|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-31-2007, 11:23
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Szerintem meg épp ezért lett beszigorítva...
És ezért j a 4k kör mer ilyenre nehezen adna lehetőséget, de arra h vkit ki tegyenek szk-ra , vagy egyéb esetekre pont jó lenne...
|
Szerintem tolts el 2k kort az 1/A a topban, es aztan mondj ujra velemenyt, hogy milyen konnyu, vagy nehez
De azert erdekes, hogy epp te foglalkozol vele, aki nem is tudom hany eve jatszik, de meg egyszer nem lattalak 1/A-ban 

08-31-2007, 11:33
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
[Nem szóltam. Én néztem el valamit!]
Last edited by Pax Hungaricum; 08-31-2007 at 12:53..
|

08-31-2007, 11:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Nem értem, hogy olyanok miért szólnak a témához, akik (beírásaik alapján) még nem sűrűn jártak A-ban, de az hagyján, hogy nem jártak ott, még súgót sem hajlandók olvasni.
ÉN továbbra is jó ötletnek tartom, hogy bizonyos számú topkör után a klánbalépéshez szükséges földleadás %-a csökkenjen.
Viszont továbbra is keveslem a leadás 500hekiben történő maximalizálását.
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

08-31-2007, 23:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Szerintem tolts el 2k kort az 1/A a topban, es aztan mondj ujra velemenyt, hogy milyen konnyu, vagy nehez
De azert erdekes, hogy epp te foglalkozol vele, aki nem is tudom hany eve jatszik, de meg egyszer nem lattalak 1/A-ban 
|
talán mert én már akkor az A-ba jártam amikor te még nem is játszottál?
Persze nem értem mér személyeskedsz megint, ezek szerint még nem tanultál itt annyit , h személyeskedés nélkül győz meg arról, h le akarsz járkálni kissebb klánokat ütögetni és ezt itt mindenki hagyja jóvá?
Ott a 3 nagy klán, 1 lefordult, van más megoldás tessék mnt-t bontani és nem a kicsikre pályázni...
De mondom nekem még mindig teccik az ötlet de más miatt... és 4k körönként lenne megfelelő... Cyby is aszem 13-14k kört töltött el...
Last edited by LotR; 08-31-2007 at 23:24..
|

08-31-2007, 23:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ott a 3 nagy klán, 1 lefordult, van más megoldás tessék mnt-t bontani és nem a kicsikre pályázni...
|
Hányszor mondjam még el, hogy fizikailag lehetetlen kláncsatáznunk, mert 5 milla pont az átlagos távolság a klánok között? Ha nem törjük több részre a nagyokat (ami a jelenlegi egyre több föld leadásával járó rendszerben aligha valószínű) ezért az egyetlen csatáért, akkor nem fogunk tudni csatázni.
Quote:
Cyby is aszem 13-14k kört töltött el...
|
Mit számít hogy Cyby mennyit töltött el az Aban? Ez 1,6 év!

09-01-2007, 00:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Hányszor mondjam még el, hogy fizikailag lehetetlen kláncsatáznunk, mert 5 milla pont az átlagos távolság a klánok között? Ha nem törjük több részre a nagyokat (ami a jelenlegi egyre több föld leadásával járó rendszerben aligha valószínű) ezért az egyetlen csatáért, akkor nem fogunk tudni csatázni.
Mit számít hogy Cyby mennyit töltött el az Aban? Ez 1,6 év!
|
Annyit számít, h a javaslat a meglévő topkörökhöz vonatkozott ( és sztem a topklán tagjai már tevezhetnék is a k2-3x-i ki-be lépéseket), persze Te felvetetted h legyen 1 számláló a bevezetéstől és mindenki 1-ról indul ( ai megjegyzem bonyolítja a játékot), de máris szimpibb a dolog és akkor a 2k kör reális...
Annyit számít, h aki játszik A-ba nem honapokba gondolkodik, hanem évekbe...
Én eméxem arra mikor Wandékat szidta mindenki, h elérhetetlenek...
kérdem én leszedték őket?
Deni talán nem a szívedcsücskeit kéne vakon támogatni a HSZ-eiddel hanem picit tényleg átlátni.
Amúgy mindig is értékeltem azokat a javaslatokat amelyek, csak 1 önző saját szemszögből születtek a saját jelenlegi gondjaim megoldására...
Grat Gyula legalább te bevallod, h neked azért tetszik az ötlet, h legyen lehetőséged az elfeddel feljebb menni 

09-01-2007, 00:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Grat Gyula legalább te bevallod, h neked azért tetszik az ötlet, h legyen lehetőséged az elfeddel feljebb menni 
|
Miért? Neked mi a célod a játékban? A "ki gyűjti be a legnagyobb fedezési arányt" című játék nyertesét levélben értesítjük (ahogy elnézem sorsolás lesz, annyira szoros a befutó mezőny) 

09-01-2007, 00:37
|
 |
Member
|
|
|
|
elnézést én 4k kört töltöttm el,a szkara töltött el 14007kört a Aba nem keverni,sztem nem véletlen lett behozv ah a tagok ki-be lépése földleadással járjon,mert régen ugy hallotam h mindneki ment minnden fele és ütötték a gazdag klánok akicsiket,gondolom azértlett behozva és ezt tartsuk szem elött!
inkább Arwyl ötletét támogatom,h afedzeés módositást javitsuk,h pl egy egy ori rá birjon fedezni a cáélpontraés ne 500-1mila kati fokozással menjen rás az elszele l pl 200k kati lefokozásával!
Ha vki nem ért velem egyet fejts eki avéleményét kérem szépen!
|

09-01-2007, 01:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
elnézést én 4k kört töltöttm el,a szkara töltött el 14007kört a Aba nem keverni,sztem nem véletlen lett behozv ah a tagok ki-be lépése földleadással járjon,mert régen ugy hallotam h mindneki ment minnden fele és ütötték a gazdag klánok akicsiket,gondolom azértlett behozva és ezt tartsuk szem elött!
inkább Arwyl ötletét támogatom,h afedzeés módositást javitsuk,h pl egy egy ori rá birjon fedezni a cáélpontraés ne 500-1mila kati fokozással menjen rás az elszele l pl 200k kati lefokozásával!
Ha vki nem ért velem egyet fejts eki avéleményét kérem szépen!
|
Sorry a pontatlanságért....
Igazad van, régen mindenki mindenfelé járt, én a kötelező 1k kört töltöttem el ott, és közben bejártam a nagy klánok javát őket segítve, így úgy amúgy...

09-01-2007, 06:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
elnézést én 4k kört töltöttm el,a szkara töltött el 14007kört a Aba nem keverni,sztem nem véletlen lett behozv ah a tagok ki-be lépése földleadással járjon,mert régen ugy hallotam h mindneki ment minnden fele és ütötték a gazdag klánok akicsiket,gondolom azértlett behozva és ezt tartsuk szem elött!!
|
Te Cyby, ne túlozzál lécci 
Ha mondjuk most 5%-ot kellene leadnom klánba lépésnél, és lehúzok 2k kört a topban, akkor ez csökkenne 4%-ra.. ez szted mennyire késztetne olyan hú de nagy ki-beugrálásra? 
maximum az lenne, hogy 4k körönként lennék egy ki-belépéssel egálban..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|