09-03-2007, 15:38
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Kis pont vagyok az 1A-ban, és nem akarok nagy ostobaságot írni, ezért még olvasok, gondolkodom, aztán majd megírom a tutit
Egyelőre ott tartok, hogy nem értem, miért kell néhány ember problémája miatt új szabályt hozni, de még csak szabályt módosítani is. Akik csak a fordulásig vannak az 1A-ban, azokat nem igazán érinti a probléma (3600 hektár környékén van a top 30%, és ez nagyon távol van a nagy klánok nagy országaitól), azok pedig, akik felfele törnek, oldják meg szabálymódosítás nélkül.
(Jó lenne tudni amúgy, hogy kb. hány ország van olyan gondban, hogy felfedezni már nagyon nem éri meg neki, ütnie viszont nincs kit; ha tényleg sok embernek van ilyen problémája, akkor érdemes vitatkozni, ha csak néhánynak, akkor szerintem indokolatlan bármilyen változtatás).
|
Kb 20-30 emberről van szó de nagyon kitartóan akarnak módosítani.Igazából engem nem fog érinten a téma mert énis csak fordulni járok A-ba.Ez annak lesz gond aki már kezdi beérni a nagyokat.Kérdésedre válaszolva nem érint sok embert.
|