Quote:
Originally Posted by csofika
Kedves Alba! És az a valaki aki beüt miért üt be, ha én őt nem bántottam?
Száz szónak is egy a vége, vagy tolvaj, vagy hadis, vagy varis akcióval kezdődik egy csata.
Mitől erkölcstelenebb egy rengetés (főleg úgy, hogy úgyis rájönnek ki volt az), mint egy tolis vagy hadis akció?
Én, mint óriás a tolvajoka különben sem szeretem.
|
off
Csofika! a játék neve, mint láthatod, amikor belépsz a játékba: Hódító. Ebből mire következtetsz? nagy a valószínűsége, hogy harcolnak benne, területeket foglalnak. Ez nem a másik bántása, hanem a másik minnél feljebb jutása. Benne is van a leírásban, egyből a nyitóoldalon. szintenként kell a legmagasabbra jutni, hogy a legjobb legyél. ha nem is sikerül a legjobbnak lenned, akkor minnél jobb helyezést elérni, vagy amit te elvársz magadtól.
Továbbá: erkölcstelenség alatt legtöbbször az van értve, hogy míg a másik két akció az esetek nagyon nagy százalékában nyereségre megy, legyen az föld legfőképpen a hadisok esetén, a tolisok esetén nyersi, rúna, teki, pénz.
Lehet, hogy ezeknek vannak előkészületei, toli ill. variakciókkal, de a végjáték mindig ugyanaz. nyereség. ha a másik fél szenved tőle akkor is.
Csak egy kérdésre lennénk mindnyájan kíváncsiak. Hogy miért is írod oly sokszor, hogy rengetés, aztán agyő balra el. Még ha rá is jönnek? mi értelme van rengetni a körülötted lévő orikat? ha megtudják úgyis bosszú lesz a vége.
Valamint ebben mi a haszonszerzés? nehogy azt mondd, hogy a pontlistában így jutsz feljebb. ezt senki nem veszi be. pedig már leírtad ezt. 200 hekin rengethetnéd az atyaúristent is. akkor sem leszel bent az A-ban.
Ne haragudj meg, de ez nálad egy betegség?