Quote:
Originally Posted by Deni
Én nagyon örülnék neki, ha nem mindenki csak áldozatnak gondolná magát, hanem érezne magában annnyit, hogy elgondolkodjon azon, hogy nyugodtan lehet Ő is vadász.. elhiszem, hogy kényelmes azon keseregni, hogy bántani fognak.. de mi lenne, ha azt mondanátok, hogy támadni is tudtok..
|
nem arról van szó, hogy mindenki áldozatnak gondolja magát, hanem arról, hogy a nagyok ilyen szempontból kicsi eséllyel lehetnek azok.
persze lehet, hogy én is tudnék támadni, de nem nagyon látom értelmét, ha már a top30%-ban vagyok. viszont nem szeretném, ha folyamatosan leütnének onnan...
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Meg arra is lehet számitani, hogy egy 200k-s 2fős klán bevesz még 2embet és az első dolguk az lesz, hogy a te 400k-s klánodra menjenek rá stb. azért pont annyira lehet ezekre számitani, mint a nagyokra. annyi különbséggel, hogy a nagy még kevesebbet is fog vinni tőled 
|
hmmm... a nagy hogy is vinne kevesebbet? a 4 fős klán esetében a legnagyobb-legnagyobb arány 1:2 a
legjobb esetben, míg az egyfős klán esetében a
legrosszabb esetben (a támadó szempontjából). ezenkivül ha egy 2 fős klán bevesz még 2 orit, akkor máris 2 lesz a létszámkülönbség... vagy valamit én értek rosszul?
Quote:
Originally Posted by Arwen
Annyi a dolgod összesen, h aktív játékosokat kell gyűjteni, és minden körben nézni, hogy rátok áll-e vki. Ehhez sem pénzre, sem tudásra nincs szükség.
A "bárkihez beférő ország" éplistája olyan, hogy abból nem lehet bontani semmit. Ezzel már meg is tudod fogni, mert a te klánod a termelőépületeket simán letolja, és valszeg sikerül alákerülnöd. Ha ügyes vagy, még szembe is tudsz menni, és ő felülről ütött, te pedig alulról fogod. Mi itt a probléma?
Arra nem akarok kitérni, hogy a te több (x) fős klánodban x*4,294 milliárd fér el, a 300-400k-s ország pedig egyedül van, tehát nem tud pénzt kérni klántársaktól.
Ha védeni sem tudod, sem szembemenni, és még alábontani sem, akkor az 1/A nem neked való.
|
most megint csak azt tudom kérdezni, hogy a fanatikusok miért várják el mindenkitől, hogy ők is fanatikusok legyenek? személy szerint így is elég sok időt töltök el a játékkal, és nem szeretném, ha a nyaralásom vagy akár egy sörözés alatt is ezzel zaklatnának.
amúgy ha a támadást védeni sem tudom, sem szembemenni, és még alábontani sem, akkor az azt jelenti, hogy nem vettem észre... ha nem veszek észre egy támadást, akkor az 1/A nem nekem való. ezt így ebben a formában beírhatom a Hódítós kézikönyvbe, mint egy profi játékostól kapott tanácsot?
valószínűleg ezt a témát is fogom hagyni ezután, mert mint minden más 1/A-s beszélgetés, ez is kezd átmenni személyeskedésbe.

azt nem fogom megérteni, hogy egy adott problémára miért konkrét megoldást javasoltok? lehet, hogy jobb lenne megvitatni azt, hogy mik lehetnek a probléma forrásai, és milyen lehetséges módszerek lehetnének az orvoslásra... nem hiszem, hogy ez az egyetlen megoldás (a klánbalépéseknél a leadandó föld arányának csökkenése), és azt sem, hogy ez a legjobb.