Most csak azért vagyok így mert a rendes környékünkön(600) sok a gnóm vari és az átózásuk ellen építettem át magam ebbe a felállásba. Pár napja még több íj volt több toli és sokkal kevesebb vari. De itt a dilema viseljem a sokkal nagyobbak ütését vagy védjem a tolik gyilkolását ami egy félelfnél fontos feladat. Azért nyitottam ezt a topicot, mert a normál környékem nem probléma, csak kellemetlen amikor ekkora erőfölénnyel jócskán 1000 heki feletti orikkal közbeszólnak a játék rendes menetébe. A környékünkön rendesen megy az adok kapok, ki lehet játszani mindent, de ez kicsit mellbevágott. Ami a másik gond hogy a két hadisunk ló/íj felállásban vannak és ez normál körülmények között bőven elég. 600 hekin senki sem tudott eddig beütni engem és a varit, a hadisokkal előfordult de ők könnyen visszaszerzik. Amire célozni akarok, hogy 1000 heki felett már rég 3 ban kéne lenniük nem itt, megoldhaó hogy mi is felmenjünk annyira de akkor ha lépni akarok több hétre szabira kéne tenni az orit, hogy ne legyen több 600náll.
|