Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Azért a 20 % bónusszal nem lesz teljes értékű szövi... A 4 tagú még mindig jóval erőssebb.
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Én nem tartom olyan vészesnek ezt az 1,8-at.
Négy a kettő ellen továbbra se lenne sok esély.
|
Quote:
Sereget meg 4 ortól tudnak vinni simán szétkapják az a 20 % nem sokat ér. A 2 fősnek meg semmi infója az ellenfélről
|
Quote:
Nem értem miért lenne 20% bónusszal 2 tag erőssebb mint egy 4 fős szövi... biztos az én számológépem máshogy számol 
|
pár dolgot kérdeznék: ha szerintetek ennyire gyenge lenne akkor minek kardoskodtok, hogy egy ilyen (szerintetek) gyenge szövi lehessen???
Quote:
Originally Posted by AndrewB
|
ez esetben miért akarsz nekik katonai +erőt adni? nem az lenne a logikus, hogy akkor mágikus és tolvaj akciók ellen kéne neki védelem??
amügy teljesen Synkellel értek egyet egy 2 fős óriás szövi +20%-al ha csak az egyik egy picit varisabb, akkor simán látja egy szövi 3 tagját, a vari meg a 2. kör végére min 5-6 körre kerül a 2 hadis a tolissal egyetemben meg szépen mehet szabira..
nem beszélve ha a 2főssel szemben egy mf van.. annak sincs emmi esélye.
nem véletlen van kitalálva, hogy egy mf 40%ot kap, egy szövis meg alap esetben a másik hadistól visz +50% ot. nem tudom miért nem belátható, hogy a 80% az jelentősen több..?