Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-26-2007, 17:32
Betelgeuse
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by wand View Post
és túl jutottatok már a 300 hektáron?
mert amikor a "tolisotokat" szétlopják, és a "varisotokat" szétrengetik, majd biztos úgy döntenek jó lesz nekik kicsit kevesebb barakkal is..
1300 és 800 hekin vagyunk:P Az ellenfél varisa miért a varist rengetné? kiromboljuk 5 körre a varist/tolist és lehúzhatja a varikat/tolikat valahol De ez már nagyon off
Sponsored Links
Old 07-26-2007, 18:22
-Ede- -Ede- is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
40 % barakkom és 20 % templomom van és környék 90 %-át gömbözöm akit nem ahhoz befér a tolis 20 % kocsmával és 40 % barakkal. Azért ez szerintem jelentős sereg... A hadisoknak 50 % barakk.
oké, és ha kitámadsz, az első arra tévedő maradék 10% szívrohamot kap mielőtt a teljes szövije 20sereggel(esetleg 16-tal, ha vannak gnómok) megy hozzád földért

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
1300 és 800 hekin vagyunk:P Az ellenfél varisa miért a varist rengetné? kiromboljuk 5 körre a varist/tolist és lehúzhatja a varikat/tolikat valahol De ez már nagyon off
az ellenfél varisa azért a varist szivatná szét, h te ne tehesd!
és mégis mit gondolsz, amikor a teljes szövid, szinte teljesen kitámad h leverjen egy jól bevédett tolit+ 1 varist, a két hadis az ellen szövijében mit fog tenni??(erre írják h addig a szövi többi tagja majd újságot olvas)
nevetve végigpusztítanak mindenkit és csak sírás lesz a vége

(amúgy a toli még meg is köszöni ha 5 körre küldöd, hisz ott a leghatásosabb)
Old 07-26-2007, 18:39
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
oké, és ha kitámadsz, az első arra tévedő maradék 10% szívrohamot kap mielőtt a teljes szövije 20sereggel(esetleg 16-tal, ha vannak gnómok) megy hozzád földért
Ezt azért átgondoltad? 1200hekin, 25% templommal, 30% barakkal tudtam úgy ütni, hogy 10% tornyos íjász otthon maradt... Azon ha te átjössz 16sereggel, le a kalap előtted.
Old 07-26-2007, 18:48
wand wand is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
25% templommal, 30% barakkal tudtam úgy ütni, hogy 10% tornyos íjász otthon maradt...
25% templom+10% torony+ 40% barakk + házak.. komplett szövi tanya nélkül? pff, ez olyan mértékű függés a piactól, hogy még meg se kell üsselek, elég ha kiveszem 1 napig a gabona piacot, és máris mindnyájan mehettek szabira
Old 07-26-2007, 18:52
Senior Member

Quote:
Originally Posted by wand View Post
25% templom+10% torony+ 40% barakk + házak.. komplett szövi tanya nélkül? pff, ez olyan mértékű függés a piactól, hogy még meg se kell üsselek, elég ha kiveszem 1 napig a gabona piacot, és máris mindnyájan mehettek szabira
17%ház+25% templom+30%barakk (vagy annyi se)+15% tanya +egyéb, nem tudtam sok mindenkit ütni, de 800-1200között találni olyat, akit ennyivel is belehet (persze mf voltam), tehát 20% templommal és 40% barakkal szöviben is lehet, és még marad otthon íj is
Old 07-26-2007, 18:56
-Ede- -Ede- is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Ezt azért átgondoltad? 1200hekin, 25% templommal, 30% barakkal tudtam úgy ütni, hogy 10% tornyos íjász otthon maradt... Azon ha te átjössz 16sereggel, le a kalap előtted.
20%nyi támadó barakkal mit ütöttél?a hadisunk gykran 40%támadóval nem talál célpontot, még akkor se ha a teljes szövi segíti!!
milyen csoport volt ez? mert az tuti h nem 2/B!(3.szinten még el birom képzelni h ilyennel mehet az ütés,bár ott is elég elöl van ahoz, h max némi hiénázás, az meg nem igazi ütés)
Old 07-26-2007, 22:44
Senior Member

Quote:
20%nyi támadó barakkal mit ütöttél?a hadisunk gykran 40%támadóval nem talál célpontot, még akkor se ha a teljes szövi segíti!!
milyen csoport volt ez? mert az tuti h nem 2/B!(3.szinten még el birom képzelni h ilyennel mehet az ütés,bár ott is elég elöl van ahoz, h max némi hiénázás, az meg nem igazi ütés)
2B
szöviben lévő íj+pacisokat.
kb 10-13K elittel be tudtam ütni őket.
aztán volt egy üres ország is, amire ki akartam menni egy kis meg egy közepes sereggel, de a másodikra nem maradt gabcsi, az első meg 4sreggel ütközött.

1160 és 1240hekinél találkoztam ezekkel az orikkal. Szóval még B-ben is akad célpont.

nem mintha számítana, de gömbből támadtam és nem krónikából.
Old 07-30-2007, 17:52
Betelgeuse
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Te viccelsz
a 40 % barakkból ha fél barakknyi sereggel megyek 1300 hekin az szövisegítséggel 39 k paci. Ennyivel elég sok országhoz beférek és marad otthon 15600 íj 130 toronyban amihez kell vagy 30k paci. Melyik gnóm is jön át ezen 4x?
Old 08-22-2007, 13:00
DARKNESZ DARKNESZ is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Lehet hogy ezért megint (-) kapok és lehet hogy én értelmezem rosszul de az én véleményem az hogy ez nem lenne jó.
azért 4 tagú egy szövi hogy annyi is legyen benne tehát ha csonka akkor keress anyi tagot hogy kiadja a 4 főt és ha oda figyeltek egy másra nem kell
még pluszba rá hiszen tudjátok védeni egymást és vannak ám a fajodnak bónuszai is úgyhogy szerintem ez nem jó ötlet
Old 08-22-2007, 14:13
lacqa lacqa is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by DARKNESZ View Post
Lehet hogy ezért megint (-) kapok és lehet hogy én értelmezem rosszul de az én véleményem az hogy ez nem lenne jó.
azért 4 tagú egy szövi hogy annyi is legyen benne tehát ha csonka akkor keress anyi tagot hogy kiadja a 4 főt és ha oda figyeltek egy másra nem kell
még pluszba rá hiszen tudjátok védeni egymást és vannak ám a fajodnak bónuszai is úgyhogy szerintem ez nem jó ötlet
ez szépen hangzik, de gyakran nem így van a valóságban. ugyanis ott az ideálistól eltérően előfordul, hogy nem találsz olyan játékost, akivel jól együtt tudsz működni. sőt kisebb csoportokban van olyan is, hogy egyáltalán nem találsz.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules