|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-31-2007, 21:07
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Az viszont igaz, hogy a legnagyobb klánok vagyonával lehet leginkább ezt a lehetőséget kihasználni.
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Viszont a legnagyobb klánokban vannak a legnagyobb országok, akiket eleve sújt az 1/3-os móka, valamint az hogy ugyan területileg nagyobbak mint a kicsik (milyen meglepő  ), ám készpénz ugyanannyi fér beléjük, ami azért szerintem eléggé behatárolja a lehetőségeket.. amúgy ha egy nagy klánból kiválik pár ország és csinál kis klánt, akkor azokra a kis klánokra már rögtön kikerül a sérhetetlenség felirat? vagy nem értem.. a kisebb klánok nem tudják támadni őket? ne vicceskedjünk szerintem..
|
Deni, én nem arra gondoltam, hogy sérthetetlenek, hanem arra, hogy az ilyen akciókhoz sok pénz, nagy vagyon kell, ami leginkább a top klánoknak van, tehát ők tudják az ilyen akciókat leginkább finanszírozni.
Egér a sajton... (#3744)
|

08-31-2007, 21:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Deni, én nem arra gondoltam, hogy sérthetetlenek, hanem arra, hogy az ilyen akciókhoz sok pénz, nagy vagyon kell, ami leginkább a top klánoknak van, tehát ők tudják az ilyen akciókat leginkább finanszírozni.
|
szerintem ezzel megnőhetne a kisebb klánok közötti tagvándorlás is, "kölcsönszerződések" ilyesmi.. és ehhez nem kell nagy tőke..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

08-31-2007, 21:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Viszont a legnagyobb klánokban vannak a legnagyobb országok, akiket eleve sújt az 1/3-os móka, valamint az hogy ugyan területileg nagyobbak mint a kicsik (milyen meglepő  ), ám készpénz ugyanannyi fér beléjük, ami azért szerintem eléggé behatárolja a lehetőségeket.. amúgy ha egy nagy klánból kiválik pár ország és csinál kis klánt, akkor azokra a kis klánokra már rögtön kikerül a sérhetetlenség felirat? vagy nem értem.. a kisebb klánok nem tudják támadni őket? ne vicceskedjünk szerintem..
|
ne keruljon fel semmilyen serthetetlenseg, csak annak hogy beverik oket a mai rendszer szerint ara van. ez pedig 1re novekvo. ugyanis a ki/belepkedes miatt +1% fold leadando. nem hiszem, hogy ez veletlenul lett igy kitalalva.
a visszatamadasrol meg annyit, hogy a kisebb klanok talan nem neznek minden korben tavolt. es mondjuk hajnal 4-5-kor szepen aluszkalnak es nem fognak visszautni. sztem a visszakiseres inkabb a legkevesbe valoszinu az a-ban. pl a beutes utan mar szinte lehetetlen, akkora pontszambeli ugras lesz a 2 klan kozott.
ugyhogy inkabb csak azt a pillanatot lehetne elcsipni amikor a beutes meg nem tortent meg, tehat a sereg uton van. ez altalaban mindossze 1 ora...
es meg ezt is ki lehet kuszobolni, ugy, hogy a seregkikuldes utan a tamado fel akar tobbszaz epuletet bont le - vagy akar tobb ezret ha jo nagy az ori merete - es igy a 2 kor helyett mindjart kello tavolsagra kerul a vedekezo oritol.
ugyhogy vicces vagy sem, de a kisebb klanoknak nem biztos hogy futja ekkora bontasokra ugy hogy kozben meg le is fogjak oket csapni hekire.
|

08-31-2007, 21:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
a visszatamadasrol meg annyit, hogy a kisebb klanok talan nem neznek minden korben tavolt. es mondjuk hajnal 4-5-kor szepen aluszkalnak es nem fognak visszautni. sztem a visszakiseres inkabb a legkevesbe valoszinu az a-ban. pl a beutes utan mar szinte lehetetlen, akkora pontszambeli ugras lesz a 2 klan kozott.
...
ugyhogy vicces vagy sem, de a kisebb klanoknak nem biztos hogy futja ekkora bontasokra ugy hogy kozben meg le is fogjak oket csapni hekire.
|
amiket most mondasz, ezek általános dolgok 1/A-ra nézve.. ehhez nem kell sem egy nagy klán sem nagy ori.. no meg aztán az olyan klán, aki nem oldja meg a távolt éjjelre is, az eleve ne sértődjön meg ha beverik..
de kb olyan szinten tiltakoztok az ötlet ellen, mintha naponta csinálnának a nagy klánok kisklánlokat, hogy zaklassák a kisebbeket..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

08-31-2007, 21:51
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Deni:
a Nagy klánba nem kell más mint nagy raktár 80% nyi barak mindenbe.
pár millió gabona amit a nagy klánbol kilépő ori nagy tőkével meg is tud csinálni.
de a kis klánba van tanya könyvtár kovács és nem hinném hogy fair lenne ezekkel szembe.
Meg Deni ha neked is olyan klánba kellene belépned ahol nincs töke az kicsit gázas lenne hiddel.
mi is termelünk 1000L hogy
Meg pláne ok belessz hozva ez a klánba lépés csökkenése
Ha...
plussz be lessz hozva az az ötlet is hogy ne lehessen hiénázni na az kicsit erös lenne.
Mert van erröl is ugy tudom topik.
igy össze vonva csakis a nagyokat fogják segitteni ez a 2 behozatala.
|

08-31-2007, 22:42
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Hello!
Hát még szerencse hogy nincs nap mint nap egy-egy újabb nagyklánból kivált ori... ép ez az ami nem kéne  Elöbb utobb kialakulna egy TOP mi behozhatatlan, és most nem a TOP 3... Az alakúlna ki 1-2 év alatt mint a Román meg az Angol 1/A-ban csak több résztevővel. Aki fent van nem nagyon akar fordulni,aki lent van annak meg nagy meló felérni arra a pár helyre ahonét fordulni lehet, és mikor odaér egy ijen húzással leverik. A nagy klánok meg felvisznek azt akit akaranak, és akkor majd az fordul, akár úgy hogy kiválik 1-2 ori a nagy klánból beál hozzájuk az adott ori vagy orik, és akkor már 10 fős klánok ellen is mehetnek, jó nem 6k hekit visznek majd mint anó Monróék...
Személyes tapasztalat.. még 4500 1/a-ás kör sincsa hátam mögöt... szóval zöld fülű vagyok itten. Egy jóideg 2fős klánban voltam, majd kiegészűltünk 3 fősre. Enyhén szólva nem letünk milliárdosok. Minden heki számított, a 2948 heki fölötti fullos fedezésre több komolyan gyűjtenünk kellet. Naná hogy ellenzem hogy fordulás közelébe érve, vagy mikor elég nagy a kisklán értéke... jöjön egy egyfős klán földelni. A kisklánból végűl a Szkarába kerűltem (túdom egyesek máris húrrognak), és onantól tulajdonképne dínom-dánom volt, csak az én tapasztalatlansgomon múlt hogy olyan lassan haladtam fel. Azt kell hogy modjam, ijen feltételekkel persze hogy a nagyklánoknak lenen előnye ebből, a fent említett kb 2 hetenként mennének a kisebb, (valószínűleg) tapasztalanatlabb (valószínűleg) nem milliárdos klánok ellen a 10fős klánok.
Szerintem a fedezéshez szükséges katonák emnyiségét kéne csökkenteni, még tán ez a képlet ismaradhatna mi van csak könyíteni rajta.
|

08-31-2007, 23:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Szerintem tolts el 2k kort az 1/A a topban, es aztan mondj ujra velemenyt, hogy milyen konnyu, vagy nehez
De azert erdekes, hogy epp te foglalkozol vele, aki nem is tudom hany eve jatszik, de meg egyszer nem lattalak 1/A-ban 
|
talán mert én már akkor az A-ba jártam amikor te még nem is játszottál?
Persze nem értem mér személyeskedsz megint, ezek szerint még nem tanultál itt annyit , h személyeskedés nélkül győz meg arról, h le akarsz járkálni kissebb klánokat ütögetni és ezt itt mindenki hagyja jóvá?
Ott a 3 nagy klán, 1 lefordult, van más megoldás tessék mnt-t bontani és nem a kicsikre pályázni...
De mondom nekem még mindig teccik az ötlet de más miatt... és 4k körönként lenne megfelelő... Cyby is aszem 13-14k kört töltött el...
Last edited by LotR; 08-31-2007 at 23:24..
|

08-31-2007, 23:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Ott a 3 nagy klán, 1 lefordult, van más megoldás tessék mnt-t bontani és nem a kicsikre pályázni...
|
Hányszor mondjam még el, hogy fizikailag lehetetlen kláncsatáznunk, mert 5 milla pont az átlagos távolság a klánok között? Ha nem törjük több részre a nagyokat (ami a jelenlegi egyre több föld leadásával járó rendszerben aligha valószínű) ezért az egyetlen csatáért, akkor nem fogunk tudni csatázni.
Quote:
Originally Posted by LotR
Cyby is aszem 13-14k kört töltött el...
|
Mit számít hogy Cyby mennyit töltött el az Aban? Ez 1,6 év!

09-01-2007, 00:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Hányszor mondjam még el, hogy fizikailag lehetetlen kláncsatáznunk, mert 5 milla pont az átlagos távolság a klánok között? Ha nem törjük több részre a nagyokat (ami a jelenlegi egyre több föld leadásával járó rendszerben aligha valószínű) ezért az egyetlen csatáért, akkor nem fogunk tudni csatázni.
Mit számít hogy Cyby mennyit töltött el az Aban? Ez 1,6 év!
|
Annyit számít, h a javaslat a meglévő topkörökhöz vonatkozott ( és sztem a topklán tagjai már tevezhetnék is a k2-3x-i ki-be lépéseket), persze Te felvetetted h legyen 1 számláló a bevezetéstől és mindenki 1-ról indul ( ai megjegyzem bonyolítja a játékot), de máris szimpibb a dolog és akkor a 2k kör reális...
Annyit számít, h aki játszik A-ba nem honapokba gondolkodik, hanem évekbe...
Én eméxem arra mikor Wandékat szidta mindenki, h elérhetetlenek...
kérdem én leszedték őket?
Deni talán nem a szívedcsücskeit kéne vakon támogatni a HSZ-eiddel hanem picit tényleg átlátni.
Amúgy mindig is értékeltem azokat a javaslatokat amelyek, csak 1 önző saját szemszögből születtek a saját jelenlegi gondjaim megoldására...
Grat Gyula legalább te bevallod, h neked azért tetszik az ötlet, h legyen lehetőséged az elfeddel feljebb menni 

09-01-2007, 00:20
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
gyula, ha nem haragszol 3 ev massziv hodozas utan, ami alatt napi minimum 10-20 belepest takar, talan mar nem kene sugot olvasgatnom. nagyon jol tudom, hogy mikor lesz 0 heki a klanutes vegeredmenye. viszont hadd kerdezzem meg, hogy ha ugyis 0 lenne az eredmeny, akkor vajon remedy miert akarna kilepni az 1ik topklanbol, hogy usson nehanyat? hogy megmutathassa milyen az amikor ut 3-4szer 0-t? ugyan mar... termeszetesen azert, hogy beverjen egy 2-3 oris klant, akik osszerteke annyi mint az o orija. tehat a celpont a 1ertelmuen kisebb klanok. es nem kene hulyenek nezni az embert, amikor ezt kifogasolja. nem csak az a csoport 20-30 felso orija ismeri a sugot.
az a csoport nemcsak a tobb tizezer hekis orszagoke. es ez igy van jol.
|
Te ennyire .... vagy, tenyleg? Azt hiszed, azert nyitottam ezt a topicot, mert en ki akarok lepni egyeniben, es utni akarok? Akkor kerlek, mutass egy olyan klant egyeniben, akiktol egyedul nem 0 foldet hoznek...
Ha nem tudsz, fogd be a szad, es ne irkalj alaptalan hulyesegeket. Koszi.
Ja, es ez Lotrnak szol, o is csak az tudja hajtogatni, hogy en akarok utni. En pl nem is tudok, fogjatok mar fel
Ugy latom Sati es Synkel utan Lotrnak es Smoothnak is fel kell kerulnie a mellozott listamra, mert egyszeruen felidegesitenek a butasagaikkal
Jelzem, en innentol ki is vonultam, mert csak par ember latja at mirol van szo, a tobbieket pedig ugysem lehet eltantoritani a "jaj, csunya nagy orik, megint olyan szabalyokat akarnak hozni, ami csak nekik jo" szovegtol. 
Last edited by Remedy; 09-01-2007 at 00:38..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|