|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

07-28-2007, 13:20
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Ati a szerződés szegés nem él, mivel nem tudott róla 
|
Precedens értékű ítélet volt már ezügyben: nem hatott meg senkit, hogy azt állította, nem tud róla, hogy más is használja a gépét/netét.
Quote:
Amugy nekem már több mint 1 napja saját netem van a "kedvenc" szolgáltatódtól 
Mit mondjak percenként kell rá ujra csatlakozni, hülyét is kapok tőle...
|
Ez melyik? Jelentsd be hibára, ez nem normális dolog. Nekem még a Vodafonos net is teljesen jól bírja, amikor azt használom. A 3G pedig valami isteni sebességet ad. 
|

07-28-2007, 13:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Precedens értékű ítélet volt már ezügyben: nem hatott meg senkit, hogy azt állította, nem tud róla, hogy más is használja a gépét/netét.
Ez melyik? Jelentsd be hibára, ez nem normális dolog. Nekem még a Vodafonos net is teljesen jól bírja, amikor azt használom. A 3G pedig valami isteni sebességet ad. 
|
Lekopogom amióta leírtam , meg rámentem a voda oldalára és ott nézelődtem hiba javító dolgok utána, egyenlőre megjavult.)
Mondta a csákó ,h lehet csak ma este lesz jó ( a zserz.-be 48 óra), de akkor hogyan működött idáig?  igaz percenként kellett csatlakozni, lehet direkt ledobott...
Precedens nincs Mo-on Ati 
De ha tényleg született ilyen ítélet akkor nyertél, elismerem, mert akkor tényleg kárt okoztam és akkor bűn.
Persze érdekelne, hogy ott nem-e azért lett belőle ügy mert irreálisan használta a netet= azaz letöltő programokat használt a betolakodó?
Ha így van akkor még mindig nem nyertél, mert a normális net használat esetén nincs bűncselekmény...
(erre hogy küldeném meghall a net pff..)

07-28-2007, 13:48
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Precedens nincs Mo-on Ati 
|
Magyarországon erre valószínüleg nem volt még. Környező országokban voltak hasonló esetek. Az EU-ban voltak. És akkor már ha választani lehet, akkor inkább az amerikai ítéletek, mint ez európaiak... Ez utóbbiak szerintem igen eltúlzottak sok esetben.
|

07-28-2007, 14:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Magyarországon erre valószínüleg nem volt még. Környező országokban voltak hasonló esetek. Az EU-ban voltak. És akkor már ha választani lehet, akkor inkább az amerikai ítéletek, mint ez európaiak... Ez utóbbiak szerintem igen eltúlzottak sok esetben.
|
Nos a magyar jogrendszer pedig inkább az eu-i -hoz hasonul...

07-28-2007, 15:38
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Nos a magyar jogrendszer pedig inkább az eu-i -hoz hasonul...
|
Én is ettől félek.  A németek valami hihetetlen szigorú szabályozásokkal rendelkeznek.  Aminek mondjuk a nagyrésze a technológiával szembeni tudatlanságból fakad.
|

07-31-2007, 22:23
|
Member
|
|
|
|
El is felejtettem írni, de ugyis tudod, te nyertél 

08-08-2007, 09:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én is ettől félek.  A németek valami hihetetlen szigorú szabályozásokkal rendelkeznek.  Aminek mondjuk a nagyrésze a technológiával szembeni tudatlanságból fakad.
|
Hmmm, véleményem szerint inkább kórós paranoiából fakad... Bármennyire töröm a fejem nem ismerek olyan németet aki ebben ne szenvedne. Néha röhelyes, de amikor előrehaladást kellene produkálni akkor nem annyira az, mert az élő fába is belekötnek.... 
|

08-15-2007, 11:58
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Hadd pofázak bele egy csöppet
Tilos a netet megosztani lakáson kivül. Azaz te jogtalanul használod más netjét  )
Ha elkapják akkor a szolgáltató felbontja , felbonthatja a szerzödést és jelentös összeget kell majd az User-nek fizetnie mivel szerzödésszegést követett el.
Az egy dolog hogy lopod a netet. Tegyed nyugodtan, de azért legyen benned hogy ez lopás és nem törvényes dolog
Néha én is szoktam mikor kocsiban vagyok és kell net akkor körbepásztázok hogy van e valami nyilt net, mert ne adj isten valamit meg kell néznem. De tudom hogy nem szabadna és nem is logok rajta sokáig
Volt egy haverom aki a szomszéd netjét lopta.  ) egy ideig csak. A hülye folyamatosan töltött 24 orában. Naná hogy az illetönek gyenge volt a sávja
Ezt csak azért irtam, hogy ne dölj hátra kényelmesen hogy amit csináltál az törvényes és lehet ilyet. Itt arrol van szo hogy a srác nem tudja hogy hogyan kell titkositani a hálot.
|

08-15-2007, 12:01
|
Administrator
|
|
|
|
Eleve nem értem a dolgot... Havi párszáz forintért előfizethetsz a mobilszolgáltatódnál netre. Ha kint vagy kocsiban, akkor felmész azzal, nem fogsz hatalmas forgalmat generálni. És nem lopsz, teljesen törvényesen használod a netet. Szinte bárhonnan.
|

08-16-2007, 09:19
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Eleve nem értem a dolgot... Havi párszáz forintért előfizethetsz a mobilszolgáltatódnál netre. Ha kint vagy kocsiban, akkor felmész azzal, nem fogsz hatalmas forgalmat generálni. És nem lopsz, teljesen törvényesen használod a netet. Szinte bárhonnan.
|
Hoppá lehet nem jol irtam  )
én azzal a 2-3 levéllel nem fogok hatalmas forgalmat generálni. A másik a mobil net nem éri meg, már filoztam rajta
A harmadik föleg kiváncsiságbol szoktam pásztázni, megnézzem az átlagot, nagyon nem érdekel.
Én csak azt probáltam hangsulyozni hogy nem szabályos az ilyen.
Amugy hogy visszatérjek a topik ciméhez.)) Kiváncsi leszek milyen lesz az UJ Dell Vostro laptop, ha igaz amiket olvasok rola, akkor nem lesz rosz, ugyhogy 1-2 héten belül beszerzek 1-et egy kis teszt céljábol.
Ára se nagyon vészes, bár amire bekerül magyarországra biztos vagy a duplája lesz  )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|