|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
|
View Poll Results: Legyen-e Őszi párbajsorozat ?
|
|
IGEN legyen
|

|
17 |
85.00% |
|
NE legyen
|

|
3 |
15.00% |

09-07-2007, 11:23
|
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Azért nincs annyi, mert a magamfajták már letiltották, és így nincs mire pirosat adni 
|
Igaz, csakhogy a lényeg pont nem ez.
Mert aki vágja, hogy mi a szitu, meg ért a hódítóhoz, meg értelmesen szól hozzá, az tök mindegy, hogy letiltja-e, vagy sem. Mert nem tud eltéríteni a hülyeséggel a saját jól bevált módszeredtől, illetve a szabályos játéktól.
De egy kezdő, aki idejön olvasgatni, hogy információt, és tudást szerezzen ahhoz, hogy elinduljon a játékban, az letiltani sem fogja tudni értelemszerűen, ezért nagyon káros, hogy minden fontos topic tele van szemetelve elmebeteg állat ötletekkel...
|

09-07-2007, 11:26
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Igaz, csakhogy a lényeg pont nem ez.
Mert aki vágja, hogy mi a szitu, meg ért a hódítóhoz, meg értelmesen szól hozzá, az tök mindegy, hogy letiltja-e, vagy sem. Mert nem tud eltéríteni a hülyeséggel a saját jól bevált módszeredtől, illetve a szabályos játéktól.
De egy kezdő, aki idejön olvasgatni, hogy információt, és tudást szerezzen ahhoz, hogy elinduljon a játékban, az letiltani sem fogja tudni értelemszerűen, ezért nagyon káros, hogy minden fontos topic tele van szemetelve elmebeteg állat ötletekkel...
|
Én azért annyit kinézek a többségből, hogy ha azt olvassa, hogy azért ne legyen párbajsorozat mert neki nem tetszik, akkor nem fogja komolyan venni utána.
Még ha eleinte komolyan is veszi, hamar rájön, hogy nem kéne 
|

09-07-2007, 12:27
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Én azért annyit kinézek a többségből, hogy ha azt olvassa, hogy azért ne legyen párbajsorozat mert neki nem tetszik, akkor nem fogja komolyan venni utána.
Még ha eleinte komolyan is veszi, hamar rájön, hogy nem kéne 
|
De ez csak egy a sok közül...
Pl amikor híreszteli, hogy mindenki indítson óriás varázslókat mindenhol, mert az aztán a kemény ori... Azt eprsze nem híreszteli mellé, hogy akárki akárhol darabokra tépi szinte akármivel...
|

09-07-2007, 12:31
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
De ez csak egy a sok közül...
Pl amikor híreszteli, hogy mindenki indítson óriás varázslókat mindenhol, mert az aztán a kemény ori... Azt eprsze nem híreszteli mellé, hogy akárki akárhol darabokra tépi szinte akármivel...
|
Erre is azt tudom mondani, hogy na és?
Egy kezdő úgy jön ide, hogy már van faja és személyisége, mire eljut odáig, hogy legyen 2. országa, addigra rájön arra, hogy ki mond okosakat, és ki nem
Viszont a vég nélküli offolásért Ati megbüntethetné nyugodtan 
|

09-07-2007, 12:54
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Egy ilyen párbajban sztem, már énis résztvennék  ) De tényleg nelegyen több 6-óránál...
|

09-07-2007, 13:01
|
|
Guest
|
|
|
|
Belas
Ha te mész, megyek én is  Nehogy aszond el vagy hanyagolva

|

09-07-2007, 14:33
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Belas
Ha te mész, megyek én is  Nehogy aszond el vagy hanyagolva

|
Nemérzem ugy, mintha hanyagolnátok  )) Olvass m-forumot  )
|

09-07-2007, 13:26
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
[...] Egy kezdő úgy jön ide, hogy már van faja és személyisége [...]
|
Nem értek egyet. Pl én 3 év kihagyás után amikor visszajöttem, elfelejtettem, hogy nem lehet fórumolni friss oriból, és rákattintottam a külsőre. Csomó mindent akartam kérdezni, de nem kellett, mert itt találtam infót a súgóban olvasottak felett is.
Úgyhogy nagyjából leszűrtem, mi változott aközben, amíg nem voltam.
Szóval szerintem tök feltűnő az a " A külső fórum eléréséhez kattints ide." felirat.
Úgyhogy szerintem sok új játékos, akár infószerzés akár unaloműzés céljából kijöhet ide, ha nem is regel, de olvasgat itt. És le úgy kezdje, hgoy baromságot olvas, aztán persze amikor agyonverik sokszor, akkor a 2. orival már óvatosabb lesz, és szelektál, hogy amit olvas, az neki bejött-e, vagy sem.
De szerintem nem jó dolog kezdőként életed első orijával hatalmasat bukni...
Nem biztos, hogy beregelem a 2. orit egy nagy zakó után...
Amikor visszajöttem, engem is összetörtek nagyon 5/Q-ban.
Ha nem tudnám, hogy ez ez tök jó időtöltés, és egy tök jó játék, hát nem 100, hogy másodszor is nekivágtam volna. Főleg ha azért buktam volna meg, mert valaki másnak az idióta tanácsára hallgattam... Akkor még átverve is éreztem volna magam...
|

09-07-2007, 13:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Azért ma rengeteggel elörébb ment ez a téma...
Minden nap offoljunk 2 oldalt és máris királyabb lesz
Miért nem jó a 12óra?
Ha játszani akar valaki akkor játszon:P
Én 6órába se volnák minden percben se a 12-ben...
Ezért alap,hogy a hosszabb kell:P
6óra-ba belemegy egy reggeli+egy ebéd és már eltelt 1 belöle:P
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

09-07-2007, 14:31
|
|
Member
|
|
|
|
Miért nem jó a 12óra?
Ha játszani akar valaki akkor játszon:P
Én 6órába se volnák minden percben se a 12-ben...
Ezért alap,hogy a hosszabb kell:P
6óra-ba belemegy egy reggeli+egy ebéd és már eltelt 1 belöle:P
Én akkoris a 6-órára szavaznék  )) MIÉRT? Mert 12ora az rengeteg időt vesz el minden szombaton a család és más egyébb fontos dolgoktól...nem mintha a 6-óra nem de kevesebbett  )
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|