|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

07-26-2007, 16:17
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Egy jó óriás varis majdnem akkora sereget tud tartani mint a hadis...
De talán szinesebb lenne a játék ha a csonka szövik erősödnének.
|
Ezt a két gondolatot emelném ki. Az első nemes egyszerűséggel marhaság. Ha akkora sereget tart, akkor hadiank nevezzük, nem varinak.
Én is attól tartok, hogy színesebb lenne. 2 tagú gyilkológépek rohangálnának az alsó csoportokban, és kezdhetnénk törni a fejünket, hogyan is gyengítsük őket, mert így túl erősek...
|

07-26-2007, 16:53
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Azok a "hurcolt" varik meg tolik hozzák az infót és nagy szerepet játszanak egy háborúban nem is beszélve arról, hogy tudnak jelentős sereget is tartani...
|
kérdés, voltál te valaha varival v tolival szöviben?
egy szöviben levő tolitól elvárják h 30-34%kocsmát tartson, emellett örül ha megbírja védeni magát, ütni max hiénázás, az is csak alsóbb szinteken mer pl 2/B-ben senki nem támad ki fullra, a seregcserét nehéz megoldani, és az íjak kevesek, főleg h akkor az ő országa marad védtelen!
a tolis még talán tudja fedezni a felfedezéseit, de a varit a szövik húzzák fel és tápolják!
Quote:
Egy jó óriás varis majdnem akkora sereget tud tartani mint a hadis...
|
szóval ezért látok körülöttem olyan hadis varisokat akiknek 20-22%templomuk van??(azaz közel sem jó varik) és kb 30-35%barakkjuk(amivel 2/b-ben már nem lehet ütni)
hmmm ha megcsinálod(és fenn is tudod tartani) azt a hadis varist, ami felveszi a harcot a varisokkal és a hadisokkal is, akkor gratulálok
ha 2 óriás összeáll, az átlagosnál kicsit több templommal, akkor 20%bónusszal szerintem is végig tudnak pusztítani egy csoportot, lehet h volna olyan aki megállíthatná őket, de ha érzik h szorul a hurok, akkor 8 körön belül már nagyon messze vannak(ennyi idő alatt nehéz szétszedni az óriásokat, főleg tolival  )
|

07-26-2007, 17:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
ha 2 óriás összeáll, az átlagosnál kicsit több templommal, akkor 20%bónusszal szerintem is végig tudnak pusztítani egy csoportot, lehet h volna olyan aki megállíthatná őket, de ha érzik h szorul a hurok, akkor 8 körön belül már nagyon messze vannak(ennyi idő alatt nehéz szétszedni az óriásokat, főleg tolival  )
|
megjegyzem, olyan most is van, ami tud ilyet csinálni, úgyhívják, hogy 4 óriás 
de ennek méltő ellenfele lehetne egy 3 óriásból álló szövi 
|

07-26-2007, 17:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Azért a 20 % bónusszal nem lesz teljes értékű szövi... A 4 tagú még mindig jóval erőssebb.
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Én nem tartom olyan vészesnek ezt az 1,8-at.
Négy a kettő ellen továbbra se lenne sok esély.
|
Quote:
Sereget meg 4 ortól tudnak vinni simán szétkapják az a 20 % nem sokat ér. A 2 fősnek meg semmi infója az ellenfélről
|
Quote:
Nem értem miért lenne 20% bónusszal 2 tag erőssebb mint egy 4 fős szövi... biztos az én számológépem máshogy számol 
|
pár dolgot kérdeznék: ha szerintetek ennyire gyenge lenne akkor minek kardoskodtok, hogy egy ilyen (szerintetek) gyenge szövi lehessen???
Quote:
Originally Posted by AndrewB
|
ez esetben miért akarsz nekik katonai +erőt adni? nem az lenne a logikus, hogy akkor mágikus és tolvaj akciók ellen kéne neki védelem??
amügy teljesen Synkellel értek egyet egy 2 fős óriás szövi +20%-al ha csak az egyik egy picit varisabb, akkor simán látja egy szövi 3 tagját, a vari meg a 2. kör végére min 5-6 körre kerül a 2 hadis a tolissal egyetemben meg szépen mehet szabira..
nem beszélve ha a 2főssel szemben egy mf van.. annak sincs emmi esélye.
nem véletlen van kitalálva, hogy egy mf 40%ot kap, egy szövis meg alap esetben a másik hadistól visz +50% ot. nem tudom miért nem belátható, hogy a 80% az jelentősen több..?
|

07-26-2007, 17:07
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
nem tom, de ha valakinek ennyire kéne a bónusz akkor megkeresné két ismerősét, akiknek nincs ott orija, hogy regeljen (ha a felsőbb csoportokban van, akkor lépjen szintet) oda...utánna rögtön szabizhat, tehát plussz teher nem lesz, nem kell foglalkozzon vele, de a szövi megkapja a 20%-ot védelemre, tehát 20%-al kevesebb íj, és ennyivel több paci mehet....
|

07-26-2007, 17:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
megjegyzem, olyan most is van, ami tud ilyet csinálni, úgyhívják, hogy 4 óriás 
de ennek méltő ellenfele lehetne egy 3 óriásból álló szövi 
|
bocs deha 4 óriásnak méltó ellenfelet keresel javaslom a 4 gnómot.. 
|

07-26-2007, 17:09
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
pár dolgot kérdeznék: ha szerintetek ennyire gyenge lenne akkor minek kardoskodtok, hogy egy ilyen (szerintetek) gyenge szövi lehessen??? 
|
Ha már megszólítottál, mint mondtam nekem jó így is, egy kis elmefuttatást megérdemel a dolog.
Ha meg olyanokat hallok, hogy a toli és a vari csak kolonc a szövinyakán, arra muszáj válaszolnom. 
|

07-26-2007, 17:17
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ezt a két gondolatot emelném ki. Az első nemes egyszerűséggel marhaság. Ha akkora sereget tart, akkor hadiank nevezzük, nem varinak.
Én is attól tartok, hogy színesebb lenne. 2 tagú gyilkológépek rohangálnának az alsó csoportokban, és kezdhetnénk törni a fejünket, hogyan is gyengítsük őket, mert így túl erősek...
|
Az én értelmezésemben amit Te írsz az a marhaság legendákról meg gyilkológépekről  Az óriás varisnak nem kell mindenkit meggömböznie elég ha a hadisokhoz meg a tolishoz befér. 40 % barakkom és 20 % templomom van és környék 90 %-át gömbözöm akit nem ahhoz befér a tolis 20 % kocsmával és 40 % barakkal. Azért ez szerintem jelentős sereg... A hadisoknak 50 % barakk. Hol ellenfél egy 2 fős gyilkológép? 
|

07-26-2007, 17:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
az a 20 % nem sokat ér.
|
néha úgy érzem valami egész más jétékról beszélnek itt emberek.. 
a 20% nem sokat ér?? de az elfet a 30% miatt gyakorlatilag kasztrálni kellett tolik-varik terén..
|

07-26-2007, 17:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Az én értelmezésemben amit Te írsz az a marhaság legendákról meg gyilkológépekről  Az óriás varisnak nem kell mindenkit meggömböznie elég ha a hadisokhoz meg a tolishoz befér. 40 % barakkom és 20 % templomom van és környék 90 %-át gömbözöm akit nem ahhoz befér a tolis 20 % kocsmával és 40 % barakkal. Azért ez szerintem jelentős sereg... A hadisoknak 50 % barakk. Hol ellenfél egy 2 fős gyilkológép? 
|
és túl jutottatok már a 300 hektáron? 
mert amikor a "tolisotokat" szétlopják, és a "varisotokat" szétrengetik, majd biztos úgy döntenek jó lesz nekik kicsit kevesebb barakkal is..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|