Quote:
Originally Posted by Sikoly
Ez szintén elítélendő dolog.Nem addig kell rengetni meg tolizni egy orit amíg egy másik gyenge elfuserált ori befér rajta.Láttam olyat hogy egy srác kb 8 mészáron volt túl úgy hogy semmit sem ártott a mészárlóinak.megkérdeztem az érintettektől miértis bántják ennyire csinált valamit talán?(óriás hadis ha támad krónikában láttam volna).Azt írta a tag hogy nem de a varinak is ütni kéne ezért még vagy 6 mészárt fog kapni a srác.Nem addig kell mészárolni valakit amíg a satnya vari beüti a 2X 1000 íjászával.Aki varinak áll fedezzen csak szépen és ne ilyen szemétséggel menjen előre!Az új szabályok szerint ez a 4 mészárlós ori valszín anarchban lenne már.Lehet olyan orit építeni ami MINDENEN átmegy.Azoksem igazán gondoltak bele talán milesz a másik oricval mután be hekizték!Annyi cucca maradt csak hogy bárki kitekizte és leütötte.
Magyarul teljsen jogos ha ilyesmiért anarch jár más játékának tönkretétele címén...
|
Szerintem ez egyíáltalán nem elitélendő dolog, a tolis elfünket máshogy nem tudtuk volna feljebb vinni, az orija nem elfuserált ori volt, hanem egy szépen kiépített, atombunki tolis elf, azért volt mellete 2 ork, hogy felpuhítsa a terepet, szerintem ez teljesen természetes