Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > PC (hardver, szoftver, játékok stb.)
Register Stats Members List Today's Posts

PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb.

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-28-2007, 13:20
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Ati a szerződés szegés nem él, mivel nem tudott róla
Precedens értékű ítélet volt már ezügyben: nem hatott meg senkit, hogy azt állította, nem tud róla, hogy más is használja a gépét/netét.

Quote:
Amugy nekem már több mint 1 napja saját netem van a "kedvenc" szolgáltatódtól
Mit mondjak percenként kell rá ujra csatlakozni, hülyét is kapok tőle...
Ez melyik? Jelentsd be hibára, ez nem normális dolog. Nekem még a Vodafonos net is teljesen jól bírja, amikor azt használom. A 3G pedig valami isteni sebességet ad.
Old 07-28-2007, 13:46
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Precedens értékű ítélet volt már ezügyben: nem hatott meg senkit, hogy azt állította, nem tud róla, hogy más is használja a gépét/netét.

Ez melyik? Jelentsd be hibára, ez nem normális dolog. Nekem még a Vodafonos net is teljesen jól bírja, amikor azt használom. A 3G pedig valami isteni sebességet ad.
Lekopogom amióta leírtam , meg rámentem a voda oldalára és ott nézelődtem hiba javító dolgok utána, egyenlőre megjavult.)

Mondta a csákó ,h lehet csak ma este lesz jó ( a zserz.-be 48 óra), de akkor hogyan működött idáig? igaz percenként kellett csatlakozni, lehet direkt ledobott...

Precedens nincs Mo-on Ati
De ha tényleg született ilyen ítélet akkor nyertél, elismerem, mert akkor tényleg kárt okoztam és akkor bűn.
Persze érdekelne, hogy ott nem-e azért lett belőle ügy mert irreálisan használta a netet= azaz letöltő programokat használt a betolakodó?
Ha így van akkor még mindig nem nyertél, mert a normális net használat esetén nincs bűncselekmény...

(erre hogy küldeném meghall a net pff..)
Old 07-28-2007, 13:48
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Precedens nincs Mo-on Ati
Magyarországon erre valószínüleg nem volt még. Környező országokban voltak hasonló esetek. Az EU-ban voltak. És akkor már ha választani lehet, akkor inkább az amerikai ítéletek, mint ez európaiak... Ez utóbbiak szerintem igen eltúlzottak sok esetben.
Old 07-28-2007, 14:07
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Magyarországon erre valószínüleg nem volt még. Környező országokban voltak hasonló esetek. Az EU-ban voltak. És akkor már ha választani lehet, akkor inkább az amerikai ítéletek, mint ez európaiak... Ez utóbbiak szerintem igen eltúlzottak sok esetben.
Nos a magyar jogrendszer pedig inkább az eu-i -hoz hasonul...
Old 07-28-2007, 15:38
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Nos a magyar jogrendszer pedig inkább az eu-i -hoz hasonul...
Én is ettől félek. A németek valami hihetetlen szigorú szabályozásokkal rendelkeznek. Aminek mondjuk a nagyrésze a technológiával szembeni tudatlanságból fakad.
Old 07-31-2007, 22:23
LotR LotR is offline
Member

El is felejtettem írni, de ugyis tudod, te nyertél
Old 08-08-2007, 09:40
Lyra Lyra is offline
Member

Quote:
Én is ettől félek. A németek valami hihetetlen szigorú szabályozásokkal rendelkeznek. Aminek mondjuk a nagyrésze a technológiával szembeni tudatlanságból fakad.
Hmmm, véleményem szerint inkább kórós paranoiából fakad... Bármennyire töröm a fejem nem ismerek olyan németet aki ebben ne szenvedne. Néha röhelyes, de amikor előrehaladást kellene produkálni akkor nem annyira az, mert az élő fába is belekötnek....
Reply With Quote
Old 08-15-2007, 11:58
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

Hadd pofázak bele egy csöppet

Tilos a netet megosztani lakáson kivül. Azaz te jogtalanul használod más netjét)
Ha elkapják akkor a szolgáltató felbontja , felbonthatja a szerzödést és jelentös összeget kell majd az User-nek fizetnie mivel szerzödésszegést követett el.

Az egy dolog hogy lopod a netet. Tegyed nyugodtan, de azért legyen benned hogy ez lopás és nem törvényes dolog

Néha én is szoktam mikor kocsiban vagyok és kell net akkor körbepásztázok hogy van e valami nyilt net, mert ne adj isten valamit meg kell néznem. De tudom hogy nem szabadna és nem is logok rajta sokáig

Volt egy haverom aki a szomszéd netjét lopta. ) egy ideig csak. A hülye folyamatosan töltött 24 orában. Naná hogy az illetönek gyenge volt a sávja

Ezt csak azért irtam, hogy ne dölj hátra kényelmesen hogy amit csináltál az törvényes és lehet ilyet. Itt arrol van szo hogy a srác nem tudja hogy hogyan kell titkositani a hálot.
Reply With Quote
Old 08-15-2007, 12:01
Ati Ati is offline
Administrator

Eleve nem értem a dolgot... Havi párszáz forintért előfizethetsz a mobilszolgáltatódnál netre. Ha kint vagy kocsiban, akkor felmész azzal, nem fogsz hatalmas forgalmat generálni. És nem lopsz, teljesen törvényesen használod a netet. Szinte bárhonnan.
Old 08-16-2007, 09:19
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Eleve nem értem a dolgot... Havi párszáz forintért előfizethetsz a mobilszolgáltatódnál netre. Ha kint vagy kocsiban, akkor felmész azzal, nem fogsz hatalmas forgalmat generálni. És nem lopsz, teljesen törvényesen használod a netet. Szinte bárhonnan.
Hoppá lehet nem jol irtam)
én azzal a 2-3 levéllel nem fogok hatalmas forgalmat generálni. A másik a mobil net nem éri meg, már filoztam rajta
A harmadik föleg kiváncsiságbol szoktam pásztázni, megnézzem az átlagot, nagyon nem érdekel.

Én csak azt probáltam hangsulyozni hogy nem szabályos az ilyen.

Amugy hogy visszatérjek a topik ciméhez.)) Kiváncsi leszek milyen lesz az UJ Dell Vostro laptop, ha igaz amiket olvasok rola, akkor nem lesz rosz, ugyhogy 1-2 héten belül beszerzek 1-et egy kis teszt céljábol.
Ára se nagyon vészes, bár amire bekerül magyarországra biztos vagy a duplája lesz)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules