|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
|
View Poll Results: Legyen-e Őszi párbajsorozat ?
|
|
IGEN legyen
|

|
17 |
85.00% |
|
NE legyen
|

|
3 |
15.00% |

09-06-2007, 14:16
|
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Szombatonként a levegőre menjetek, mert a sok gépezés megárt az egészségnek.
Én a Nem-re szavazok.
|

09-07-2007, 03:00
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Én a Nem-re szavazok.
|
Én vasárnap akarok a levegőre menni és szombaton meg gépezni akarok.
Párbajozni meg nem muszáj 
Bár jöhetnél egy párbajra téged hamar kiszúrna mindenki,mert te vagy a nagy rengető 
|

09-07-2007, 07:59
|
|
Banned
|
|
Longevity: 92%
|
|
Kedves Attila! A párbaj nem nekem való, mert nem bírják az idegeim, meg nincs idő varis orikat kiépíteni. Párbajban sajnos a tolis és hadis ori a jó. Tehát az nem nekem való játék.
|

09-07-2007, 11:17
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Kedves Attila! A párbaj nem nekem való, mert nem bírják az idegeim, meg nincs idő varis orikat kiépíteni. Párbajban sajnos a tolis és hadis ori a jó. Tehát az nem nekem való játék.
|
Akkor menyj innen el!
|

09-07-2007, 11:16
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Én a Nem-re szavazok.
|
Nehogy már megmond ki hova menyjen lama.
A párbajsorozat egy baromi jó ötlet visszahozni, csak meg kell szervezni, és kellenének rá jelentkezők.
Mellesleg ha nem neked való a párbaj, akkor nem a párbajjal van a gond, ahnem veled, hogy mégis erőltetted.
Vegyél be dupla adag Prozac-ot, és menyj a chat-es topicokba. A hódítós témákat meg felejtsd el örökre.
Csak azért nem kaptál még szerintem 1000-1200 pirospontot, mert nem lehet ilyen gyakran osztogatni.
|

09-07-2007, 11:19
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Csak azért nem kaptál még szerintem 1000-1200 pirospontot, mert nem lehet ilyen gyakran osztogatni.
|
Azért nincs annyi, mert a magamfajták már letiltották, és így nincs mire pirosat adni 
|

09-07-2007, 11:23
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Azért nincs annyi, mert a magamfajták már letiltották, és így nincs mire pirosat adni 
|
Igaz, csakhogy a lényeg pont nem ez.
Mert aki vágja, hogy mi a szitu, meg ért a hódítóhoz, meg értelmesen szól hozzá, az tök mindegy, hogy letiltja-e, vagy sem. Mert nem tud eltéríteni a hülyeséggel a saját jól bevált módszeredtől, illetve a szabályos játéktól.
De egy kezdő, aki idejön olvasgatni, hogy információt, és tudást szerezzen ahhoz, hogy elinduljon a játékban, az letiltani sem fogja tudni értelemszerűen, ezért nagyon káros, hogy minden fontos topic tele van szemetelve elmebeteg állat ötletekkel...
|

09-07-2007, 11:26
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Igaz, csakhogy a lényeg pont nem ez.
Mert aki vágja, hogy mi a szitu, meg ért a hódítóhoz, meg értelmesen szól hozzá, az tök mindegy, hogy letiltja-e, vagy sem. Mert nem tud eltéríteni a hülyeséggel a saját jól bevált módszeredtől, illetve a szabályos játéktól.
De egy kezdő, aki idejön olvasgatni, hogy információt, és tudást szerezzen ahhoz, hogy elinduljon a játékban, az letiltani sem fogja tudni értelemszerűen, ezért nagyon káros, hogy minden fontos topic tele van szemetelve elmebeteg állat ötletekkel...
|
Én azért annyit kinézek a többségből, hogy ha azt olvassa, hogy azért ne legyen párbajsorozat mert neki nem tetszik, akkor nem fogja komolyan venni utána.
Még ha eleinte komolyan is veszi, hamar rájön, hogy nem kéne 
|

09-07-2007, 12:27
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Én azért annyit kinézek a többségből, hogy ha azt olvassa, hogy azért ne legyen párbajsorozat mert neki nem tetszik, akkor nem fogja komolyan venni utána.
Még ha eleinte komolyan is veszi, hamar rájön, hogy nem kéne 
|
De ez csak egy a sok közül...
Pl amikor híreszteli, hogy mindenki indítson óriás varázslókat mindenhol, mert az aztán a kemény ori... Azt eprsze nem híreszteli mellé, hogy akárki akárhol darabokra tépi szinte akármivel...
|

09-07-2007, 12:31
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
De ez csak egy a sok közül...
Pl amikor híreszteli, hogy mindenki indítson óriás varázslókat mindenhol, mert az aztán a kemény ori... Azt eprsze nem híreszteli mellé, hogy akárki akárhol darabokra tépi szinte akármivel...
|
Erre is azt tudom mondani, hogy na és?
Egy kezdő úgy jön ide, hogy már van faja és személyisége, mire eljut odáig, hogy legyen 2. országa, addigra rájön arra, hogy ki mond okosakat, és ki nem
Viszont a vég nélküli offolásért Ati megbüntethetné nyugodtan 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|