|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

08-26-2007, 23:47
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
600 hekin van 8k íjam toronyban 5k varim 6k tolim ennek ellenére beütnek. Akik meg a max heki közelében vannak tehetetlenek velem és a szövimmel szemben szemben, de ezek nem max körül vannak, örülnék ha valaki végigolvasná amit írok, mielött ilyeneket ír. "Szomorúnak tarom hogy egy 600 heki/oris szövivel nem tudod megvédeni magad egy 1500 heki/oris szövivel szemben" te hogy csinálnád okoska?
|

08-26-2007, 23:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by szajonara
te hogy csinálnád okoska?
|
Az okoska nem tudom,hogy csinálná  ,de én csak annyit tudok mondani ,hogy pehhed van sajna,hogy gyorsan felmentél maxra 
|

08-26-2007, 23:57
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
szóval van szövid is, szuper. négy ország össze kell, hogy dobja a sereget egy körre, amikor állításod szerint 20 körökre jönnek ki, szóval jóval előre tudtok rá készülni. a hangnemedet meg kérlek mellőzd velem szemben.
mfként így csinálnám 45% barakk elittel 10% torony íjjal, szövibe nem tudom elhinni, hogy nem tudjátok megfogni, egyszerűen lehetetlen.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

08-27-2007, 00:04
|
Junior Member
|
|
|
|
Bocs a hangnem miatt, de látom nem egy malomba öllünk, azt írtam 20-30k lóval jönnek, amikor ütöttek 14k íly volt az orimban ez a max amit mozgosítani lehet 50% segítségküldéssel, mi 1toli én, 1vari, 2 hadi felállásban vagyunk, ha volna annyi íly a szövibe hogy megfogjon 30k lovat mit amivel utoljára jöttek akkor a hadisok már nem lennének hadisok többé, és mint ahogy kiemeltem többször nem a max heki körüli emberekkel volt a gond hanem a max háromszorosával.
|

08-27-2007, 00:09
|
Member
|
|
|
|
tisztában vagyok mindennel, amit írtál, ezért mondom, hogy szomorúnak tartom, hogy egy szövetség 600 hekin nem tud megfogni 30k lovat.
segítségül leírtam amit, hadikba 45-10, ha meg ragaszkodtak a vari/toli full íjjhoz, ami fentebb nem valószínű, hogy érdemes, akkor a vari is átnyomhatja beléd az íjjait. nem tudom h 600 hekin mennien ugranának rá azonnal, de a hadikból könnyebb. ha van sok pénzed, a full íjjad mellé veszel 1k elitet kv közbe, behívod a hadiktól az eliteket és kirakod a piacra az 1k elitet, így elitek is védik az országodat.
ennél többet nem tudok segíteni, sok sikert a védéshez!
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

08-27-2007, 00:41
|
Junior Member
|
|
|
|
Most csak azért vagyok így mert a rendes környékünkön(600) sok a gnóm vari és az átózásuk ellen építettem át magam ebbe a felállásba. Pár napja még több íj volt több toli és sokkal kevesebb vari. De itt a dilema viseljem a sokkal nagyobbak ütését vagy védjem a tolik gyilkolását ami egy félelfnél fontos feladat. Azért nyitottam ezt a topicot, mert a normál környékem nem probléma, csak kellemetlen amikor ekkora erőfölénnyel jócskán 1000 heki feletti orikkal közbeszólnak a játék rendes menetébe. A környékünkön rendesen megy az adok kapok, ki lehet játszani mindent, de ez kicsit mellbevágott. Ami a másik gond hogy a két hadisunk ló/íj felállásban vannak és ez normál körülmények között bőven elég. 600 hekin senki sem tudott eddig beütni engem és a varit, a hadisokkal előfordult de ők könnyen visszaszerzik. Amire célozni akarok, hogy 1000 heki felett már rég 3 ban kéne lenniük nem itt, megoldhaó hogy mi is felmenjünk annyira de akkor ha lépni akarok több hétre szabira kéne tenni az orit, hogy ne legyen több 600náll.
|

08-27-2007, 00:54
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nem kell szabira tenni, csak le kell bontani a 600fölötti területet. Ha zavar, akkor fel kell menni, és visszavágni.
Vagy elviselni, hogy levernek napi 18hektárt: kb 20milliós kár, na bumm.
|

08-27-2007, 00:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szajonara
Most csak azért vagyok így mert a rendes környékünkön(600) sok a gnóm vari és az átózásuk ellen építettem át magam ebbe a felállásba. Pár napja még több íj volt több toli és sokkal kevesebb vari. De itt a dilema viseljem a sokkal nagyobbak ütését vagy védjem a tolik gyilkolását ami egy félelfnél fontos feladat. Azért nyitottam ezt a topicot, mert a normál környékem nem probléma, csak kellemetlen amikor ekkora erőfölénnyel jócskán 1000 heki feletti orikkal közbeszólnak a játék rendes menetébe. A környékünkön rendesen megy az adok kapok, ki lehet játszani mindent, de ez kicsit mellbevágott. Ami a másik gond hogy a két hadisunk ló/íj felállásban vannak és ez normál körülmények között bőven elég. 600 hekin senki sem tudott eddig beütni engem és a varit, a hadisokkal előfordult de ők könnyen visszaszerzik. Amire célozni akarok, hogy 1000 heki felett már rég 3 ban kéne lenniük nem itt, megoldhaó hogy mi is felmenjünk annyira de akkor ha lépni akarok több hétre szabira kéne tenni az orit, hogy ne legyen több 600náll.
|
Elég ha elbontod a 600 heki feletti részt, és léphetsz
|

09-06-2007, 08:59
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
átolvastam végig 2x  ))
30 ezer pacit meg kell hogy fogjon egy szövi  ))
amugy poénbol hazakisérném  )
ö lefele max 20 hekit visz de felfele??  )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|