|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-26-2007, 07:45
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
és majd 1 körön át mondjuk 2/B topjában olyan hülye szined lesz mint a védett országoknak, h ha valaki nem az ellenséged, csak épp nézi a pontlistát, felfigyeljen rád, és ha esetleg egy szétvert országgal érkezl vissza akkor legyél az 1 kör lejárta után közveteln áldozat? akin azelőtt láthatósági mellény volt, nehogy valaki szem elől tévessze?
|

08-26-2007, 09:20
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
és majd 1 körön át mondjuk 2/B topjában olyan hülye szined lesz mint a védett országoknak, h ha valaki nem az ellenséged, csak épp nézi a pontlistát, felfigyeljen rád, és ha esetleg egy szétvert országgal érkezl vissza akkor legyél az 1 kör lejárta után közveteln áldozat? akin azelőtt láthatósági mellény volt, nehogy valaki szem elől tévessze?
|
Ebben a formában igazad van. Ugyanakkor nekem tetszik az irány amerre Asher tapogatózik: ha macerás kiszűrni a scripteket, tegyük valamilyen formában értelmetlenné a scriptelést.
|

08-26-2007, 09:31
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ebben a formában igazad van. Ugyanakkor nekem tetszik az irány amerre Asher tapogatózik: ha macerás kiszűrni a scripteket, tegyük valamilyen formában értelmetlenné a scriptelést.
|
a figyelést ez sem teszi értelmetlenné! csak 1 körig vagy védett, és igaz az annyira elég h feltedd a védővarikat, de ha szétverték már előtte is az országod, ergó le vagy gyengülve(ez logikus, hisz különben nem figyelnének, márlegalábbis számomra)azaz 1 kör védelem semmit sem ér!
|

08-26-2007, 09:40
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
a figyelést ez sem teszi értelmetlenné! csak 1 körig vagy védett, és igaz az annyira elég h feltedd a védővarikat, de ha szétverték már előtte is az országod, ergó le vagy gyengülve(ez logikus, hisz különben nem figyelnének, márlegalábbis számomra)azaz 1 kör védelem semmit sem ér!
|
A szabadsággal kapcsolatos megbeszéléseket tessék átköltöztetni a szabadsággal kapcsolatos témába, ez a téma nem arról szól. Köszönöm.
Szabadságról szóló téma itt:
Rég Szabin lévő orik.
|

08-26-2007, 11:18
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
akkor még egyszer utoljára hátha megfog még valakit, az eddigi irkálásaim arról szóltak, hogy
"ha macerás kiszűrni a scripteket, tegyük valamilyen formában értelmetlenné a scriptelést."
a többi az csak lehetséges megvalósítása ezeknek...
illetve hosszútávon javaslom a rendszer erős felülbírálását (és most lehet mondani, hogy mit okoskodik ez itt a maga tucatnyi posztjával meg hogy piros, ha nem akarjátok, nem halljátok meg amit mondok...) de szerintem fura dolog szétválasztani a témákat ennyire...nagyon sok összefügg, vagy látszólag nem is függ össze, de ugyanaz a fejlesztés megoldás lehet mindkettőre (háromra).
na megint szűkszavú voltam, a lényeg mégegyszer, amiről dönteni kéne:
"ha macerás kiszűrni a scripteket, tegyük valamilyen formában értelmetlenné a scriptelést."
|

08-26-2007, 11:22
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by asher
na megint szűkszavú voltam, a lényeg mégegyszer, amiről dönteni kéne:
|
Valójában erről már a legelső beírásban ott a javaslat, úgyhogy nem tudom mit értesz az alatt, hogy macerás kiszűrni a scripteket. Nem az, le van írva rá a tökéletes megoldás. Ez a téma ennek a nem macerás, hanem tökéletes megoldásnak a véleményezéséről szól. Nem a szabadságról, amiről külön téma van, és semmi köze a scriptekhez.
|

08-26-2007, 11:45
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
akkor bocs.
akkor félreértettem, nekem úgy tűnt arról van szó hogy jajj hogy oldjuk meg, jajj ez se jó az se jó...ha megtudjátok oldani, akkor nosza rajta
mentségemre szóljon, hogy könnyű összecserélni a "jajj nem tudom megoldani"-t és a "jajj nem így kéne megoldani"-t, hisz mind a kettő, "jajj ez így nem lesz jó"-ként hangzik.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|