Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-26-2007, 16:17
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
Egy jó óriás varis majdnem akkora sereget tud tartani mint a hadis...

De talán szinesebb lenne a játék ha a csonka szövik erősödnének.

Ezt a két gondolatot emelném ki. Az első nemes egyszerűséggel marhaság. Ha akkora sereget tart, akkor hadiank nevezzük, nem varinak.

Én is attól tartok, hogy színesebb lenne. 2 tagú gyilkológépek rohangálnának az alsó csoportokban, és kezdhetnénk törni a fejünket, hogyan is gyengítsük őket, mert így túl erősek...
Sponsored Links
Old 07-26-2007, 16:53
-Ede- -Ede- is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Azok a "hurcolt" varik meg tolik hozzák az infót és nagy szerepet játszanak egy háborúban nem is beszélve arról, hogy tudnak jelentős sereget is tartani...
kérdés, voltál te valaha varival v tolival szöviben?
egy szöviben levő tolitól elvárják h 30-34%kocsmát tartson, emellett örül ha megbírja védeni magát, ütni max hiénázás, az is csak alsóbb szinteken mer pl 2/B-ben senki nem támad ki fullra, a seregcserét nehéz megoldani, és az íjak kevesek, főleg h akkor az ő országa marad védtelen!
a tolis még talán tudja fedezni a felfedezéseit, de a varit a szövik húzzák fel és tápolják!

Quote:
Egy jó óriás varis majdnem akkora sereget tud tartani mint a hadis...
szóval ezért látok körülöttem olyan hadis varisokat akiknek 20-22%templomuk van??(azaz közel sem jó varik) és kb 30-35%barakkjuk(amivel 2/b-ben már nem lehet ütni)
hmmm ha megcsinálod(és fenn is tudod tartani) azt a hadis varist, ami felveszi a harcot a varisokkal és a hadisokkal is, akkor gratulálok

ha 2 óriás összeáll, az átlagosnál kicsit több templommal, akkor 20%bónusszal szerintem is végig tudnak pusztítani egy csoportot, lehet h volna olyan aki megállíthatná őket, de ha érzik h szorul a hurok, akkor 8 körön belül már nagyon messze vannak(ennyi idő alatt nehéz szétszedni az óriásokat, főleg tolival)
Old 07-26-2007, 17:03
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
ha 2 óriás összeáll, az átlagosnál kicsit több templommal, akkor 20%bónusszal szerintem is végig tudnak pusztítani egy csoportot, lehet h volna olyan aki megállíthatná őket, de ha érzik h szorul a hurok, akkor 8 körön belül már nagyon messze vannak(ennyi idő alatt nehéz szétszedni az óriásokat, főleg tolival)
megjegyzem, olyan most is van, ami tud ilyet csinálni, úgyhívják, hogy 4 óriás
de ennek méltő ellenfele lehetne egy 3 óriásból álló szövi
Old 07-26-2007, 17:06
wand wand is offline
Member

Quote:
Azért a 20 % bónusszal nem lesz teljes értékű szövi... A 4 tagú még mindig jóval erőssebb.
Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Én nem tartom olyan vészesnek ezt az 1,8-at.
Négy a kettő ellen továbbra se lenne sok esély.
Quote:
Sereget meg 4 ortól tudnak vinni simán szétkapják az a 20 % nem sokat ér. A 2 fősnek meg semmi infója az ellenfélről
Quote:
Nem értem miért lenne 20% bónusszal 2 tag erőssebb mint egy 4 fős szövi... biztos az én számológépem máshogy számol
pár dolgot kérdeznék: ha szerintetek ennyire gyenge lenne akkor minek kardoskodtok, hogy egy ilyen (szerintetek) gyenge szövi lehessen???

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
de... egy kétfős szövinek az egyik tagját seperc alatt szétszedi a varis és a tolis, a másik tagra pedig még minidg ott van a két hadis
ez esetben miért akarsz nekik katonai +erőt adni? nem az lenne a logikus, hogy akkor mágikus és tolvaj akciók ellen kéne neki védelem??

amügy teljesen Synkellel értek egyet egy 2 fős óriás szövi +20%-al ha csak az egyik egy picit varisabb, akkor simán látja egy szövi 3 tagját, a vari meg a 2. kör végére min 5-6 körre kerül a 2 hadis a tolissal egyetemben meg szépen mehet szabira..
nem beszélve ha a 2főssel szemben egy mf van.. annak sincs emmi esélye.

nem véletlen van kitalálva, hogy egy mf 40%ot kap, egy szövis meg alap esetben a másik hadistól visz +50% ot. nem tudom miért nem belátható, hogy a 80% az jelentősen több..?
Old 07-26-2007, 17:07
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

nem tom, de ha valakinek ennyire kéne a bónusz akkor megkeresné két ismerősét, akiknek nincs ott orija, hogy regeljen (ha a felsőbb csoportokban van, akkor lépjen szintet) oda...utánna rögtön szabizhat, tehát plussz teher nem lesz, nem kell foglalkozzon vele, de a szövi megkapja a 20%-ot védelemre, tehát 20%-al kevesebb íj, és ennyivel több paci mehet....
Old 07-26-2007, 17:08
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
megjegyzem, olyan most is van, ami tud ilyet csinálni, úgyhívják, hogy 4 óriás
de ennek méltő ellenfele lehetne egy 3 óriásból álló szövi
bocs deha 4 óriásnak méltó ellenfelet keresel javaslom a 4 gnómot..
Old 07-26-2007, 17:09
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by wand View Post
pár dolgot kérdeznék: ha szerintetek ennyire gyenge lenne akkor minek kardoskodtok, hogy egy ilyen (szerintetek) gyenge szövi lehessen???
Ha már megszólítottál, mint mondtam nekem jó így is, egy kis elmefuttatást megérdemel a dolog.
Ha meg olyanokat hallok, hogy a toli és a vari csak kolonc a szövinyakán, arra muszáj válaszolnom.
Old 07-26-2007, 17:17
Betelgeuse
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ezt a két gondolatot emelném ki. Az első nemes egyszerűséggel marhaság. Ha akkora sereget tart, akkor hadiank nevezzük, nem varinak.

Én is attól tartok, hogy színesebb lenne. 2 tagú gyilkológépek rohangálnának az alsó csoportokban, és kezdhetnénk törni a fejünket, hogyan is gyengítsük őket, mert így túl erősek...
Az én értelmezésemben amit Te írsz az a marhaság legendákról meg gyilkológépekről Az óriás varisnak nem kell mindenkit meggömböznie elég ha a hadisokhoz meg a tolishoz befér. 40 % barakkom és 20 % templomom van és környék 90 %-át gömbözöm akit nem ahhoz befér a tolis 20 % kocsmával és 40 % barakkal. Azért ez szerintem jelentős sereg... A hadisoknak 50 % barakk. Hol ellenfél egy 2 fős gyilkológép?
Old 07-26-2007, 17:18
wand wand is offline
Member

Quote:
az a 20 % nem sokat ér.
néha úgy érzem valami egész más jétékról beszélnek itt emberek..
a 20% nem sokat ér?? de az elfet a 30% miatt gyakorlatilag kasztrálni kellett tolik-varik terén..
Old 07-26-2007, 17:26
wand wand is offline
Member

Quote:
Az én értelmezésemben amit Te írsz az a marhaság legendákról meg gyilkológépekről Az óriás varisnak nem kell mindenkit meggömböznie elég ha a hadisokhoz meg a tolishoz befér. 40 % barakkom és 20 % templomom van és környék 90 %-át gömbözöm akit nem ahhoz befér a tolis 20 % kocsmával és 40 % barakkal. Azért ez szerintem jelentős sereg... A hadisoknak 50 % barakk. Hol ellenfél egy 2 fős gyilkológép?
és túl jutottatok már a 300 hektáron?
mert amikor a "tolisotokat" szétlopják, és a "varisotokat" szétrengetik, majd biztos úgy döntenek jó lesz nekik kicsit kevesebb barakkal is..
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules