunk az eredeti felvetésnél akkor az 1 körre lévő részklán is simán visszatámadható mielött a serege beérne.
|
Ok értem akkor tehát csapódás elött kell közvetlen az adott bontst elvégezni,ha jól értem,mint egyéniben most?!
u.i.:akkor teljesen az egyéni támadás pontlistáját ,aza a dinamikusat vennénk ehhez át.
Last edited by Cyby_; 09-07-2007 at 22:27..
|

09-07-2007, 22:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Ezt látnád. Mi ezen a bonyolult?  Csak X-elned kell
Klánháború hadüzenettel
saját klán .......támad?..................................cél pont klán..........kijelöl
1. steve ...........X ........................................ 1. monro
2. guttenberg ................................................2. ötletes............. X
3. rendőr...........X................................ ..........3. okoska..............X
4. akadémia.......X.................................. ........4. szép  ..............X
Részklán pontszáma: Célpontok pontszáma:
120.000 ....................... 123.000
Körtávolság:
2 kör
Támadás
Last edited by monro; 09-07-2007 at 22:35..
|

09-07-2007, 22:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
Ok értem akkor tehát csapódás elött kell közvetlen az adott bontst elvégezni,ha jól értem,mint egyéniben most?!
u.i.:akkor teljesen az egyéni támadás pontlistáját ,aza a dinamikusat vennénk ehhez át.
|
Ja én így gondoltam. Azt az oldalt látod majd amit az elöbb befirkáltam és a pontszámok az orik mellett az egyéni pontlista kattintáskor aktuális adatait tartalmaznák.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|